Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:02:16 GMT

انهدام باند کپی کنندگان کارت عابربانک در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۹۷۷۷

انهدام باند کپی کنندگان کارت عابربانک در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جعفر مهتابی جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی، ظهر امروز در گردهمایی فعالان مجازی شهرستان مرند از دستگیری باند سرقت از حساب های شهروندان استان آذربایجان شرقی خبر داد و ابراز داشت: افرادی غیربومی با حضور در استان آذربایجان شرقی با استفاده از دستگاه اسکیمر، با کپی برداری از کارت های بانکی و اطلاعات آن ها، حساب شهروندان را خالی می کردند که در یک مورد ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از حساب یکی از شهروندان به سرقت برده بودند که این افراد دستگیر شدند و پرونده این مورد همچنان مفتوح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی افزود: هکرها به ویژه در ماه محرم با احساسات مردم سوء استفاده می کنند که مثلا شما برنده سفر به عتبات عالیات شده اید، و در ادامه از شما می خواهند که شماره روی کارت را در اختیار فرد قرار دهید تا مبلغ را به حساب شما واریز کنند، سپس با ترفندهایی شما را به کنار عابربانک می کشانند تا به رمز دوم شما دسترسی پیدا کرده و حساب شما را خالی کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه جرائم فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است، تاکید کرد: ارزش های اسلامی در برخی از کانال ها و گروه های فضای مجازی به سخره گرفته می شود تا با دین اسلام مقابله کنند، تبلیغ علائم و نمادهای شیطان پرستی نیز از دیگر راهکارهای دشمنان اسلام در فضای مجازی است.

جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: فروشندگان مواد مخدر با توجه به اینکه هویت فروشندگان در فضای مجازی پنهان است، از بستر این فضا بهره می برند، برخی مواد و لوازم بهداشتی نیز به فروش می رسد که اعتیادآور است.

مهتابی تاکید کرد: فایل های صوتی خاصی در فضای مجازی منتشر می شود که به مخدرهای صوتی شهرت دارند که موجب افسردگی و گوشه گیری نوجوانان می شود.

وی در بخش دیگری با اشاره به ترفندهای مختلف هکرها اظهار داشت: گوشی موبایل آلبوم عکس نیست، در صورت هک شدن و یا به سرقت رفتن، تصاویر و مطالب گوشی به راحتی قابل دسترسی است و باید در بارگذاری برخی عکس ها دقت کرد.

جانشین پلیس فتا آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به اینکه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) از سال ۱۳۹۰ در کشور دایر شد، ابراز داشت: تامین امنیت کاربران در برابر هکرها و سایت های جعلی، ایجاد بستری امن برای کاربران، صیانت از ارزش های انسانی جامعه، مبارزه با فرقه های ضاله و جلوگیری از فعالیت شیطان پرستان، از مهم ترین اهداف راه اندازی پلیس فتاست.

کد خبر 4401292

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا سرقت مرند مردم علیه احتکار کرمانشاه بوشهر خبرگزاری مهر ماه محرم گرگان مشهد شیراز شهرکرد یاسوج بیرجند مجلس شورای اسلامی احتکار خرم آباد خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۹۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"، گردانندگان، مدیران و اعضا 10 نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 9835 تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی 3842 فقره تارنمای مشکوک تعداد 1765 مورد مجرمانه مشاهده گردیده که از این تعداد 765 مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از 91 درصد کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

هشدار پلیس فتا برای کلاهبرداری در عید فطر

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، بیان کرد: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی  شده قطعا در اولویت این پلیس است.

سردار مجید از هموطنان خواست: همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هر گونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن 096380 با پلیس فتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت