Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@02:55:26 GMT

سیدضیاء هاشمی: سینما درجه‌بندی سنی شود، نه تحریم

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۲۹۷۱

سیدضیاء هاشمی: سینما درجه‌بندی سنی شود، نه تحریم

رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان ضمن نقد برخوردهای سلیقه‌ای در سینما، از لزوم اجرای طرح درجه‌بندی سنی سخن گفت و انحصارهای دولتی را مشکل‌ساز و عامل فساد توصیف کرد.

سید ضیا هاشمی، تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار ایمنا برخوردهای سلیقه‌ای با برخی فیلم‌ها را صرفا ناشی از نظرات شخصی مدیران دانست و گفت: این اعمال نظر نه به صلاح مدیران و نه به صلاح سینما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رویکرد فعلی حوزه هنری گفت: در حال حاضر، حوزه هنری با اقداماتی قابل تحسین، این نوع  تحریم‌ها را از دستور کار خود خارج کرده و مدیران آن تلاش کرده‌اند تعامل خوبی با سینماگران داشته باشند، در نتیجه این نوع تحریم‌ها به مراتب کمتر شده است.

تهیه کننده فیلم شوکران با تایید این موضوع که ممکن است برخی فیلم‌ها توسط مسئولین پسندیده نشود، گفت: آثاری که ممکن است توسط مدیران ارگان‌ها و نهادها پسندیده نشوند باید درجه‌بندی سنی شوند و نه تحریم. نباید مدیران سلیقه‌ مردم را تعیین کنند. در درجه‌بندی سنی حتی می‌توانیم اختیار تماشای برخی فیلم‌ها را به خانواده‌ها بسپاریم و اجازه دهیم که خانواده تصمیم بگیرد که فرزندش به تماشای چه فیلم‌هایی بنشیند.

هاشمی درباره‌ی چگونگی اجرایی شدن طرح درجه‌بندی سنی افزود: طرح مربوط به نوع درجه‌بندی فیلم‌ها را در کارگروه اکران نوشتیم و علاوه بر مطرح کردن آن در شورای عالی اکران، به رییس سازمان سینمایی نیز ارائه دادیم.

وی با بیان اینکه اعمال نظارت بر فضای مجازی، ماهواره، مسائل موجود در بطن اجتماع و جلوگیری از گسترش اعتیاد در میان جوانان، مهمتر از اعمال نظارت سلیقه‌ای بر فضای محدود سینما است، اظهار کرد: اگر اجازه دهیم سینما رشد کند، می‌تواند روی مسائل اجتماعی و حتی امنیت ملی تاثیر مثبتی داشته باشد.

رییس کمیته انضباطی کارگروه اکران، رسیدن به تفاهم را راه حل تحریم و توقیف فیلم‌ها و عملکرد سلیقه‌ای ارگان‌ها دانست و گفت: باید جلساتی با تمامی اهالی سینما داشته باشند و مشکلات احتمالی موجود نیز حل و فصل شود.

هاشمی ضمن نامناسب دانستن انحصارطلبی در فضای سینما گفت: بدون شک انحصار فساد مطلق است. مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی که ۴۰سال است مفقود مانده، تمام دارایی‌های دولت باید خصوصی‌سازی شود.

وی انحصارهای دولت، بنیادها و نهادها را عامل فساد دانست و تاکید کرد: همه‌ دزدی‌ها به نوعی در انحصارهای دولتی اتفاق افتاده‌ است. تمام امکاناتی که در اختیار بخش‌های دولتی مختلف قرار دارد باید واگذار شوند. انحصار نه فقط برای سینما بلکه برای کل کشور مشکل‌ساز است.

رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان با اشاره به دورانی که سرپرستی حوزه هنری زیر نظر محمدعلی زم قرار داشت، گفت: در دوره‌ای که مدیریت سینماهای حوزه هنری زیر نظر حجت‌الاسلام زم بود، سالن‌ها با کمک بخش خصوصی اداره می‌شدند و هر جایی هم مشکلی داشتیم با مذاکره آن را حل می کردیم.

سید ضیا هاشمی که پیش از این مدیریت سالن‌های حوزه هنری را برعهده داشت درباره آن دوران گفت: در آن زمان ما با یافتن سالن‌های مخروبه و قدیمی، آن‌ها را بازسازی می‌کردیم و به چرخه‌ی اکران بازمی‌گرداندیم.

وی اضافه کرد: آقای حمزه زاده به همراه تیم مدیریتی حوزه هنری هم در این مدت تلاش کنند با همراهی بخش خصوصی سالن های سینما را برای حضور مخاطب اماده کنند و سینماگران آمادگی دارند با ساخت آثار خوب و در خور توجه سالن های سینما را رونق بخشند .

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سید ضیاء هاشمی سینما اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۲۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، در نشست میان رشته‌ای به مناسبت هفته هنر انقلاب با حضور اقشار مختلف هنرمندان ازجمله خبرنگاران، نویسندگان، شاعران، عکاسان و همچنین کارشناسان محیط زیست استان بوشهر، ضمن اکران خصوصی مستند رشاد بالف، معضلات محیط زیستی استان بررسی و برای رفع آنها چاره اندیشی شد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر در این نشست با تاکید بر لزوم شراکت همه مردم برای داشتن محیط زیستی سالم گفت: هرگونه دستکاری سواحل، ورود فاضلاب و همچنین مواد آلاینده از جمله آلودگی‌های نفتی به دریا باعث برهم خوردن تعادل زیست‌بوم خلیج‌فارس و در نتیجه از بین رفتن مرجان‌ها می‌شود.

سعید نوذری با اشاره به صید و فروش باله کوسه به‌عنوان یک معضل محیط زیستی گفت: به‌تازگی یک صیاد در بوشهر اقدام به صید افزون بر یک تن کوسه تنها برای فروش باله آنها کرده که این ظلم مسلم به محیط زیست است.

وی با تاکید بر غیرقانونی بودن صید به روش ترال، افزود: استفاده از تور ترال، به زیست‌بوم کف دریا و اقیانوس آسیب زده و تمام موجودات کف زی را از بین خواهد برد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر یادآور شد: نخبگان استان اختراع‌هایی انجام دادند که جایگزین صید با تور ترال است، اما حمایت‌های لازم از طرح آن‌ها نشده و گره این مشکل نه به دست سیاستمداران و مسئولان بلکه به دست هنرمندان باز می‌شود.

نوذری با بیان این‌که پویش‌های مردمی از اثرگذارترین روش‌های حفاظت از ظرفیت‌های محیط زیستی است، افزود: مجموعه محیط‌زیست هنرمندان را برای چاپ کتاب، برپایی نمایشگاه یا هر اثر هنری مربوط به محیط‌زیست همراهی می‌کند.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر نیز در این آیین با تاکید بر برگزاری نشست‌های هنری با حضور اقشار مختلف هنرمندان به‌جای نشست‌های رایج خبری مسئولان، گفت: به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، این مجموعه اجرای برنامه‌های شاخص فرهنگی را در دستور کار قرار داد.

مسعود عرب‌زاده عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در ششمین دوره هفته هنر انقلاب مصوب شد، نشست هنرمندان با فعالان محیط‌زیست بود که هنرمندان دغدغه‌مند استان از این برنامه استقبال کردند.

وی اظهار کرد: هنرمندان قدرت زیادی دارند و از این رو یکی از سیاست‌های حوزه هنری استان بوشهر این بود که هنرمندان پای کار حل مسائل محیط زیست بیایند و نه مسئولان و سیاست‌مداران.

نوذری با اشاره به ثبت نام افزون‌بر ۳۰۰ هنرمند استان بوشهر در سامانه راه‌اندازی شده از سوی حوزه هنری در هفته هنر انقلاب، افزود: امید می‌رود با برگزاری موفق این نشست، در ماه‌های آینده نیز اداره‌های و نهاد‌های دیگری همچون جهاد کشاورزی، دامپزشکی و... در برگزاری این گونه نشست‌ها با هنرمندان برای حل مشکلات حوزه خود فعال شوند.

وی گفت: طبق برنامه‌ریزی، حوزه هنری استان بوشهر هر ماه نشستی با هنرمندان در هر یک از این اداره‌ها برای رسیدگی به دغدغه‌های محیط زیستی برگزار خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر با اشاره به اکران خصوصی مستند ساخته شده توسط هنرمند مستند ساز رشاد بالف در این نشست، گفت: آثار فاخری از این جنس میتواند تاثیر بسیار زیادی در فرهنگ‌سازی جامعه داشته باشد و اکران این فیلم در جمع هنرمندان و توضیحات تکمیلی کارگردان اثر باعث دغدغه‌مند شدن هنرمندان و تولید آثار بیشتر در این حوزه خواهد شد.

ریختن فاضلاب به دریا، قطع درختان شهری به بهانه‌های مختلف، صید بی‌رویه آبزیان، آلودگی‌های نفتی، شکار در محیط‌های ممنوع و بازار فروش گسترده حیوانات بومی استان بوشهر ازجمله مواردی بود که هنرمندان و کارشناسان محیط‌زیست به آن پرداختند.

دیگر خبرها

  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • باغ هنر با دو رویداد آغاز شد
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد