Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:52:17 GMT

20هزار تن مواد آرایشی مازاد بر نیاز در کشور تولید می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۴۰۸۱

20هزار تن مواد آرایشی مازاد بر نیاز در کشور تولید می شود

ارومیه- ایرنا- مدیرکل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه 20 هزار تن مواد آرایشی مازاد بر نیاز در کشور تولید می شود و ضرورتی برای واردات این مواد وجود ندارد.

به گزارش ایرنا عبدالعظیم بهفر روز چهارشنبه در چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سراسر کشور در ارومیه افزود: سالانه 40 هزار تن مواد آرایشی توسط کارخانجات داخلی در کشور تولید می شود در حالی که نیاز بازار ایران 20 هزار تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در بخش فرآورده های سلولزی مانند پوشک بچه نیز 10 برابر بیشتر از تقاضای بازار داخلی تولید وجود دارد و در این زمینه نیازی به واردات نیست.
وی با تاکید بر اینکه با محدود کردن واردات در این بخش ها زمینه ورود برندهای داخلی به بازار باید فراهم شود، گفت: با توجه به شرایط سخت تحریم ها باید تهدیدها به فرصت تبدیل شده و زمینه صادرات محصولات آرایشی و سلولزی مازاد کارخانجات داخلی با بهره گیری از مزیت مرزها فراهم شود.
بهفر افزود: به تمام واردکنندگان فرآورده های آرایشی تا پایان امسال برای راه اندازی نمایندگی محصولات وارداتی به کشور مهلت داده شده است تا از این طریق، پیگیر مسائل حقوقی، بهداشتی و کیفیت محصولات خود باشند.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن با نظارت ویژه بر واردات مواد آرایشی و بهداشتی از ورود فرآورده های بی کیفیت به کشور با جدیت جلوگیری می شود.
وی تاکید کرد: برای افزایش کیفیت فرآورده های آرایشی و بهداشتی و شوینده ها در داخل کشور نیز ارتباطی بین برندهای مختلف و کارخانه های داخلی ایجاد شده است تا علاوه بر ارتقای کیفیت، توان تولید و اشتغال را هم افزایش دهند.
به گزارش ایرنا چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سراسر کشور با حضور رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز/ چهارشنبه/ در ارومیه آغاز بکار کرد.
این گردهمایی به مدت 2 روز در ارومیه برگزار می شود و در آن مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به بررسی برنامه ها و سیاست های سازمان غذا و دارو در حوزه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می پردازند.
در این گردهمایی همچنین تفاهم نامه ساماندهی پروانه های غذایی سنتی استان و ارتقای سطح کیفی و امنیت غذایی سیب درختی بین دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و رییس سازمان غذا و دارو منعقد می شود؛ این گردهمایی فردا /پنجشنبه/ به کار خود پایان می دهد.
8137/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مواد آرايشي فرآورده هاي سلولزي توليد مازاد بر نياز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی