Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@12:01:41 GMT

دلایل بروز چین و چروک پیشانی در جوانی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۱۶۱۶

دلایل بروز چین و چروک پیشانی در جوانی

یکی از محققان در مطالعه اخیر خود، مدعی شده که چین و چروک عمیق پیشانی نشان از افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی است. نتایج این مطالعه که در طی ۲۰ سال بر زنان ۳۰ تا ۶۰ ساله انجام شده است، نشان می‌دهد که هرچه چین و چروک پیشانی افراد کمتر باشد، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی در آن‌ها نیز کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان رگ‌های خونی اطراف پیشانی با تشکیل پلاک‌هایی موجب ایجاد چین و چروک‌های عمیق در این ناحیه از صورت می‌شوند. اما بهتر است بدانید که این موضوع از لحاظ علمی کاملا ثابت نشده است، به علاوه، از بین بردن چین و چروک نمی‌تواند واکنشی برای جلوگیری از بیماری قلبی قلمداد شود.

در حال حاضر، بر اساس بسیاری از شواهد چین و چروک پیشانی بیشتر به علت مواردی، چون سبک زندگی (سن، رژیم غذایی نامناسب، استرس، و غیره) رخ می‌دهد که این علل نیز به نوبه خود باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی می‌شوند. همچنین علاوه بر این موارد، دلایلی دیگر نیز وجود دارد که می‌توانند منجر به بروز چین و چروک پیشانی شوند. گرچه راه‌هایی نیز برای جلوگیری از افزایش عمق آن‌ها وجود دارد.
در این خبر با علل بروز چین و چروک پیشانی با توجه به دهه سنی افراد آشنا خواهید شد.

اگر شما در ۲۰ تا ۳۰ سالگی هستید
از مصرف رتینول رتینوئید در این دهه خودداری کنید. نگاهی به محیط اطراف خود بیاندازید. آیا شما از کرم ضد آفتاب استفاده می‌کنید؟ مرطوب کننده به اندازه کافی مصرف می‌کنید؟ آیا یک بار در هفته از لایه بردار استفاده می‌کنید؟ زندگی شما چگونه است؟
تحقیقات نشان داده است که استرس‌های بیرونی و درونی می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی در پوست شود؛ از فشار ناخن‌ها در هنگام مصاحبه شغلی جدید گرفته تا آلودگی شهری که باعث تخریب پوست شما به صورت آکنه یا تشکیل چین و چروک می‌شود.

برای رفع این مشکل، آرامش خود را حفظ کنید. از روش‌های ضد اضطراب استفاده کنید. تمرینات روزمره صبحگاهی را انجام یا رژیم غذایی خود را تغییر دهید. استرس می‌تواند موجب تغییرات بدنی شود؛ بنابراین بهتر است با ورزش و تحرک استرس خود را کنترل کنید. یکی دیگر از روش‌های توصیه شده تهیه ماسک‌های خانگی است. استفاده از این ماسک‌ها یک روش ساده برای مراقبت از پوست است.

اگر شما در ۳۰ تا ۴۰ سالگی هستید
اوایل دهه ۳۰ پوست هنوز برای این که در معرض مواد شیمیایی قرار گیرد، خیلی جوان است. در این سن سلول‌های مرده پوست می‌توانند چین و چروک‌ها را ایجاد و رنگ پوست را تیره‌تر کنند. شما همچنین می‌توانید از ویتامین C. استفاده کنید.
البته، پوست با نزدیک شدن به دهه ۴۰ سالگی به میزان قابل توجهی کمتر هیدراته می‌شود. بنابراین، به جز لایه برداری، حتما باید از یک کرم شبانه مرطوب کننده استفاده کنید و در طول روز مقدار زیادی آب بنوشید. استفاده از هر دوی این موارد الاستیسیته و کش‌سانی را به پوست شما بازمی‌گرداند و چین و چروک را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.
نوشیدن ۸ لیوان آب را در روز فراموش نکنید. همچنین به یاد داشته باشید که پس از استفاده از کرم ضدآفتاب، توجه به هیدراتاسیون یا آب‌رسانی مهم‌ترین نکته در حفظ سلامت پوست است.

اگر شما در ۴۰ تا ۵۰ سالگی یا فراتر از آن هستید
این دهه بهترین زمان برای مراجعه به یک متخصص پوست و بررسی آغاز مصرف رتینوئید است. از عواملی که باید در نظر داشته باشید، تغییر در عادات محیطی یا شیوه زندگی شما است. آیا آب و هوا محل زندگی شما مدام تغییر می‌کند؟ آیا تهویه مطبوع محل سکونت شما خوب است؟ آیا بیشتر در حال سفر با هواپیما به سر می‌برید؟ هیدراته شدن پوست شما در ۴۰ تا ۵۰ سالگی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و این موضوع سبب کاهش چربی پوست می‌شود. این می‌تواند به معنای واکنش بیشتر پوست شما نسبت به تغییرات محیطی و استرس باشد.

در سن ۴۰ تا ۵۰ سالگی نیز اکثر افراد تغییرات هورمونی را احساس می‌کنند. این تغییرات با تغییرات فیزیکی نیز همراه است. به دنبال این تغییرات شما ممکن است افزایش وزن یا چین و چروک را مشاهده کنید. همچنین شما در ۵۰ سالگی باید رژیم غذایی و عادات ورزشی خود را دوباره بررسی کنید. زیرا در این دهه از زندگی خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی نیز افزایش می‌یابد. بهتر است غذا‌های حاوی آنتی اکسیدان مصرف کنید. مصرف مرطوب کننده سنگین و اسپری عصاره گل رز را نیز فراموش نکنید.

همچنین می‌توانید با متخصص پوست خود در مورد استفاده از لیزر‌های پیشنهادی، مشورت کنید. استفاده از این روش‌ها در جلوگیری از عمیق شدن چین و چروک پوستی موثر است.
اگر شما در سن ۵۰ تا ۶۰ سالگی هستید. اکنون زمان آن است که به طور منظم با دکتر خود برای بررسی سلامت قلب خود ملاقات کنید.
این کار چندان بد نیست. زیرا بیماری‌های قلبی عروقی با تغییرات شیوه زندگی مناسب قابل پیشگیری هستند: یک رژیم غذایی سالم، تحرک، کنترل فشار خون و بررسی سابقه خانوادگی شما.
در این سن اگر چین و چروک پوستی شما را نگران کرده است، این موارد را امتحان کنید: در حالی که محصولات موضعی ممکن است مانند سن ۲۰ سالگی برای شما کارساز نباشند، یک متخصص پوست می‌تواند ابزار‌های پیشرفته‌تر تکنولوژیکی از قبیل: لیزر، فیلر‌ها و نسخه‌های قوی‌تر را تجویز کند.

علل کلی چین و چروک پیشانی
سلامت روان: آیا اضطراب و استرس دارید یا افسرده هستید؟
بهداشت پوست: آیا شما به طور صحیح پوست خود را پاکسازی و لایه برداری و آن را از آفتاب محافظت می‌کنید؟
هیدراتاسیون پوست: آیا شما به اندازه کافی از آب آشامیدنی و مرطوب کننده استفاده می‌کنید؟
تغییرات آب و هوایی: آیا شما به میزان رطوبت یا خشکی هوای محل تولد خود توجه دارید؟
عوامل شیوه زندگی: آیا شما برای داشتن قلبی سالم، رژیم غذایی مناسبی دارید و به طور منظم ورزش می‌کنید؟

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چین و چروک افزایش سن جوانی بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب