Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@20:26:13 GMT

رایزنی هم حزبی‌های ترزا می برای عزل او از نخست وزیری

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۱۳۸۷

به گفته منابع مطلع، حدود ۵۰ قانونگذار حامی بریگزیت "سخت" از حزب محافظه‌کار انگلیس، نشستی را برگزار کرده‌اند تا درباره چگونگی و زمانی که می‌توانند ترزا می را به کناره‌گیری از نخست‌وزیری کشورشان مجبور کنند، بحث و رایزنی کنند.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری بی‌بی‌سی ورلد به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد، نمایندگانی از گروه تحقیقات اروپایی (ERG) این مساله را مورد بررسی قرار دادند که چگونه به بهترین شکل می‌توان قوانین انتخاب رهبری حزب را مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنان که در جلسه حضور داشت، گفت: همه کسانی که می‌شناسم می‌گویند ترزا می (نخست‌وزیر انگلیس) باید برود، او فاجعه است و این رویه نمی‌تواند ادامه یابد.  

گزارشی درباره رایزنی حامیان بریگزیت در مورد چالش رهبری انگلیس همچنین در خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شد. برای حامیان بریگزیت سخت، مساله کنترل مهاجران سنگ‌ بنای گفت‌وگوهاست.

اوایل سپتامبر استیو بکر، معاون سابق دولت در پارلمان انگلیس در امور خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به ترزا می هشدار داد چنانچه او روی طرح‌هایش درباره بریگزیت اصرار کند، ۸۰ نماینده یا بیشتر آماده هستند تا علیه او رای‌ بدهند و این امر "شکاف فاجعه‌باری" را درون حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس ایجاد می‌کند.

چنانچه ۸۰ تن از ۳۱۵ نماینده حزب ترزا می به توافق بریگزیت بر پایه پیشنهادات او رای مخالف بدهند، سرنوشت دولت و روند خروج به رای حزب اپوزیسیون کارگر انگلیس بستگی پیدا می‌کند زیرا او نمی‌تواند ۳۲۰ رای کافی بریا سلطه بر پارلمان را به دست آورد.

این مقام سابق که بر سر اختلافات با طرح‌های ترزا می استعفا داده است، گفت: اگر او به امید رای حزب کارگر است، مذاکره‌کنندگان اتحادیه اروپا احتمالا این مساله را متوجه می‌شوند که حزب محافظه‌کار با فاجعه‌بارترین اختلاف مواجه می‌شود.

نخست‌وزیر انگلیس یک طرح جنجالی درباره بریگزیت را حین مذاکرات ژوئیه امسال با کابینه‌اش تضمین کرد که به نام "توافق چکرز" هم شناخته می‌شود. این استراتژی روابط میان بریتانیا و اتحادیه اروپا را پس از بریگزیت تعیین می‌کند که اختلافی میان سیاستمداران و مردم انداخته است.

نظرسنجی‌ها از ماه ژوئیه نشان می‌دهد که رای‌دهندگان انگلیسی به اتفاق آراء مدیریت ترزا می درباره بریگزیت را قبول ندارند. در عوض، اعتماد آنها به بوریس جانسون، وزیر خارجه سابق بالاست. جانسون اخیرا در انتقادی تند و تیز علیه ترزا می گفته بود طرح بریگزیت یک "جلیقه انتحاری" است که دور قانون اساسی انگلیس پیچیده شده و چاشنی آن دست بروکسل است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۱۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین

علی باقری معاون سیاسی وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست معاونین وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های بریکس در امور خاورمیانه به مسکو سفر کرده، با «میخائیل باگدانف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه و معاون وزیر امورخارجه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در کنار تأکید بر ظرفیت‌های بریکس بعنوان یک پیمان چندجانبه و مهم، روابط و موضوعات دو جانبه و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

ایران همواره در خاورمیان شریک راهبردی است

علی باقری معاون وزیر امور خارجه همچنین در دیداری جداگانه با چانگ نماینده ویژه رئیس جمهور چین گفتگو کرد.

باقری در این دیدار گفت: بریکس نشان داد دارای ابتکار عمل برای نقش آفرینی‌ها در صحنه و تحرک کشور ها‌ی عضو در چارچوب چند جانبه گرایی است.

طرف چینی در این دیدار نیز، ضمن محکومیت مجدد حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق، گفت: از اقدامات ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین تشکر می‌کنیم و اقدامات ایران در منطقه را شایسته می‌دانیم.

این مقام ارشد چینی افزود: پکن بر این باور است که ایران همواره در خاورمیانه شریک راهبردی است.

در ادامه طرفین به بحث و بررسی موضوعات مورد علاقه طرفین پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین
  • ۶ مرزبان ایرانی بازداشت شده توسط طالبان آزاد شدند
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه: تحقیقات اسرائیل کفایت می‌کند
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی