Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گناوه-ايرنا- مدير جهاد کشاورزي گناوه گفت: مرغداران اين شهرستان با حضور در کارگاه آموزشي با علائم باليني، نحوه شيوع و راه هاي مراقبت و پيشگيري از بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان آشنا شدند.

امان الله حيدري روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: باتوجه به اينکه از مهرماه هرسال بدليل مهاجرت پرندگان وحشي، احتمال شيوع اين بيماري و مبتلاشدن به آن در واحدهاي مرغداري پيش بيني مي شود، اين کارگاه آموزشي ضروري بود که با حضور 35 بهره بردار حوزه پرورش طيور گوشتي، معاون بهبود توليدات دامي جهاد کشاورزي استان و با همکاري دامپزشکي شهرستان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت: بروز بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان مي تواند باعث ضرر هنگفت به صنعت مرغداري شود که برگزاري دوره هاي آموزشي مي تواند به عنوان پدافند غيرعامل عمل و از بروز هرگونه ضرر احتمالي به اين صنعت جلوگيري کند.
حيدري گفت: همچنين شرکت کنندگان دراين کارگاه با شيوه هاي مورد استفاده در سيستم هاي هوا دهي و خنک کننده مرغداري هاي موجود که توسط مرکز تحقيقات کشاورزي اين شهرستان تدوين شده آشنا شدند.
مدير جهادکشاورزي گناوه افزود: با بررسي هاي صورت گرفته از سطح مرغداري هاي صنعتي و بومي اين شهرستان، تاکنون گزارشي مبني بر وجود اين بيماري دريافت نشده است.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر داراي 36 واحد مرغداري فعال است.
6164/6043
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در همایش تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت استان گفت: اشتغال در عرصه سلامت، نعمتی بزرگ از سوی خداوند است چراکه فعالیت برای احیای جان مردم، مراقبت از سلامت و پیشگیری از بیماری هاست.
اعرابی افزود: همواره خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری مقدم بر امر درمان است.
وی گفت: اجرای برنامه غربالگری پرفشاری خون در قالب پویش ملی سلامت، سبب شد بیش از ۱۰ هزار نفر در استان از بیماری خاموش و بی علامت فشارخون بالای خود مطلع شوند و این یعنی پیشگیری از ۱۰ هزار نیازمند دیالیز در آینده.
اعرابی افزود: ایجاد و توسعه شبکه‌های بهداشت یکی از افتخارات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، بطوری که هم اکنون بیش از ۹۵ درصد جمعیت استان به خدمات سطح یک بهداشت دسترسی دارند.
وی گفت: اجرای «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» نیازمند مشارکت همگانی است.
در این مراسم از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • ۱۲۹۵ داوطلب از شهرستان گناوه در آزمون سراسری شرکت می کنند
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!