Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@02:25:39 GMT

واکنش سخنگوی دستگاه دیپلماسی به بیانیه کاخ سفید

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۵۰۷۸

واکنش سخنگوی دستگاه دیپلماسی به بیانیه کاخ سفید

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان می‌گوید آشوب‌های اخیر در عراق از جمله حمله و آتش زدن ساختمان سرکنسول‌گری ایران در بصره نتیجه سیاست‌ها و حمایت‌های آشکار و نهانِ ایالات متحده از گروه‌های خشن و افراطی است.

خبرگزاری تسنیم: بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه کاخ سفید درخصوص ناآرامی‌های چند روز اخیر در عراق و شهر بصره، صدور چنین بیانیه‌ای را فاقد هرگونه وجاهت، حیرت‌انگیز، تحریک‌آمیز و غیرمسئولانه دانست و به‌شدت آن را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی سیاست‌های تنش‌زا و اقدامات مداخله‌جویانه و دخالت‌های تجاوزکارانه دولت آمریکا را عامل و علت اصلی بی‌ثباتی، ناآرامی و ایجاد تنش و تفرقه در منطقه دانست و افزود: سیاست‌های این کشور در عراق حاصل و ثمری جز ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی بدنبال نداشته و شرایط و آشوب‌های اخیر در عراق از جمله حمله و آتش زدن ساختمان سرکنسول‌گری جمهوری اسلامی ایران در بصره نتیجه این سیاست‌ها و حمایت‌های آشکار و نهانِ نابخردانه و کوته‌بینانه آن‌ها از گروه‌هایی است که خشونت و افراط‌گرایی را توسعه و ترویج داده و آن را به امری روزمره و عادی بدل نموده‌اند و دولت آمریکا باید پاسخگوی حمایت‌های چندین ساله خود از اینگونه گروه‌ها در منطقه باشد و صدور چنین بیانیه‌های فرافکنانه و مشکوک که به نوعی فرار به جلو قلمداد می‌شود هم نمی‌تواند از بار مسئولیت آن‌ها در ایجاد تنش و حمله به اماکن دیپلماتیک و ساختمان‌های دولتی در آن کشور و دیگر مناطق جهان بکاهد.

بهرام قاسمی گفت: امروز بسیاری از دولتمردان، سیاست‌ورزان و روشنفکران در جای جای جهان به نقش فزاینده ایالات متحده در ایجاد بی‌ثباتی، نا امنی و زیاده‌خواهی‌های قلدرمأبانه آن به خوبی آگاهند. آمریکا باید بداند با این گونه فرافکنی‌های ناشیانه قادر به سرپوش نهادن به نتایج سیاست‌های غلط، بی‌حاصل و ثبات زدای خود در منطقه نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه ضمن تأکید بر سیاست اصولی و همیشگی جمهوری اسلامی ایران در حفظ صلح و ثبات و امنیت در کشور‌های منطقه، گفت: عراقِ امن و توسعه‌یافته همواره از خواسته‌ها و اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران است و توطئه‌های طرف‌های ثالث نمی‌تواند مانع توسعه و ارتقاء این روابط دیرینه و مستحکم شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه بیانیه کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی کاخ سفید : به توافق اسرائیل و حماس خوش بین هستیم

«کارین ژان پی یر»  سخنگوی کاخ سفید گفت که آمریکا به توافق میان اسرائیل و حماس خوش بین بوده و ارزیابی اش این است که  اختلاف بین دو طرف را می توان از بین برد.

به گزارش ایرنا، کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید که روز چهارشنبه وقت محلی در هواپیمای ریاست جمهوری موسوم به ایر فورس وان با خبرنگاران گفتگو می کرد، افزود: ارزیابی دقیق از موضع دو طرف نشان می‌دهد که آنها می توانند اختلافات باقی‌مانده را از بین ببرند، بنابراین ما به حمایت از این روند ادامه می‌دهیم.

سخنگوی کاخ سفید افزایش کمک‌ها و آزادی گروگان‌ها را «اولویت اصلی» دولت بایدن خواند.

وی گفت: "ما به خوش بین بودن ادامه خواهیم داد. ما این امر را در اولویت قرار خواهیم داد. ما می دانیم که انجام این کار چقدر مهم است."

پیش از این، سخنگوی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل تأکید کرد این رژیم آتشی‌بسی را که منجر به ماندن حماس در قدرت شود، نمی‌پذیرد. این سخنگوی کابینه اسرائیل مدعی شد: «عملیات در نزدیکی مرز با مصر، با پیمان سازش بین مصر و اسرائیل تناقضی ندارد. » تل آویو هیچ گونه گشایشی را در مذاکرات آتش بس در غزه که با میانجی گری مصر در قاهره در جریان است، مشاهده نمی کند. اما هیأت مذاکره کننده اش همچنان در قاهره، باقی خواهند ماند.

این در حالی است که  «بسام خلف» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز سه شنبه  اعلام کرد که مذاکرات در موضوع خروج ارتش رژیم اسرائیل از نوار غزه و اعلام آتش بس، متوقف شده بود اما تضمین های داده شده، باعث موافقت حماس با این پیشنهاد شد.

این عضو ارشد حماس تاکید کرد که نخست وزیر اسرائیل  خواستار آتش بس نیست اما او  گمان می کرد حماس با این پیشنهاد مخالفت خواهد کرد و تهدید کرده بود ارتش این رژیم فارغ از موضع حماس در مذاکرات، وارد رفح خواهد شد.

خلف همچنین گفت: ورود ارتش اشغالگر به رفح گسترده نیست و عملیات محدودی را انجام داده است. همچنین فشار آمریکا ممکن است هر چیزی را در این معادله تغییر دهد. حماس اما همزمان با انتظار برای دریافت پاسخ رژیم صهیونیستی درباره موافقتش با آتش بس، با تجاوز این رژیم به رفح مقابله خواهد کرد.

عضو ارشد حماس با تاکید بر اینکه حمله رژیم صهیونیستی به رفح تغییری در روند مذاکرات ایجاد نخواهد کرد، افزود: ما موضعمان را اعلام و خواسته های ثابتمان را که نمی توانیم از آنها چشم پوشی کنیم، اعلام کرده ایم. این خواسته ها، آتش بس در غزه و خروج ارتش رژیم صهیونیستی از آن است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از 18 اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • سخنگوی کاخ سفید : به توافق اسرائیل و حماس خوش بین هستیم
  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • تأکید بارزانی بر اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • تشدید حملات مقاومت عراق به اهداف صهیونیستی همزمان با حمله به رفح
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است