Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم با اشاره به آخرین وضعیت فرودگاه قم گفت: استانداری در حکمی که دادگاه داده به دنبال جایگزینی سرمایه‌گذار جدید هست و اگر جایگزینی اتفاق بیفتد می‌توان امیدوار بود که پروژه به سرانجام برسد. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲ استانها قم نظرات

سید حسن رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با تأکید بر اینکه عملیاتی کردن بودجه در کشور با تأخیر صورت می‌گیرد، اظهار داشت: بودجه در ایران قبل از نوروز به تصویب می‌رسد اما تا رسیدن به مرحله اجرا زمان‌بر بوده و طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره سنتی بودن بودجه‌ریزی در کشور گفت: عملیاتی کردن بودجه و رفتن به سمت بودجه‌ریزی نوین چند سالی است که در حال انجام است، اما همچنان سیستم سنتی بوده و باید به سمتی رفت که شرایط بهتری در این زمینه داشته باشیم، استان قم نیز می‌تواند به‌صورت پایلوت عمل و بودجه را زودتر از سایر استان‌ها عملیاتی کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم با اشاره به انحلال سازمان در دولت قبل ابراز کرد: به هم ریختن یکجا بسیار راحت است اما شکل‌گیری مجدد آن کار سختی است، انحلال سازمان در دولت قبل ناهنجاری‌هایی به وجود آورد که غیرقابل‌جبران بود، البته در دولت قبلی به این نتیجه رسیدند که مجموعه یک ناظر قوی می‌خواهد و سازمانی که می‌تواند کار بودجه‌ای را انجام دهد همین سازمان برنامه‌وبودجه است.

رضوی ادامه داد: عادتی که در طول هشت سال در عملکرد و لایه‌های میانی کشور به وجود آمده بود سبب شد قوام و شکل‌گیری سازمان اتفاق نیفتد، اما در حال حاضر می‌توان اذعان کرد سازمان قوام گرفته و حتی بسیاری از برنامه‌ها نیز با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اتفاق می‌افتد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به دو سازمان اداری استخدامی و برنامه‌وبودجه تبدیل شد که همین احیا و تاخیرات در عملکرد مورد انتظار تأثیرگذار بود، همچنین شکل‌گیری و قوام سازمان نسبت به دهه قبل بسیار فرق دارد، الآن در شرایط بسیار خاصی هستیم که ازنظر برنامه‌ریزی قابل‌مقایسه با هم نیست، این قوام اتفاق افتاده منتهی باید پررنگ‌تر شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم افزود: پروژه‌های ورزش، آب، برق، فاضلاب و راه و شهرسازی و کشاورزی در استان قم قابل‌واگذاری به بخش خصوصی هستند و می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرده و تسهیلاتی را ایجاد کرد، اما جزو سیاست‌های دولت و سران سه قوه هست که آیین‌نامه‌ها به‌فوریت آماده‌شده و شرایط تسهیل را فراهم کنیم.

وی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت فرودگاه قم گفت: استانداری در حکمی که دادگاه داده به دنبال جایگزینی سرمایه‌گذار جدید هست و اگر جایگزینی اتفاق بیفتد می‌توان امیدوار بود که پروژه به سرانجام برسد.

رضوی اذعان کرد: در انتخاب سرمایه‌گذاران باید کسانی که اهلیت به سرانجام رساندن پروژه‌ها را دارند انتخاب شوند، همچنین یکی از دلایل اجرا نشدن پروژه‌ها و به سرانجام نرسیدن آن‌ها ذوق‌زدگی مسئولان برای اجرای یک پروژه است که خود دلیلی برای به نتیجه نرسیدن پروژه می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در پایتخت با مدیریت شهری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهارداشت: به طور مثال قطعا هیچ کس نمی تواند موضوع آسفالت را منکر شود،درگذشته متوسط آسفالت 700 هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزارتن رسیده است و یا افتتاح پی در پی پروژه ها در شنبه های امید و افتخار و گشایش هایی که در پروژه ها اتفاق افتاده و .....

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیرا اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال 1402 در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 1402 برای اولین بار 30 همت متمم ارائه شده است و امسال حتما به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه 151 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم 80 هزار میلیارد تومان فقط به پروژه های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی،همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره