Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-27@16:50:58 GMT

ادعاهای ضد ایرانی جدید هیلی درباره عملیات ادلب

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۹۵۹۷

به گزارش وانانیوز، 

 به نقل از شبکه خبری سی ان ان، نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت این سازمان با موضوع بحران ادلب سوریه اظهار کرد: در ماه جاری جهان شاهد افزایش تمهیدات نظامی روشنی از سوی روسیه و دولت سوریه بوده است که نیروهای آن ها بیش از 100 حمله هوایی را با استفاده از بمب های بشکه ای، موشک و آتش توپخانه ای برای بازپس گیری این منطقه صورت داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیلی در این جلسه همچنین روسیه و ایران را به عدم تمایل به دستیابی به راهکاری سیاسی متهم کرد و در اظهارات واهی اش گفت: این ها اقدامات بزدلانی است که به پیروزی نظامی خونین (در ادلب) علاقه مند هستند.

سفیر آمریکا در سازمان ملل همچنین ادعا کرد: اگر اسد، روسیه و ایران همین رویه را ادامه دهند، پیامدهای آن هولناک خواهد بود.

این مقام آمریکایی افزود: همچنین می خواهم بر اظهارات هفته گذشته ام درباره به کار گیری تسلیحات شیمیایی در سوریه تاکید کنم. آمریکا به این ادعا که به استفاده از تسلیحات شیمیایی واکنش نشان خواهد داد، پایبند است.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا نیز اظهار کرد که در خصوص به کار گیری تسلیحات شیمیایی به بشار اسد "هشدار داده شده است".

او همچنین درباره واکنش آمریکا در صورت بروز حملات شیمیایی گفت: نمی خواهم پیش از آن که وقتش فرا برسد، بگویم که قرار است چه کنیم. من هیچگاه درباره چیزی که بعدا رخ خواهد داد، حرفی نمی زنم اما فکر می کنم که شما باید این واقعیت را در نظر بگیرید که ما به منع تسلیحات شیمیایی پایبندیم و از آن حمایت می کنیم.

ماتیس اظهار نظر درباره اینکه برای این واکنش احتمالی با فرانسه یا انگلیس گفت و گو کرده، اظهار نظری نکرد.

نیکی هیلی در ادامه اظهاراتش در جلسه شورای امنیت ادعا کرد: آمریکا حرف ایران و روسیه را درباره اینکه آن ها واقعا علاقه مند به حفاظت از غیرنظامیان ادلب در برابر خشونت هستند، باور دارد اما مهم نیست چه تسلیحات یا روش هایی در ادلب به کار رود؛ آمریکا به شدت با هرگونه افزایش خشونت در ادلب مخالف است.

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد: روسیه، ایران و اسد، ادلب را تخریب می کنند و از ما می خواهند که آن را صلح خطاب کنیم. ما نه با تکرار وعده‌های پوچ اسد و حامیانش، بلکه با عمل آن‌ها است که جدی بودن آنان درباره روند سیاسی برای دستیابی به صلح را متوجه خواهیم شد.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در واکنش به اظهارات هیلی در جلسه شورای امنیت تاکید کرد: سوریه هیچ سلاح شیمیایی ای ندارد و استفاده از تسلیحات شیمیایی بر مبنای اصول سیاسی و انسانی برای نظام اسد یک حماقت محسوب می شود.

 

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: ایران سوریه شورای امنیت نیکی هیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۹۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود

معاون وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که روسیه تسلیحات هسته‌ای خارجی در لهستان را به عنوان یک هدف نظامی اولیه در نظر خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،  ورشو در حال مذاکره با واشنگتن در مورد میزبانی احتمالی تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از برنامه ناتو است و «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان بر تمایل لهستان برای میزبانی از این سلاح‌ها تاکید کرده است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه و در واکنش به این تحولات گفت که مسکو هرگونه گسترش توافق هسته‌ای ناتو را ماهیت «بی‌ثبات‌کننده» و «در واقع تهدیدکننده» روسیه می‌داند.

او گفت که این امر در مورد مأموریت‌های مشترک، جایی که اعضای غیرهسته‌ای بلوک تحت رهبری ایالات متحده برای استفاده از سخت‌افزار آمریکایی آموزش می‌بینند و حتی بیشتر از آن در مورد استقرار دائمی چنین تسلیحاتی که سرهای داغ در ورشو درباره آن صحبت می‌کنند، صدق می‌کند.

ریابکوف تاکید کرد سیاستمداران لهستانی که برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک خود رقابت می‌کنند، «باید درک کنند که هرگونه تغییر در آن جهت، امنیت بیشتری را برای لهستان فراهم نخواهد کرد، زیرا سایت‌های مربوطه قطعاً به هدف تبدیل خواهند شد».

این دیپلمات ارشد افزود: برنامه ریزان نظامی ما آن‌ها را در اولویت قرار خواهند داد.

دودا روز دوشنبه به روزنامه فکت گفت که شخصاً از ایالات متحده خواسته است تا بخشی از زرادخانه هسته‌ای خود را در لهستان مستقر کند. وی گفت: «اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای در خاک ما برای تقویت امنیت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما برای آن آماده‌ایم.»

«دونالد تاسک» نخست وزیر لهستان که به یک نیروی سیاسی رقیب تعلق دارد، اظهارات رئیس‌جمهور دودا در همان روز را کم اهمیت جلوه داد و گفت که مایل است دودا روشن کند که قصدش از بیان آن‌ها چیست. او با توضیح اینکه لهستان هیچ برنامه خاصی برای میزبانی از سلاح‌های هسته‌ای خارجی ندارد، افزود: «این ایده بسیار عظیم است، من می‌گویم بسیار جدی است».

به گفته منابع، آمریکا برخی از بمب‌های گرانشی هسته‌ای خود را در پنج کشور غیرهسته‌ای ناتو نگهداری می‌کند: بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه. دولت محافظه‌کار قبلی لهستان به رهبری قانون و عدالت (PiS) که دودا به آن تعلق دارد، سال‌ها به دنبال پذیرش در این باشگاه بوده است. تاسک رهبر پلتفرم مدنی است و دسامبر گذشته به عنوان نخست وزیر به قدرت بازگشت.

ریابکوف همچنین گفت که روسیه در صورت اتخاذ اقدامات عملی برای مصادره دارایی‌های این کشور، گزینه کاهش وضعیت روابط دیپلماتیک با آمریکا را بررسی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین