Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای و اما و اگرهای پیش آمده در ارتباط با جریان سلیقه‌ای بودن بستری و جراحی کودکان در بیمارستان‌ها بدون رضایت والدین گفت: این مسئله صحت ندارد، زیرا در موارد اورژانسی، کودک و هر فردی دیگر می‌تواند بدون رضایت اولیاء و کفیل برای درمان بستری یا جراحی پذیرش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: طبق قانون حاکم بر مراکز درمانی، بستری و جراحی زیر 18 ساله‌ها و افرادی که به علل مختلف جسمی کفیل دارند، بدون رضایت اولیاء دم به ویژه پدر، غیرقانونی است. اما این مسئله در موارد اورژانسی صدق نمی‌کند زیرا در آنجا اگر بستری و جراحی فوری بیمار برای نجات جان وی تشخیص داده شود، قطعا در این موارد انتظار برای اخذ رضایت جوابگو نخواهد بود.

عدم اورژانسی بودن برخی درمان ها

وی همچنین با اشاره به عدم اورژانسی بودن برخی از جراحی‌ها و درمان‌های مراجعین به این بخش، گفت: در بیشتر موارد دیده شده علی‌رغم مراجعه بیمار به مراکز اورژانس، انجام جراحی های لحظه ای واقعاً جنبه اورژانسی نداشته و علاوه بر آن اگر با ارائه گزارش فوری به متخصص شیفت تشخیص داده شود که بیمار نیازمند اقدامات اورژانسی همچون رگ‌گیری نوع 2، احیاء قلبی، کنترل خونریزی، نیاز به استفاده از کتتر یا درمان‌های خاص فوری است باید این اقدام سریعاً انجام شود زیرا در چنین مواردی انتظار برای اخذ اجازه به معنی بازی با جان بیمار است.

توکلی یادآوری کرد: در برخی موارد دیده شده بیمار به علت عارضه پیش آمده سطح هوشیاری درستی ندارد که در این موارد نیز برای نجات جان بیمار باید اقدامات اورژانسی بدون اخذ اجازه از اولیاء دم انجام شود، در غیر این صورت هرگونه پذیرش جراحی برای اشخاص زیر 18 سال بدون رضایت پدر و همچنین برای بالای 18 ساله‌ها که خودشان کفیل هستند بدون رضایت شخصی نباید انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال

محمدمهدی ناصحی ، با بیان اینکه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو مصوبات هیئت‌وزیران به حساب می‌آید، اظهار کرد: با توجه به بودجه‌ای که سالانه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمه‌ها تخصیص می‌یابد طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال تصویب شده است.

وی با بیان اینکه درمان برای کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است، گفت:با توجه به شرایط جسمانی کودکان و نوزادان باید گفت توجه به سلامت آن ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. باتوجه به ضرورت سلامت در کودکان و نوزادان، دولت موضوع درمان کودکان کمتر از ۷ سال را تصویب و ابلاغ کرده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بودجه تخصیص یافته طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: باتوجه به اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو ابلاغیه‌های دولت به حساب می‌آید بودجه این طرح تامین می‌شود. درمان کودکان کمتر از ۷ سال چندان طولانی نیست و نخستین سال اجرای این طرح را سپری می‌کنیم. پیش‌بینی اولیه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال برای بستری این گروه سنی در تمام بیمه‌های پایه حدود ۳ هزار میلیارد تومان است.

ناصحی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن درمان سرپایی به طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال، اظهار نظر درباره بودجه مورد نیاز منوط به برآورد کامل نیازها و تقاضاها است. با توجه به اینکه هیئت‌وزیران، درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال را ابلاغ کرده اعتبار مورد نیاز این طرح تامین می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر، مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای بستری بیماران گروه سنی هدف، بخش‌های دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی درنظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟