Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس سازمان ملل در حوزه آزادی بیان گزارش کرد که بسیاری از دولت‌های جهان وظیفه خود برای محافظت از تکنولوژی رمزنگاری اینترنتی در راستای آزادی بیان و حمایت از حریم خصوصی را نادیده گرفته و یا نسبت به آن غفلت می‌ورزند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دیوید کایه، گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی به این شورا اعلام کرد: در بسیاری از کشورها از جمله روسیه، چین، ایران، ترکیه، پاکستان و بریتانیا شهروندان نمی‌توانند از خصوصی باقی ماندن گفت‌وگوهای اینترنتی خود اطمینان حاصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کایه در این گزارش که به نشست سه هفته‌ای شورای حقوق بشر سازمان ملل تسلیم کرده، نوشته است: در سه سال گذشته محدودیت‌های دولت‌ها برای دسترسی مردم به تکنولوژی‌های ارتباطی رمزنگاری شده جهش چشمگیری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: از سال ۲۰۱۵ تاکنون کشورها تلاش‌هایشان را برای تضعیف تکنولوژی رمزنگاری مورد استفاده در عمده خدمات و محصولات ارتباطاتی موجود تشدید کرده‌اند.

این گزارش عنوان کرده که فشارها بر شرکت‌ها برای نصب «درب پشتی» در نرم افزارهایشان به منظور دادن دسترسی مقام‌های پلیس و امنیتی به پیام‌های رمزنگاری شده یا دستگاه‌های ایمن شده افزایش پیدا کرده است. با این حال این گزینه می‌تواند یک راه خوب برای هکرها و سوءاستفاده آنها باشد.

این گزارش ادامه داده است: وظایف یک دولت برای احترام به حق آزادی بیان و اظهارنظر و تضمین این حق و همچنین حمایت از حریم خصوصی شامل مسؤولیت محافظت از رمزنگاری اینترنتی می‌شود.

این گزارش تصریح کرده است که تضعیف تکنولوژی رمزنگاری باید برای مواقع لزوم متناسب، مشروع و دارای توجیه قانونی باشد. در حالی که ایجاد ممنوعیت‌های کلی برای رمزنگاری این شرایط را لحاظ نمی‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام شورای حقوق بشر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۷۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر اهمیت ساماندهی مسائل اقتصادی در برنامه‌های اساسی کشور، گفت: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، مسئولیت و تکلیف بزرگی برای بخش خصوصی و بخش دولتی است و ما همگی باید در کنار هم تلاش کنیم تا مشکلات موجود رفع شود، گرچه حل برخی مسائل برای واحدهای تبدیل تولیدی تبدیل به رؤیا شده است.

صمد حسن‌زاده در صد و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با حضور اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، برگزار شد، افزود: اتاق ایران، یک بسته کارشناسی‌شده در زمینه رفع مسائل ارزی و پولی برای ارائه به دولت تدوین کرده که در آن، راهکارهای پیشنهادی بخش خصوصی به‌صورت مفصل اعلام شده است.

حسن‌زاده با تأکید بر لزوم تأمین نقدینگی برای فعالیت واحدهای تولیدی، گفت: مدیران بانک‌ها دلیل کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی را الزام دولت به اعطای وام‌های تکلیفی از جمله وام مسکن، ازدواج، فرزند آوری و... اعلام می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش نرخ بهره‌های بانکی که به‌منظور کنترل نقدینگی انجام شده بود، گفت: با این نرخ هیچ‌گونه ظرفیت و امکانی برای توسعه وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟