Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده حوزه بسیج دانش آموزی شهید فهمیده نطنز گفت: اردوی طرح هجرت ۳ در نطنز در مدارس امام خمینی (ره)، هاجر و والفجر و در بادرود در مدارس فردوسی، شریفی، مکتب الزهرا (س)، معراج، حجاب، زینبیه و شهید کرمانی نژاد در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا فیروزپور در گفتگو با صاحب نیوز اظهار کرد: طرح هجرت ۳ در سال 97 که از طرف رهبر معظم انقلاب به نام حمایت از کالای ایرانی مزین شده است، به منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در مدارس سطح شهرستان نطنز اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید فهمیده نطنز افزود: در این طرح دانش آموزان بسیجی اقداماتی از قبیل رنگ آمیزی کلاس ها، دیوار نویسی، خط کشی صبحگاه، مرتب کردن کتایخانه های مدارس و شاداب سازی و نشاط در نمازخانه های مدارس را انجام می دهند.

وی تصریح کرد: این طرح که در راستای محرومیت زدایی نیز انجام می شود بسیار موفقیت آمیز بوده و هم مورد رضایت مسئولان آموزش و پرورش بوده و هم مورد استقبال دانش آموزان بسیجی قرار گرفته است.

فیروز پور گفت: هدف اصلی از اجرای این طرح بهسازی، زیباسازی و مرمت فضاهای آموزشی و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در مدارس شهرستان نطنز است و تلاش کردیم تا با استفاده از ظرفیت های موجود این اردو را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی اضافه کرد: تقویت روحیه جهادی و ایثارگری دانش آموزان، ترویج فرهنگ کار و تلاش، ایجاد روحیه معنوی و نشاط و شادابی اسلامی، ایجاد زمینه رشد و شکوفایی و خلاقیت در دانش آموزان، تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب با محوریت اقتصاد مقاومتی، گسترش فعالیت های خود جوش و تقویت کار گروهی از دیگر اهداف برگزاری این اردو است.

فرمانده حوزه بسیج دانش آموزی شهید فهمیده بیان کرد: طرح هجرت ۳ توانسته است گام های موثری را در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش بردارد و باید تلاش شود تا با سرعت بیشتر و بهتر این روند ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: این طرح باعث مشارکت فعال و شاداب دانش آموزان در سازندگی معنوی و مادی جامعه نیز شده است و دانش آموزان را در فعالیت های عمرانی مربوط به فضاهای آموزشی و پرورشی که با همکاری اداره آموزش و پرورش برگزار می شود پویا می کند.

فیروزپور خاطر نشان کرد: اردوی طرح هجرت ۳ در نطنز در مدارس امام خمینی (ره)، هاجر و والفجر و در بادرود در مدارس فردوسی، شریفی، مکتب الزهرا (س)، معراج، حجاب، زینبیه و شهید کرمانی نژاد در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی عصر شنبه در دیدار با معلمانِ منتخب و نمونه استان در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش گیلان ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه با اشاره به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اظهار کرد: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد (ع) فرمودند «کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت».

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند، تصریح کرد: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود شد معلمِ جبهه مقاومت.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: طبق روایت امام سجاد (ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراهِ خوب داشته باشد و لذا در هر جا نیازمند به معلم هستیم؛ معلمی که به ما درس و پیام دهد.

امام جمعه رشت بیان کرد: طبق روایتی دیگر از بزرگان، «کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است» یعنی پیدا کردن استاد خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌.

وی معلمی را شغل انبیا دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقا معنوی و علمی خود تلاش کند، افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقا خود سعی کنید برای ارتقا علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هر آنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده است به این دلیل است که آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر ضرورت همراهی با نیکان و معلمان خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

کد خبر 6090296

دیگر خبرها

  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است