Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از مرکز مالی ایران، ناصر امیدواری امضای این تفاهم‌نامه را مقدمه‌ای برای تعمیق و گسترش ارتباط با جامعه حسابداران رسمی عنوان کرد و گفت: به‌روزرسانی و ارتقاء دانش اعضای جامعه در امور بازار سرمایه و همچنین آموزش‌های حرفه‌ای و تخصصی و آماده‌سازی فارغ‌التحصیلان جدید در رشته‌های مالی و حسابداری برای ورود به بازار کار از مهمترین دستاوردهای امضای این تفاهم‌نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آغاز جلسه امضای این تفاهم‌نامه، سید مصطفی رضوی، معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار به نقش مرجعیت این نهاد در حوزه مالی اشاره و ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه زمینه توسعه کمی و کیفی را در هر دو نهاد فراهم کند .

برهمین اساس امیدواری با بیان اینکه این روابط قبل از این نیز با جامعه حسابداران رسمی وجود داشته است؛ افزود: مرکز مالی ایران به عنوان نماینده ارکان بازار سرمایه و یک نهاد آموزشی فعال و خوشنام در این زمینه، امیدوار است تا با امضای این تفاهم‌نامه به نقش‌آفرینی خود در توسعه بازار سرمایه ادامه دهد و بستر مناسبی برای انتظام ارتباط با نهادهای فعال در بازار سرمایه باشد.

در ادامه این مراسم، سید محمد علوی، دبیر کل و رئیس هیات مدیره جامعه حسابدارن رسمی ایران نیز ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه گفت: آموزش‌های حرفه‌ای برای حسابداران همواره نقش کلیدی در افزایش توانمندی آنان داشته است و از آنجائیکه آموزش‌های آکادمیک برای نائل‌شدن به این امر کافی نیست، باید از نهادهای متخصصی همچون مرکز مالی ایران بهره برد.

سعید محمد علیزاده، مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار دیگر سخنران این مراسم نیز امضای این تفاهم‌نامه را خبر خوشی برای بازار سرمایه خواند و گفت: امضای این تفاهم‌نامه به جهت تاثیر در ارتقاء و شفافیت بازارهای مالی و پولی برای بازار سرمایه اهمیت دارد و از آن بهره خواهد برد.

وی در ادامه گفت: این بهره‌مندی به دو طریق صورت خواهد گرفت؛ یک اعتبار بخشی به اطلاعات موجود در بازار سرمایه که به عهده حسابداران و حسابرسان است و دیگری افزایش دانش و مهارت‌های مالی این افراد که در مرکز مالی ایران انجام خواهد شد.

مدیرعامل مرکز مالی ایران در پایان ضرورت این تفاهم‌نامه را ایجاد هم‌افزایی خواند و این فرایند را در ادامه اجرایی‌شدن دستورالعمل کنترل‌های داخلی عنوان کرد. در این راستا کمیته‌ ریسک، کمیته حسابرسی و واحد حسابرسی داخلی به همراه حسابرسان مستقل به عنوان ارکان اصلی راهبری شرکتی می‌باشند که امروز بعد از گذشت بیش از پنج سال از این موضوع انتظاراتی که از این ارکان وجود دارد با گذشته قابل قیاس نیست.

وی افزود: نقش کمیته‌های حسابرسی در شفافیت و پاسخگویی مدیران در ناشران بورسی و فرابورسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و انتظار می‌رود با اجرای این تفاهم‌نامه، کیفیت و اثربخشی این ارکان نیز گسترش و بهبود یابد.

ناصر امیدواری در پایان ضمن پاسخگویی به سوالات خبرنگاران در مورد نحوه و زمان اجرای این تفاهم‌نامه گفت: تقویم آموزشی ویژه حسابداران از مهرماه سال جاری اجرایی خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از عنوان دوره‌ها و سرفصل‌های آموزشی به سایت مرکز مالی ایران مراجعه کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جامعه سرمایه بازار کار معاون سازمان بورس و اوراق بهادار ایران تقویم ایران بازار کار جامعه سازمان بورس و اوراق بهادار سرمایه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد