Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@15:36:12 GMT

نهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو به کار خود پایان داد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۷۸۱۱

نهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو به کار خود پایان داد

تهران- ایرنا- نهمین المپیاد دانش آموزی نانو با اهدای مدال های طلا، نقره و برنز به برگزیدگان، به کار خود پایان داد.

به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مراسم اختتامیه‌ نهمین المپیاد دانش ‌آموزی نانو، با حضور مدیر دبیرخانه و مدیر کارگروه ترویج ستاد ویژه‌ توسعه فناوری نانو، همچنین مدیر باشگاه دانش‌آموزی نانو دیروز -سه شنبه- در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زارعی، مدیر باشگاه نانو، در این مراسم درباره‌ فرایند اجرای نهمین دوره‌ المپیاد دانش‌ آموزی نانو صحبت کرد و سه مرحله ‌ای شدن این دوره را به عنوان ویژگی بارز آن، سبب گزینش بهتر افراد شایسته برای حضور در مرحله‌ی عملی المپیاد نانو دانست.
همچنین دکتر علی ‌محمد سلطانی مدیر دبیرخانه‌ ستاد توسعه‌ فناوری نانو با تقدیر از زحمات باشگاه دانش‌ آموزی نانو گفت: «هدف از همه این فعالیت‌های ترویجی، پیشرفت کشور است. این فعالیت‌ها ابزارهایی هستند تا موجب تقویت فرد شوند و به پیشرفت کشور کمک کنند.»
وی با اشاره به اینکه مهمترین عامل پیشرفت نیروی انسانی است، افزود: «در کلاس و دانشگاه، دانش را یاد می‌گیریم ولی نیاز به مهارت‌های نرم هم داریم، مانند مهارت خوب صحیت کردن، خوب گوش دادن، کار گروهی و غیره که یکی از دستاوردهای این دوره برای شما تمرین کار گروهی بود.»
مدیر دبیرخانه ستاد توسعه نانو با طرح این سؤال که نیروی انسانی در زمینه‌ی نانو چه باید بکند؟ اظهار داشت: کشور ما نیاز به شرکت‌ هایی در این زمینه دارد که بدرخشند. حتماً تعدادی از شما در آینده مدیران و کارمندان این شرکت‌های توانمند خواهید شد. در حال حاضر شرکت‌های بزرگی در این حوزه در کشور فعال هستند و محصولات خود را به خارج از ایران نیز صادر می‌کنند؛ مانند نانوالیاف، دستگاه پوشش‌های سخت، رنگ‌هایی با خواص خاص و غیره.» دکتر سلطانی در پایان افزود: «هر شخص برای پیشرفت کشور باید دارای چهار ویژگی دانش، مهارت، اخلاق و اعتماد به نفس باشد.»
در این مراسم از استان‌ها، دبیرخانه‌ها و نهادهای ترویجی برتری که در برگزاری آزمون مرحله اول این دوره از المپیاد دانش‌آموزی نانو مشارکت فعال داشتند، تقدیر و تشکر شد.
در پایان ضمن تقدیر از اساتید و پشتیبان‌های علمی دوره، مدال‌آوران نهمین المپیاد دانش‌آموزی نانو معرفی شدند و از آن‌ها تقدیر به عمل آمد.
مرحله سوم نهمین المپیاد دانش ‌آموزی علوم و فناوری ‌نانو از دهم تا بیستم شهریور ماه با حضور 30 نفر از برگزیدگان نهایی، در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی برگزار شد.
پس از برگزاری مرحله اول و دوم نهمین دوره المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو، 30 نفر از منتخبین، وارد مرحله سوم به عنوان مرحله نهایی المپیاد شدند؛ مراسم اختتامیه این دوره، روز سه شنبه بیستم شهریور ماه با معرفی برترین‌ها برگزار شد. شایان ذکر است در این مرحله، برگزیدگان در قالب گروه‌ های سه نفره زیر نظر 10 نفر از اساتید خبره این حوزه به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به صورت عملی پرداخته‌اند.
در مرحله سوم المپیاد، فعالیت‌ هایی نظیر انجام آزمایش کاربردی فناوری نانو به همراه انجام آزمون های علمی با موضوع گوگردزدایی از نفت؛ برگزاری کارگاه ‌های عملی سنتز و کاربرد نانومواد در آزمایشگاه، برگزاری دوره شبیه‌ سازی در فناوری نانو؛ برگزاری بازدیدهای تخصصی و عمومی از مراکز تحقیقاتی و شرکت‌ های دانش‌بنیان نانو؛ آموزش‌ های شیوه ارایه، نوشتن گزارش‌ کار و مقاله‌ نویسی علمی انجام شده که در نهایت آزمون کتبی و شفاهی به صورت ارائه گروهی از شرکت‌کنندگان گرفته شد.
استان‌ های خراسان رضوی با هفت نفر و مازندران با پنج نفر، بیشترین سهم را در میان برگزیدگان دارند. آذربایجان شرقی با چهار دانش آموز، بوشهر با سه ، کردستان و هرمزگان هرکدام با دو و استان‌ های آذربایجان غربی، اصفهان، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، کرمانشاه و یزد هرکدام با یک دانش آموز در مرحلۀ نهایی المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو حضور دارند.
بنیاد ملی نخبگان پس از هشت دوره برگزاری المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو، امسال این رویداد را مورد تایید و حمایت خود قرار داده است. بر این اساس برگزیدگان دوره ششم به بعد می‌توانند از تسهیلات این بنیاد بهره‌مند شوند. همچنین برگزیدگان ادوار مختلف المپیاد نانو می‌توانند در کانون برگزیدگان باشگاه نانو عضو شوند و به فعالیت‏هایشان در حوزه فناوری نانو ادامه دهند.
این کانون با هدف توانمندسازی و ارتقای برگزیدگان تا محقق و فناور برتر شدن اعضا، پشتیبان آنها خواهد بود.

**المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو
این المپیاد فعالیتی است که ابتکار برگزاری آن با این عنوان متعلق به کشور ماست و شناسایی استعدادهای برتر دانش‌آموزی، کمک به پایدارسازی جریان تربیت نیروی انسانی در زمینه فناوری نانو و کمک به پیشتازی جمهوری اسلامی ایران در آموزش پایه نانو از جمله اهداف آن است.

علمی (1) ** 1201 **2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي المپياد دانش آموزي نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر است.

خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.

داداش‌پور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزش‌های فناورانه

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاه‌های متفاوت است و هر کدام از اعضا می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاه‌های کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندی‌هایی که در عرصه‌های مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگ‌های دانشگاهی است.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیان‌های ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزش‌های بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزش‌های بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه‌اندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازی‌های دیجیتال می‌پردازند و این نشان می‌دهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کرده‌ایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.

مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانم‌ها در مسائل تصمیم‌ساز کشور توجه دارد و قوی‌ترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهم‌ترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آن‌ها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.

کد خبر 6094248 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • دوازدهمین دوره المپیاد دادرس دختران در شهرستان لنگرود
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • صد و پنجاه و نهمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد