Web Analytics Made Easy - Statcounter

پهبد پورشبانان گفت: برنامه پیشگیری اجتماع محور از اعتیاد در محیط کار اجرا خواهد شد البته این طرح از سال ۸۲ با رویکرد اجتماع  محور شروع شده و تیم های داوطلب فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی ادامه داد: با این وجود براساس یافته های به دست آمده،از سال 94 ، برنامه پیشگیری از اعتیاد در محیط کار با مدل EAP (کارمندیاری) به طور آزمایشی در برخی از استان ها جایگزین برنامه قبلی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: کارمندیاری برنامه ای است که تمام خدمات پیشگیری و درمان اعتیاد با هدف ارتقای سلامت روان در یک مرکز مستقر در محیط کار با تیم متخصص متشکل از پزشک، روانشناس و مددکار به کارکنان و خانواده آنان ارائه می شود.

پورشبانان به منظور حمایت از معتادان بی بضاعت گفت: همچنین یارانه درمان اعتیاد برای خدمت گیرندگان مراکز غیردولتی سرپایی، بستری، اقامتی بهبودی و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد، اجتماع درمان مدار TC پرداخت می شود.

وی با اشاره به مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادین متجاهر گفت: به منظور پیشبرد ماده57 برنامه ششم توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور، این طرح از نیمه دوم سال 96 در حال اجرا است و گروه مخاطب معتادین بی خانمان و متجاهر هستند.

جانشین رئیس سازمان بهزیستی کشور از راه اندازی موبایل سنتر در راستای کاهش آسیب های اجتماعی خبر داد و گفت: در این طرح با استفاده از وسیله نقلیه  (وَن یا مینی‌بوس) خدمات کاهش آسیب و پیشگیری از ایدز به معتادان و زنان آسیب دیده و دارای رفتار پرخطر ارائه می شود. و از سال گذشته تا کنون تعداد مراکز 50 درصد افزایش یافته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اعتیاد پیشگیری از اعتیاد بهزیستی درمان سلامت روان خانواده یارانه موبایل آسیب های اجتماعی ایدز زنان اعتیاد ایدز پزشک درمان یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند

گروه اقتصاد و درآمد: در لایحه بودجه 1403، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب اختصاص یافته است.

 

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اختصاص 3 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه ای به عنوان یارانه احزاب، در گزارشی نوشت: در این خصوص، مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمکهای مالی بین احزاب است، توزیع یارانه بین احزاب سیاسی توسط وزارت کشور، بدون تعیین ضابطه و چارچوب از سوی قانونگذار، مغایر اصل 85 قانون اساسی است. بنابراین ضروری است ضوابط و مقرراتی برای توزیع عادلانه این یارانه در قانون توسط مجلس شورای اسلامی تنظیم و تصویب شود؛ در غیر این صورت، دادن اختیار به وزارت کشور در این زمینه بدون ضابطه محل اشکال است.

 

بند 8 ماده 11 قانون احزاب نیز رافع ایراد نیست و تاکنون قانونگذار ضوابط و مقرراتی در این خصوص تصویب نکرده است.

 

یکی از راهبردهای معمول برای تقویت و توانمندسازی احزاب و تشکل های سیاسی معاضدت حقوقی و حمایت مالی دولت از احزاب سیاسی است. براساس بند ز ماده 105 قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت موظف است برنامه ریزی های لازم جهت توسعه سیاسی را به گونه ای طراحی کند که تا پایان اجرای قانون برنامه ششم، احزاب و تشکلهای سیاسی مطابق ضوابط قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی، مورد حمایت قرار گیرند.

 

یکی از راههای حمایت از احزاب سیاسی، اختصاص کمک ها و یارانه های دولتی برای آنهاست تا به کمک آن بتوانند سازمان اداری خود را تجهیز و مقداری از هزینه های تبلیغات انتخاباتی خود را تأمین کنند. اما درخصوص تخصیص یارانه به احزاب به منظور حمایت از آنها چند نکته قابل توجه است: اول؛ اعتبار اختصاص یافته به این منظور به قدری اندک و ناچیز است که کمک مؤثری به وضع مالی احزاب سیاسی نخواهد کرد، دوم اینکه صرف پیش بینی کمک مالی به احزاب در بودجه سالیانه، موجب تقویت و توانمندی احزاب و تشکلهای سیاسی نخواهد شد، بلکه مسئله مهم استفاده از سازوکاری مناسب برای توزیع کمک های مالی بین احزاب است.

 

مرکز پژوهش های مجلس تاکید دارد: ضروری است که قانون انتخابات در راستای تقویت نقش احزاب اصلاح شود. با توجه به اینکه سال جاری، به نوعی سال پایان برنامه ششم توسعه و آغاز برنامه هفتم است، شایسته است که وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب طی برنامه ششم توسعه و میزان دستیابی به توانمندسازی احزاب و نتایج کمک های مالی داده شده، به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارائه کند.

         

دیگر خبرها

  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آخرین تغییرات درباره یارانه‌ها و زمان واریز آن
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟