Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@00:19:35 GMT

عروسک های محلی بادرود ثبت ملی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۲۹۷۴

عروسک های محلی بادرود ثبت ملی شد

نطنز-رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز گفت: مهارت ساخت عروسک محلی بادرود به ثبت ملی آثار ناملموس فرهنگی کشور رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، حسین یزدانمهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج اثر قدیمی ارزشمند شهرستان نطنز در فهرست ثبت آثار ملی طبیعی کشور قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه در جلسه‌ای که در دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای معنوی و طبیعی میراث فرهنگی کشور تشکیل شد این آثار به ثبت ملی رسید، افزود: کارشناسان اداره میراث فرهنگی شهرستان نطنز پرونده ثبتی پنج اثر طبیعی چشمه آب سرخ فریزهند، درخت چنار کهنسال مقابل مسجد جمعه نطنز، درخت چنار محله رهن، درخت چنار بازار نطنز و درخت چنار روستای طار پس از بررسی و جمع‌آوری مستندات پرونده‌ این آثار به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز اظهار کرد: پس از تأیید در دفتر ثبت معاونت میراث فرهنگی، پرونده‌ها جهت ثبت نهایی به دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای معنوی و طبیعی میراث فرهنگی کشور ارسال و در جلسه‌ای که در این دفتر برگزار شد این پنج اثر طبیعی به ثبت رسید.

یزدانمهر گفت: مهارت ساخت و کارکردهای آیینی عروسک (عاروسک بادرود) نیز در فهرست آثار ملی ناملموس کشور به ثبت رسید.

به گزارش ایمنا؛ شهرستان نطنز با بیش از ۱۸۰۰ اثر تاریخی رتبه سوم بیشترین بنا و آثار تاریخی را در استان اصفهان در اختیار دارد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بادرود ميراث فرهنگي نطنز اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)

عصر ایران ــ نهادهای فرهنگی و مذهبی کشور امسال بیشتر از 7 هزار میلیارد تومان بودجه می‌گیرند. در این لیست نام نهادهایی هست که احتمالا مردم کمتر آنها را می‌شناسند. حدود 16 هزار میلیارد تومان از این رقم به حوزه‌عهای علمیه می‌رسد.

گزارش را این‌جا ببینید

هزار و 227 میلیارد تومان هم برای کمک به معیشت روحانیون در نظر گرفته شده است. اثرات عملکرد بسیاری از این نهادها در زندگی مردم دیده نمی‌شود. برای مثال اثرات فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی میان مردم به طور دقیق مشخص نیست. بودجه صدا و سیما هم بیشتر از 22 هزار میلیارد تومان است اما در این سال‌ها مخاطبانش را از دست داده. این ارقام در حالی به این نهادها تخصیص داده شده که بسیاری از آثار میراث فرهنگی کشور به دلیل نبود بودجه برای مرمت به حال خود رها شده است. این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چنار ۸۰ ساله‌ای که در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت