Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست کردستان در قبال وضعیت نگران‌کننده دریاچه زریبار مریوان حاضر به پاسخگویی به خبرگزاری تسنیم کردستان نیست. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۶ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سال گذشته و امسال با انتشار اخبار، گفت‌وگو و گزارش‌های مختلفی باعنوان «وضعیت کنونی دریاچه زریبار مریوان نگران‌کننده است»، «دریاچه زریبار مریوان در حال نابودی است»، «کردستان| دریاچه زریبار مریوان در انتظار تحقق وعده‌های توخالی برای نجات +تصاویر»، «محیط زیست‌ هیچ برنامه‌ای برای ‌ساماندهی مشکلات دریاچه زریبار مریوان ندارد»، «انتصاب سوأل‌برانگیز و ضعف‌ عملکردی مدیرکل محیط‌زیست کردستان بررسی می‌شود» و «از بی‌تدبیری مدیرکل محیط‌زیست کردستان تا مرگ تدریجی دریاچه زریبار مریوان+تصاویر» سعی کردیم وضعیت نگران‌کننده دریاچه زریبار مریوان را بررسی و منعکس کنیم تا شاید تلنگری بر غفلت مسئولان باشد که این دریاچه زیبا در حال نابودی است اما غافل از اینکه متولیان همچنان در خواب غفلت به سر می‌برند!

استاندار کردستان 24 اسفند 96 به صراحت اعلام کرد "بنده فکر می‌کردم اقداماتی در دریاچه زریبار مریوان صورت می‌گیرد اما اکنون عملاً «هیچ» اقدامی برای نجات‌بخشی این دریاچه انجام نشده است".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس نیز چهارم مردادماه امسال در گفت‌وگو با این رسانه به صراحت اعلام کرد که "متأسفانه محیط زیست کردستان "هیچ" برنامه خاصی برای رفع و ساماندهی مشکلات دریاچه زریبار مریوان ندارد و مورد بی‌توجهی مسئولان کشوری و استانی قرار گرفته است".

اما در این میان آنچه جالب است این بوده که اظهارات استاندار کردستان در حالی مطرح شده که مدیرکل فعلی حفاظت محیط‌زیست کردستان، پیش از آن «مشاور استاندار در امور محیط زیست و دبیر ستاد نجاتبخشی تالاب زریبار» بود و بخشی از این نارضایتی استاندار به عملکرد "رضایی" در آن زمان برمی‌گردد.

گرچه انتصاب «فریبا رضایی» به‌عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان بدون هیچ سوابق مدیریتی، یک انتصاب سؤال‌برانگیز و پر ابهام بود اما نکته جالب‌تر این است که از اول اردیبهشت‌ماه امسال که این مسئولیت را برعهده گرفته است، تاکنون هیچ برنامه زمان‌بندی شده و منظم کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدتی برای ساماندهی مشکلات زیست‌محیطی استان و در رأس آن دریاچه زریبار بیان نکرده است.

خبرنگار این رسانه، به‌دلیل وضعیت نگران‌کننده دریاچه زریبار مریوان، موضوع را از طریق مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کردستان پیگیری کردند اما متأسفانه وی حاضر به مصاحبه نشد!

باید یادآور شد، "تالاب زریبار" پاشنه آشیل سابقه عملکرد مدیرکل فعلی حفاظت محیط زیست کردستان است و اگر وی بر این باور است که با فرار از پاسخگویی به بیان واقعیت‌ها و مطالبات به‌حق زیست محیطی مردم که بعضاً در رسانه‌های مطالبه‌گر مطرح می‌شود، سرپوش بگذراد، مرتکب اشتباهی بزرگ شده است چراکه این رسانه هرگز از پیگیری مطالبات مردم دست برنمی‌دارد.

گفتنی‌های دیگری نیز درباره این مدیر، عملکردش در زمان تصدی مشاور استاندار سابق کردستان و دبیر سابق ستاد نجاتبخشی تالاب زریبار و ایهامات درباره انتخاب سوأل‌برانگیز وی در این مسئولیت هست، که در فرصت‌های مناسب دیگری بیان می‌کنیم.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۵۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اعتلای فرهنگ محیط زیست در جامعه، گفت: اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان الزامی است.

محمدتقی تقی‌زاده امروز هفتم اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته زمین پاک، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی زیست محیطی برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی ضروری است در همین راستا آموزش‌های لازم برای دانش‌آموزان ابتدایی یک مدرسه دخترانه در روستای پسیخان به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد.

وی با اشاره به لزوم اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان، افزود:  برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته زمین پاک با مشارکت یکی از صنایع فعال در شهرستان در خصوص مباحث زیست محیطی برگزار شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت گفت: کارشناسان این اداره با حضور در بین دانش آموزان و ارائه موشن‌گرافی‌های زیست محیطی، آنها را با مفاهیم ساده محیط زیست آشنا کردند.

تقی‌زاده درباره آموزش‌های ارائه شده به دانش آموزان، تصریح کرد: آموزش تعاریف و مفاهیم زیست محیطی همچون تفکیک از مبدا،  موجودات زنده و حیوانات در خطر انقراض، جلوگیری از شکار و صید، تنوع زیستی، صرفه جویی در مصرف آب و روش‌های نگهداری و محافظت از گیاهان و جانوران همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از مهمترین بخش‌های آموزش محیط زیست به دانش آموزان است.

 وی با تاکید بر اینکه برای حفظ محیط زیست و تحویل آن به نسل آینده باید فرهنگ سازی کرد، گفت: هر قدر هزینه برای این سنین از کودکان انجام شود خود یک سرمایه‌گذاری ارزشمند محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش زیست محیطی و استمرار این برنامه‌ها برای  اعتلاء فرهنگ محیط زیست ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • پایان رقابت‌های فوتبال روستایی شهرستان مریوان
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان