Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-28@00:46:21 GMT

ضرورت مصرف اصولی حشره‌کش‌های خانگی و بهداشتی

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۸۲۲۱

به گزارش وانانیوز، 

دکتر نرگس عبدلی گفت: سموم کشاورزی و حشره کش‌های فاقد مجوزهای بهداشتی نباید در محیط منازل، رستوران‌ها، درمانگاه‌ها و سایر اماکن استفاده شوند؛ چراکه بسیاری از این سموم از نظر میزان خطر جهت استفاده در محیط‌های انسانی مناسب نیستند.

عبدلی یادآور شد: حشره‌کش‌های مناسب جهت استفاده در منازل، مرحله آماده‌سازی قبل از مصرف را نداشته و در صورتی که حشره‌کش نیاز به مراحل آماده‌سازی جهت مصرف داشته باشد، باید دارای پروانه بهداشتی بوده و صرفا قابل استفاده توسط شرکت‌های سم پاشی مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: پس از استفاده از هرگونه حشره کش، محل را ترک کرده و پس از سپری شدن زمان مناسب، اقداماتی در خصوص تهویه هوا مانند باز کردن در و پنجره‌ها انجام شود و با توجه به اینکه بسیاری از مواد موثره حشره کش‌ها، حلال‌ها و حامل‌های آنها دارای نقاط اشتعال پایین هستند، از مصرف آنها نزدیک آتش و مکان‌های بسیار گرم خودداری شود.

سرپرست گروه ارگانیک، سموم و آلاینده‌های اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در خصوص برخی از حشره کش‌ها  که دارای خاصیت ابقایی هستند و سمیت آنها تا مدتی در محیط باقی می‌ماند، هشدار داد و گفت: نباید پوست بدن و چشم با سم مورد مصرف تماس پیدا کند، این امر به خصوص در کودکان و سالمندان حائز اهمیت است.

عبدلی همچنین درخصوص نحوه نگهداری این فرآورده‌ها گفت: معمولا دمای نگهداری حشره کش‌ها در منازل حدود ۲۵ درجه و به دور از تابش نور خورشید توصیه می‌شود، مگر اینکه تولیدکننده شرایط خاصی را در برچسب محصول ذکر کرده باشد.

وی در ادامه افزود: حشره کش‌ها باید در مکانی نگهداری شوند که از دسترس کودکان دور بوده و درب محصولات حشره‌کش بعد از هر بار استفاد باید به خوبی بسته شود. همچنین باید دقت شود از استنشاق، آشامیدن و خوردن حشره کش‌ها خودداری شود و در صورت استنشاق فرآورده باید فرد مسموم به محیط باز و دارای جریان هوای تازه انتقال داده شود.

سرپرست گروه ارگانیک، سموم و آلاینده‌های اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی تصریح کرد: در صورتی که فرآورده با پوست تماس پیدا کنند، باید ضمن خارج کردن لباس‌های آلوده فرد مسموم، پوست با آب سرد و صابون شستشو داده شده و در صورتی که چشم با سم تماس داشته باشد، باید با آب جاری خنک به مدت ۱۵ دقیقه شسته شده و در اسرع وقت به پزشک مراجعه شود.

بنابر اعلام وبدا، عبدلی اضافه کرد: هرگز از ظرف خالی سموم جهت مصارف دیگر به خصوص جهت نگهداری مواد غذایی استفاده نشود و در صورت بروز مسمومیت افراد با هر نوع حشره کش، باید ظرف و باقی مانده سم همراه فرد مسموم به درمانگاه و پزشک متخصص منتقل شود تا  اقدامات حمایتی لازم انجام شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سموم حشره‌کش مورد استفاده برای آبزیان و پرندگان و سایر حیواناتی که در منزل نگهداری می‌شوند، ممکن است برای انسان خطرناک باشد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: بهداشت سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد

 فریبرز راشدی  اظهار کرد: در ششمین روز از هفته سلامت و در راستای اجرای طرح تشدید کنترل بهداشتی واحدهای عرضه کننده مواد غذایی ، یک انبار زیرزمینی که مملو از مواد غذایی تاریخ گذشته بود کشف شد.

وی ادامه داد: اقلام غذایی کشف شده در این انبار شامل انواع آبمیوه و آبلیمو به وزن تقریبی سه تن است که چهار تا پنج ماه از تاریخ انقضای آنها گذشته بود.

رئیس مرکز بهداشت زاهدان تصریح کرد: این مرکز بهداشت، سلامت شهروندان را خط قرمز خود دانسته و با متصدیان متخلف از مقررات بهداشتی برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: در روز جاری نزدیک به ۱۹ تن مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیر قابل توزیع معدوم شد.

راشدی بیان کرد: این میزان مواد غیرقابل مصرف توسط بازرسان بهداشت محیط از انبارها و مراکز تهیه و توزیع سطح شهر زاهدان جمع آوری شده است.

وی تاکید کرد: پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوزهای لازم در محل سایت زباله شهرداری زاهدان و با حضور نماینده قوه قضائیه معدوم شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی