Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
حساسیت به انسولین به چگونگی حساسیت سلول‌های بدن در واکنش به انسولین اطلاق می‌شود.

در حالت کلی پزشکان، حساسیت به انسولین را مطلوب تلقی می‌کنند که برخی تغییرات در سبک‌ زندگی و رژیم غذایی ممکن است به این حساسیت کمک کند.

انسولین هورمونی است که میزان قند یا گلوکز را در خون کنترل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلول‌های بدن با جذب قند از خون به انسولین واکنش نشان می‌دهند.

پایین بودن حساسیت به انسولین مقاومت انسولینی، نامیده می‌شود که این وضعیت موجب بالا رفتن سطح قند خون شده و فرد را در معرض ابتلا به دیابت نوع دو قرار می‌دهد. حساسیت به انسولین بین افراد مختلف، تفاوت دارد و می‌تواند طبق سبک زندگی و فاکتورهای غذایی تغییر کند.

در این مطالعه به فاکتورهای غذایی و سبک زندگی اشاره شده که به فرد کمک می‌کند تا حساسیت به انسولین را به طور طبیعی بهبود بخشد.

افرادی که به دنبال آن هستند تا حساسیت به انسولین را بهبود دهند، می‌توانند برخی تغییرات را در سبک زندگی خود اعمال کنند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ورزش

انجام حرکات ورزشی یکی از روش‌های موثر در بهبود حساسیت به انسولین است. در سال ۲۰۱۲ مطالعه‌ای انجام گرفت که در آن ۵۵ فرد سالم در یک برنامه ورزشی برای مدت زمان ۱۶ هفته شرکت کردند. محققان مشاهده کردند بین افزایش سطح فعالیت جسمی و بهبود حساسیت به انسولین رابطه وجود دارد.

خواب کافی

بهره‌مندی از خواب کافی می‌تواند وضعیت حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. در سال ۲۰۱۵ مطالعه‌ای انجام گرفت که در آن ۱۶ فرد سالم که خواب کافی نداشتند مدت زمان خواب خود را برای حدود شش هفته، یک ساعت در طول روز افزایش دادند. در نهایت مشاهده شد که خواب بیشتر به افزایش حساسیت به انسولین منجر می‌شود.

رژیم غذایی

بررسی‌ها حاکی از آن است که برخی تغییرات غذایی بهبود حساسیت به انسولین را به دنبال دارد.

این تغییرات شامل موارد زیر است:

مصرف میزان کربوهیدرات کمتر

مصرف میزان بیشتری از چربی‌های غیر اشباع

مصرف فیبرهای محلول

همچنین کارشناسان مصرف برخی مکمل‌های غذایی را برای بهبود حساسیت به انسولین توصیه می‌کنند. از جمله این مکمل‌ها می‌توان به پروبیوتیک‌ها، اسیدهای چرب امگا ۳، منیزیم و رسوراترول اشاره کرد.

*منبع: ايسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی

در همین زمینه: مجله دیابت

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خفاش شگفت‌انگیز 6 گِرمی که زیر «برگ» زندگی می‌کند(+عکس)

 در جنگل‌های بارانی هوندوراس، مجموعه کوچکی از خفاش‌های سفید هوندوراس وجود دارند که چادر خودشان را می‌سازند. 

به گزارش فرادید، نام علمی خفاش سفید هوندوراسی «اکتوفیلا آلبا» (Ectophylla alba) است و نامش در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت به عنوان گونه تقریباً در معرض خطر قرار گرفته است. طول این حیوان به طور متوسط فقط ۳.۷ تا ۴.۷ سانتی‌متر و وزن آن‌ها فقط حدود ۶ گرم است. این حیوان فقط در آمریکای مرکزی در هوندوراس، کاستاریکا، نیکاراگوئه و پاناما یافت می‌شود. 

خفاش سفید هوندوراسی بخشی از خانواده خفاش برگ‌بینی است که شامل ۱۷ گونه می‌شود که هشت گونه از آن‌ها منحصراً در چادرهای ساخته‌شده از برگ زندگی می‌کنند. 

خفاش‌های سفید برای ساختن چادر، برگ گیاهانی از جنس گل خرچنگی را پیدا می‌کنند و آویزان می‌شوند تا خانه‌ای عالی درست کنند که هم در آن زندگی کنند و هم خودشان را از دید شکارچیان مخفی کنند. 

خفاش‌ها در گروه‌های ۲ تا ۱۵ نفره، شامل مادر و فرزندان و همچنین بزرگسالان غیرمرتبط می‌خوابند. نور خورشید وقتی به این برگ‌های زنده می‌تابد، سبب می‌شود خفاش‌ها سبز به نظر برسند، بنابراین آن‌ها به طور طبیعی در برابر شکارچیان استتار می‌شوند. 

این خفاش‌ها همانطور که از نامشان پیداست، کوچک، کرکی و سفید هستند، اما زال نیستند، بلکه صورت، پاها و بال‌های نارنجی‌زرد روشن دارند. آن‌ها در غذا خوردن مشکل‌پسند هستند و فقط انجیر گونه Ficus colubrinae را می‌خورند. پوست انجیر حاوی یک رنگدانه زرد کاروتنوئیدی به نام لوتئین است که احتمالاً عامل رنگ زرد آن‌هاست. 

رژیم غذایی این خفاش‌ها که تقریباً فقط انجیر است به آن‌ها این رنگ متمایز را داده است

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ نشان داد نرهایی که وضعیت بدنی بهتری دارند، بینی‌های زرد روشن‌تری دارند. این تمایز نشان‌دهنده دو رنگ بودن جنسی در این گونه خفاش است. 

متأسفانه، با توجه به رژیم غذایی بسیار محدود و ترجیحات لانه‌ای این خفاش‌ها، حافظان محیط زیست نگران این هستند که منابع غذایی و سرپناه آن‌ها تحت تأثیر قرار بگیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • خفاش شگفت‌انگیز 6 گِرمی که زیر «برگ» زندگی می‌کند(+عکس)
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند