Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@22:49:36 GMT

حاجی مشهدی: سینما شبیه هیچ هنری نیست

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۰۰۴۶۲

حاجی مشهدی: سینما شبیه هیچ هنری نیست

به گزارش پارس نیوز، 

۲۱ شهریور روزی است که به نام سینما در تقویم کشوری به ثبت رسیده و برای اهالی سینما اهمیت زیادی دارد. این صنعت به ۱۲۰ سالگی خود نزدیک می‌شود و در این چند ساله با فراز و نشیب بسیاری همراه بوده که برای هر یک از افراد خاطراتی به جای گذاشته است.

در همین باره با برخی از سینماگران کشور به گفتگو نشستیم که در ادامه آن را می خوانید؛

حاجی مشهدی: سینما شبیه هیچ هنری نیست

عزیز الله حاجی مشهدی منتقد سینما،  گفت: سن هنر سینما از مرز صد و بیست سالگی گذشت و این در حالی است که این هنر در مقابل هنر‌های کهن دیگری مثل شعر و موسیقی بسیار جوان است؛ اما دامنه مخاطبان و اثرگذاری آن بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهم‌ترین وجه اشتراک میان سینما و مخاطبان، زبان دیداری این هنر است به شکلی که یک ژاپنی، آفریقایی و ... می‌تواند زبان آن را درک کند و بفهمد. سینما آمیزه‌ای از همه هنرهاست؛ اما وامدار و شبیه هیچ هنری نیست و این نکته هنر هفتم را تحسین برانگیز می‌کند.

حاجی مشهدی خطاب به هنر هفتم عنوان کرد: از سینما می‌خواهم که فارغ از همه تنگ نظری‌ها خودش را به زبان گویای دل، احساس و اندیشه آدمی نزدیک کند.

سماک باشی: کسانی را می‌شناسم که سالیان سال بیکارند

کاوه سماک باشی بازیگر سینما و تلویزیون،  گفت: اگر تنها به دنبال ظواهر، شهرت و مفاهیمی از این دست در سینما باشیم، عمر چندانی در این حرفه نخواهیم داشت. شرط اول عشق، تمرین و پشتکار در این رشته است.

بازیگر فیلم «اشنوگل» ادامه داد: سینما مثل خیلی از رشته‌های دیگر بالا و پایین‌های فراوان و پیچیده دارد، اما باید کسی در این حرفه پا گذارد، که ظرفیت و توان این ناملایمات را داشته باشد.

سماک باشی در مورد دلتنگی‌های این حرفه گفت: از سینما خواهش می‌کنم که معیار ورود آدم‌ها به سینما را با جدیت بیشتری دنبال کند. در این روز‌ها بسیاری تنها با رابطه و بدون هیچ تمرین و تحصیل وارد این حرفه می‌شوند. تا جایی این داستان ادامه دارد که اگر کمی به فیلم‌های در حال اکران دقت کنید، متوجه می‌شوید که چینش بازیگر‌ها کاملا تکراری و پر واضح است که در دست کسانی است که تنها با رابطه نقش‌ها را می‌گیرند و انحصار طلبی در این مورد دارند.

وی ادامه داد: بسیاری از اهالی سینما را می‌شناسم که سالهاست بیکارند و با شرایط بد اقتصادی روزگار می‌گذرانند و با مشکلاتی مثل اجاره خانه و ... دست و پنجه نرم می‌کنند.

سماک باشی همچنین در خصوص آرزوی خود برای سینما گفت: امیدوارم حال همه اهالی سینما خوب باشد و این روز ملی سینما نقطه شروعی برای پهن شدن سفره سینما ملی ایران بدون تبعیض برای همه اهالی سینما باشد.

هاشمی: سینما هنری رنگارنگ و  قصه گوست

 افشین هاشمی بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون درباره هنر هفتم گفت: سینما هنری است رنگارنگ که می‌تواند قصه گویی کند، تاثیرگذار باشد، مخاطبش را در عین حال هم غمگین کند و هم بخنداند. این نشان از آن دارد که سینما همه زندگی را بر پرده نقره ای خود دارد.

وی افزود: سینما مثل بسیاری از مشاغل دیگر سختی‌های خودش را دارد، اما اگر بخواهیم آن را درست و استاندارد انجام دهیم باید عاشقانه به آن عشق بورزیم. شما می‌توانید یک مهندس خلاق باشید و یا یک مهندس معمولی. کار کردن در سینما هم از این قاعده مستثنی نیست و با علاقه و تمرین محصول بسیار مناسب تر و زیبا‌تر خواهد شد.

هاشمی گفت: من سینما را زمانی شناختم که بخش عمده‌ای از خاطراتم با این هنر گره خورد. همان دزدکی سینما رفتن‌ها و بی اجازه پدر و مادر به تماشای فیلم نشستن‌ها را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم. به یاد دارم در کودکی سه بار یواشکی به تماشای فیلم تاراج ساخته زنده یاد ایرج قادری نشستم و هنوز وقتی اسم سینما و لذت فیلم دیدن می‌آید، یاد آن روز‌ها می‌افتم.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استاندارد بازیگر سینما و تلویزیون پدر و مادر صنعت موسیقی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در ۸۰ درصد از مناطق کشور کفت: مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخشهای تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.
وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشورهای توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.
به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینرهای غیرمجاز یا استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.
مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥ مگاوات به کمتر از ٥ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکارهای قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است. وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.
رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.
وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزارهای فنی و اجرایی محدود می شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحدهای حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.
رجبی مشهدی مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی عنوان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.
بازنگری در قراردادها با توجه به نقش برجسته بخش خصوصی در فعالیت‌های صنعت برق، تعامل با مراکز قضایی و انتظامی و تبادل تجارب دفترهای حقوقی با یکدیگر از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • برد حیاتی مشهدی‌ها در لیگ بسکتبال جوانان کشور
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • جان باختن پاکبان مشهدی بر اثر لغزندگی خیابان و بی احتیاطی راننده
  • بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان مشهدی شد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است