Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@05:44:22 GMT

اعتیاد اینترنتی در مردان بیش از زنان است

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۷۳۳۷

اعتیاد اینترنتی در مردان بیش از زنان است

امین رفیعی پور اظهار داشت: اعتیاد اینترنتی، استفاده بیش از اندازه از رایانه و سایر ابزار و تکنولوژی‌های مدرن وابسته به اینترنت مانند تلفن همراه و وابستگی به آن‌ها به شمار می‌رود؛ به طوری که باعث ایجاد خلل یا مشکل در رسیدگی به فعالیت‌های اجتماعی و امور روزانه و در نهایت بروز مشکلات روانی در افراد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که به اعتیاد اینترنتی دچار می‌شوند در روز‌های اول احساس خوبی دارند و تصور می‌کنند که معتاد نیستند، اما با گذشت زمان کم کم ارتباط با افراد خانواده نسبت به گذشته کمتر می‌شود تا جایی که حتی ممکن است آن‌ها را فراموش کنند.
این روانشناس گفت: وابستگی شدید به ارتباطات عاطفی و دوستانه آنلاین، تجارت‌های آنلاین و بازی ها، حراج‌های آنلاین، قمار آنلاین، اخبار و مسائل جنسی از جمله انواع اعتیاد اینترنتی است.

رفیعی پور درباره نشانه‌های اعتیاد اینترنتی توضیح داد: از نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی این است که فرد زمان زیادی را صرف استفاده از این فضا می‌کند و متوجه سپری شدن زمان نمی‌شود، ساعاتی که از اینترنت استفاده نمی‌کند، مدام به آن فکر می‌کند، مناسبات و مشکلات خانوادگی را فراموش می‌کند و به مرور زمان تمرکز خود را از دست داده و با مشکلات کاری زیادی مواجه می‌شود.

وی تاکید کرد: عوارض جسمی این اعتیاد شامل افزایش یا کاهش وزن، کمبود فعالیت فیزیکی، سردرد و گردن درد، مشکلاتی در کمر، داشتن چشم‌های قرمز و خسته و همچنین عادات غذایی نامنظم و ناسالم است.
رفیعی پور افزود: عوارض رفتاری اعتیاد اینترنتی نیز این است که فرد تا دیروقت از اینترنت استفاده می‌کند و بار‌ها تلاش می‌کند که این عادت را ترک کند، ولی موفق نمی‌شود و دوباره باز می‌گردد.

استادیار دانشگاه پیام نور تهران در خصوص علایم روانی اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی نیز توضیح داد: علایم روانی در افرادی که به اینگونه رفتار اعتیاد یافته اند، شامل افسردگی، اضطراب و وسواس است.
رفیعی پور درباره راهکار‌های پیشگیری و درمان اعتیاد اینترنتی گفت: افرادی که با این مشکل مواجه هستند، لازم است برای ترک این اعتیاد از کمک خانواده و دوستان خود استفاده کنند، تفریحات خود را بیشتر کنند و به ورزش بپردازند، قبل از رفتن به خواب گوشی تلفن همراه و لپ تاپ خود را خاموش کنند. پیام‌ها و اطلاعات وارد شده به تلفن همراه خود را در زمان‌های خاص مطالعه کنند و در نهایت در صورت عدم توانایی در ترک، به روانشناس مراجعه کنند.
استادیار دانشگاه پیام نور تهران خاطر نشان کرد: احتمال اعتیاد اینترنتی در بین دانشجویان، تک فرزند‌ها و افرادی که کمتر حمایت اجتماعی می‌شوند، بیشتر از سایر افراد جامعه است؛ از این رو لازم است اطرافیان این افراد بیشتر به این مساله توجه داشته باشند و از بروز این مشکل پیشگیری کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اعتیاد اینترنتی اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900249

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است