Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در این خصوص اظهار کرد: در مرحله نهایی المپیاد که در تیر امسال برگزار و نتایج آن اخیراً اعلام شده است، ۱۱ نفر از دانشجویان دانشگاه تبریز رتبه‌های تک رقمی کسب کرده و پنج نفر حائز رتبه‌های یک تا سه، شش نفر حائز رتبه‌های چهار تا ۹، هشت نفر حائز رتبه‌های ۱۰ تا ۱۵، هشت نفر حائز رتبه‌های ۱۶ تا ۲۰، هفت نفر موفق به کسب رتبه‌های ۲۱ تا ۲۵ و ۱۳ نیز حائز رتبه‌های ۲۶ تا ۴۰ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی حسین زاده دلیر اضافه کرد: در این المپیاد در رشته روانشناسی مینا خیرآبادی و در رشته مهندسی کشاورزی فاطمه سلطانی کمارعلیا رتبه دوم و در رشته مهندسی صنایع آیلار پرتوی زاده بنام، در رشته مهندسی کامپیوتر محمدرضا رضایی و در رشته شیمی احسان شیردل رتبه سوم این المپیاد را به خود اختصاص دادند. وی افزود: در رشته‌های مهندسی عمران، مرتضی اسفندیاری رتبه پنجم، مهندسی کشاورزی رقیه قنبری ترکمانی رتبه ششم، مهندسی کشاورزی حمیده قربانپور و عمران علی توحیدی‌فر رتبه هفتم، روانشناسی، فایزه ابراهیمی رتبه هشتم و شیمی، سهند نیک ذات رتبه نهم این دوره از المپیاد علمی - دانشجویی را از آن خود کردند.    به گفته وی تعداد برگزیدگان دانشگاه تبریز در مرحله غیر متمرکز المپیاد ۹۷ که در اردیبهشت سال جاری برگزار شد، مجموعاً ۴۶ نفر بوده که این تعداد نسبت به سال ۹۶ بیش از دو برابر شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز خاطر نشان کرد: سال گذشته گروه حمایت از استعدادهای درخشان برای اولین بار اقدام به برنامه‌ریزی جهت آماده سازی تیم المپیاد دانشگاه کرد و در این راستا شیوه نامه حمایت و آماده سازی تیم دانشگاه تبریز برای شرکت در المپیاد علمی دانشجویی کشور را تدوین کرده و به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رساند.

وی اضافه کرد: با همکاری اساتید مشاور استعدادهای درخشان در دانشکده‌ها، دوره‌های آماده سازی برای رشته‌های المپیادی مختلف به طور منظم در سطح دانشکده‌ها برگزار شد که افزایش معنی دار تعداد نفرات برگزیده و رتبه‌های برتر می‌تواند گواهی بر برگزاری موفقیت آمیز اولین دوره آماده سازی تیم دانشگاه تبریز جهت شرکت در المپیاد تلقی شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تحصیلات تکمیلی روانشناسی کشاورزی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • خیزش دانشجویی حمایت از غزه به کشور عربی رسید
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد