Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیر کل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادرودریانوردی گفت: کلیه ارگان‌ها با تشریک مساعی در تحقق استقرار مدیریت یک‌پارچه سواحل استان می‌توانند به پروژه‌های توسعه‌ای سواحل کشور کمک کنند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادرودریانوردی، حمید خلیلی در نهمین جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان سیستان و بلوچستان، افزود: با توجه به تصمیم‌گیری و جانمایی پروژه‌های توسعه‌ای در سواحل، کمیته‌های ساماندهی و مدیریت سواحل استان شکل‌گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازاین‌رو با بهره‌گیری از نتایج مطالعات به تصمیم‌گیری و مدیریت کلیه پروژه‌های اراضی ساحلی استان‌ها پرداخته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کلیه ارگان‌ها با تشریک مساعی در تحقق استقرار مدیریت یک‌پارچه سواحل استان می‌توانند به پروژه‌های توسعه‌ای در سواحل کمک کنند.

خلیلی گفت: با توجه به‌اهمیت کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل از دیدگاه وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و کار ویژه مرز شورای امنیت ملی کشور، مقرر شد تا جلسات کمیته‌های استانی هر سه ماه یک‌بار در محل دبیرخانه کمیته مطرح و در خصوص مسائل مختلف نوار ساحلی استان تصمیم‌گیری و مصوبات جلسات جهت انعکاس به کار ویژه امنیت مرز شورای امنیت کشور ارسال شود.

عباس آذر پیکان؛ معاون فنی و مهندسی اداره‌کل بنادرودریانوردی استان نیز با اشاره به پیشرفت‌های قابل ملاحظه در تکمیل فاز یک طرح توسعه بندر شهید بهشتی و به دنبال آن عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری کلان در بندر، خواستار تسریع در تکمیل زیرساخت‌ها جاده‌ای و ریلی متصل‌کننده این بندر به بازارهای منطقه‌ای شد.

هم‌چنین عبدالغفور ایران‌نژاد؛ نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیک شهر و قصر قند در مجلس در این جلسه، اظهار داشت: طرح ویژه سواحل مکران که از سیریک و میناب شروع می‌شود و تا منطقه گواتر در مرز کشور پاکستان ادامه دارد از نگاه مقام معظم رهبری، دولت و مجلس بسیار مهم هست و به‌صورت مستمر موضوعات این بخش توسط مجلس شورای اسلامی رصد می‌شود.

در این جلسه، موضوع انجام مطالعات امکان‌سنجی جاده استراتژیک بین دو بندر شهیدبهشتی و شهیدکلانتری با رویکرد تعامل شهر و  بندر مورد تصویب اولیه قرار گرفت.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش خبرگزاری مهر، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفای مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر علاقه‌مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تأیید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیف‌های ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

کد خبر 6087361 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • ضرورت تکمیل جاده شلمزار، ناغان به کارون۴
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار