Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:42:30 GMT

تولید دارویی از گیاهان بومی ایران برای رفع درد زانو

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۴۷۵۱

تولید دارویی از گیاهان بومی ایران برای رفع درد زانو

پژوهشگران دانشگاه آزاد واحد خلخال با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با استفاده از گیاهان بومی ایران موفق به تولید داروی جدید ضد آرتروز و ضد درد زانو شدند.

به گزارش ایسنا، زانو درد را می‌توان یکی از مشکلات شایع دانست که عمدتا بر اثر التهاب ایجاد می‌شود. آرتروز، روماتیسم، عفونت مفصل زانو، ایجاد برجستگی زیر کشکک موجب تورم و التهاب در این عضو می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تسکین درد، از مسکن های مختلف موجود در بازار دارویی استفاده می‌شود که دارای عوارض مختلفی هستند. اما امروزه اغلب مردم داروهای گیاهی را ترجیح می‌دهند. زیرا داروها با منشأ گیاهی، دارای عوارض کمتری نسبت به داروهای شیمیایی و سنتتیک است. با توجه به این موضوع طرحی با عنوان "ساخت و فرمولاسیون داروی جدید ضد آرتروز وضد درد زانو با منشأ گیاهی" با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و پژوهشگران دانشگاه آزاد واحد خلخال انجام شد.

در این طرح برای تولید یک نوع داروی گیاهی از گیاهان بومی ایران برای رفع درد زانو با تکیه بر اثر ضد التهابی آن اقدام شده است.

بررسی، شناسایی و تعیین مقدار مواد مؤثره موجود در چهار گونه گیاهی دارویی شامل "بابونه کبیر"، "رزماری"، "بید" و "سویا" و ترکیب آنها به منظور ساخت دارویی گیاهی برای رفع التهاب و درد زانو، رفع نیاز بیماران و تبدیل علم به ثروت از اهداف این طرح پژوهشی است.

درباره ضرورت انجام این طرح نیز باید گفت اغلب دردهای زانو ناشی از التهاباتی است که بنا به دلایل مختلف ایجاد می‌شود. بنابراین باید این التهابات به طریقی کاهش داده شود و شدت درد را کم کرد. یکی از مهمترین این روش‌ها استفاده از داروهای ضد التهاب و مسکن است. داروهایی که امروزه در بازار دارویی کشور وجود دارند اغلب شیمیایی بوده و دارای عوارض هستند و به سایر اندام‌های بدن انسان صدمات جبران ناپذیری وارد می‌کنند. در حالی که داروهای با منشاء گیاهی و طبیعی عوارض جانبی ناچیزی داشته و موجب بهبوی می‌شود. بنابراین تولید یک نوع داروی گیاهی از گیاهان بومی ایران برای رفع درد زانو با تکیه بر اثر ضد التهابی آن بسیار ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام صندوق حمايت از پژوهشگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای

به گزارش خبرآنلاین شجاعی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: اطلاعات لازم درباره چرخه سوخت، تولید کیک زرد، راکتورهای بزرگ و کوچک، توانمندی و بومی سازی ساخت قطعات یدکی‌ مورد نیاز واحد یکم نیروگاه بوشهر، پسمانداری و نظام ایمنی و بخش‌های دیگر در این نمایشگاه ارائه شده است.

وی ادامه داد: مهمترین بخش نمایشگاه ارائه توانمندی کشور در تولید انواع دوتریم آب سنگین است و انواع رادیوداروهای درمانی و تشخیصی و توسعه فناوری پلاسما در پزشکی، سلامت ومحیط زیست و بحث گداخت و تولید ایزوتوپ های پایدار تلوریوم۱۳۰ و ایردیوم ۱۹۳ است.

وی گفت همچنین درباره شتابدهنده صنعتی و کاربرد پرتوها هم دستاوردهایی برای ارائه داریم.

شجاعی همچنین گفت که بخش تازه‌ای در این نمایشگاه وجود دارد به نام «زنان در صنعت هسته‌ای» که قابل توجه است.

وی تصریح کرد که ۹۰ درصد دستاوردهای نمایش داده شده در این نمایشگاه بومی شده ایران است و از این جهت برای میهمانان قابل توجه است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903362

دیگر خبرها

  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار