Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن ام‌اس آذربایجان غربی گفت: در این استان افراد زیادی مبتلا به بیماری ام اس هستند و متأسفانه مرکز تخصصی برای این بیماران وجود ندارد درحالیکه اکثر استان‌ها دارای مرکز تخصصی برای بیماران خاص هستند. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸ استانها آذربایجان غربی نظرات

سمیه زارع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، در رابطه با اشاره به اینکه هرسال حدود 270 الی 300 نفر به آمار مبتلایان به ام‌اس افزوده می‌شود اظهار داشت: علت ابتلا به این بیماری هنوز به‌صورت دقیق مشخص نشده است اما به‌صورت فرضیه کمبود ویتامین دی، ژنتیک، فشارهای روحی، روانی و استرس را دخیل می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل انجمن ام‌اس آذربایجان غربی بیان کرد: اکثراً جوانان به این بیماری مبتلا می‌شوند که بیش‌تر در رده سنی 18 الی 40 سال قرار دارند، هرچند جدیداً سن ابتلا به زیر 10 سال نیز رسیده است.

وی درباره وضعیت بیمه‌ای بیماران ام‌اس افزود: اکثر بیماران دارای بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت ایرانیان هستند و کسانی که بیمه ندارند برای دریافت بیمه سلامت ایرانیان از طرف انجمن به‌صورت رایگان معرفی و بیمه دریافت می‌کنند.

زارع بابیان این‌که استان آذربایجان غربی در رتبه پنجم ابتلا به ام‌اس در سطح کشور است اشاره کرد و افزود: متأسفانه مرکز تخصصی برای این بیماران وجود ندارد با اینکه اکثر استان‌ها مانند زنجان، تهران، خراسان شمالی، اصفهان و تبریز دارای مرکز تخصصی بیماران خاص هستند اما استان  آذربایجان غربی فاقد کم ترین  امکانات است.

مدیرعامل انجمن ام‌اس  آذربایجان غربی گفت: بعد از گذشت 8 سال انجمن ام‌اس محل مستقل ندارد و اجاره‌نشین  است و با وجود اعلام نیاز به خیرین و سازمان‌های مختلف هنوز به نتیجه نرسیده است، استاندار نیز 500 متر به انجمن اهدا کرد اما با مخالفت سازمان راه و شهرسازی دوباره به بن‌بست برخورد کرد.

وی خاطرنشان کرد: اکثر بیماران در سن جوانی قرار دارند و بیش‌تر نیز دارای تحصیلات عالیه هستند و در بیش‌تر موارد بیمار ام‌اس توان کار کردن را ندارد چراکه یکی از علائم بیماری ام اس خستگی زودرس است به همین سبب کارفرماها از به‌کارگیری این افراد امتناع می‌کنند، این مسئله باعث شده که بیکاری احساس بیهودگی بیماری آنان را شدت ببخشد.

زارع گفت: ارگانی به‌صورت تعریف‌شده مسئول حل مشکلات این بیماران نیست چراکه مشکلات به چند گروه تقسیم می‌شوند و از ابتلای شروع بیماری که مسئله دارو و درمان را دربردارد و سپس مشکلات روانشناسی، اشتغال و ازدواج وجود دارد که تمامی ارگان‌ها را درگیر می‌کند.

انتهای پیام/ ز

R41361/P41362/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۲۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرشته صادقی نسب  افزود: سطح مبارزه باعلفهای هرز غلات ۱۴۸ هزار و ۷۱۴ هکتار، سطح مبارزه با بیماری های غلات ۴۱ هکتار و مبارزه با سن غلات ۹۵ هزار و ۸۱۸ هکتار در مرحله مادری بود و سطح مبارزه با ملخ ۶۰۰ هکتار بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان سردشت انجام شده و ادامه دارد گفت: عملیات سم پاشی بر علیه آفت سن پوره شروع نشده است که در اسرع وقت اطلاع رسانی می شود ولی لازم است زارعان تا قبل از تخم ریزی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی بیان کرد: بیشترین مزارعی که مورد سم پاشی قرار گرفتند در شهرستانهای بوکان و مهاباد هستند و باتوجه به شرایط جوی مساعد و وجود شرایط مناسب جهت ایجاد و گسترش بیماری زنگ زرد گندم و بیماریهای برگی در مزارع غلات استان از کارشناسان شبکه مراقبت تقاضا می‌شود ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع رسانی لازم را درخصوص سمپاشی مزارع با سموم توصیه شده سازمان حفظ نباتات کشور انجام دهند.

صادقی نسب ادامه داد: مبارزه شیمیایی باید با نظارت کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی و کلینیک‌های گیاه پزشکی و در زمان مناسب انجام گیرد تا علاوه بر کارآیی و اثربخشی موثر، میزان استفاده از سموم شیمیایی کاهش و این آفت بر روند تولید و از بین رفتن خاصیت نانوایی گندم تاثیر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • کوهپیمایی کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پنجم اردیبهشت
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • راه اندازی دستگاه پیشرفته پلاکت خون در پایگاه انتقال خون خوی
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر