Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@14:32:20 GMT

این شربت خانگی 10برابر قوی تر از پنی سیلین است

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۰۲۵۹۸

این شربت خانگی 10برابر قوی تر از پنی سیلین است

دراین مطلب آمده است: گاهی نیازی به داروخانه رفتن نیست! همین که سری به آشپزخانه تان بزنید می توانید این شربت خانگی که 10 برابر قوی تر از پنی سیلین است را تهیه کنید.
برای درمان سرماخوردگی و همینطور بالا بردن قوای بدن برای شما شربتی معرفی می کنیم که بسیار پر طرفدار است. این شربت خانگی 10برابر قوی تر از پنی سیلین است و می تواند به سادگی نیاز شما را به دارو کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از چینی ها کمک بگیرید
سال‌هاست که چینی ها از سیر استفاده درمانی می کنند و از شربت آن برای تقویت دستگاه ایمنی بدنشان استفاده می کنند. روش تهیه این شربت بسیار ساده است و ترکیبات آن موادی هستند که در هر خانه ای پیدا می شوند.
شربت سیر باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود، فشارخون و همچنین کلسترول بد خون را تنظیم می کند.
در مواقعی که احساس سرماخوردگی و بیماری های عفونی دارید می توانید به این شربت اعتماد کنید. چون علاوه بر پیشگیری به درمان چنین ناخوشی هایی کمک نیز می کند.
به طور دقیق تر این که شربت سیر برای مقابله با بیماری نقرس، آرتریت و همچنین درد مفاصل کمک می کند.
شما می توانید برای برطرف کردن تب، درمان گلودرد و سرفه نیز به سراغ این شربت مورد علاقه مادربزرگ ها بروید.
این شربت تأثیر زیادی در پیشگیری و همچنین درمان سرماخوردگی و آنفولانزا (آنفلوانزا) دارد.
مواد لازمبرای تهیه شربت سیر
سیر پوست کنده و له شده: 8 حبه
سرکه سیب: 1 لیوان معادل 200 میلی لیتر
عسل طبیعی: 1 لیوان معادل 200 میلی لیتر
دست به کار شوید
نوشیدن منظم این شربت باعث پیشگیری چشمگیری از عفونت ها از هر نوعی و همچنین برطرف کردن علائم آن ها می شود
سیر را پوست بگیرید و تا حدودی له کنید تا ریز شود.
عسل و سرکه سیب را به آن افزوده و همه مواد را به مدت 10 تا 15 با سرعت بالا ترکیب کنید.
سپس این شربت را در یک شیشه دربسته بریزید و به مدت 5 روز داخل یخچال قرار دهید.
می توانید هر 24 ساعت یک‌بار شیشه را تکان دهید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
بعد از پنج روی شربت شما آماده مصرف است و می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
میزان مصرف شربت سیر
مصرف این شربت نیز کار ساده ای است. 2 قاشق چای‌خوری از شربت سیر را داخل یک لیوان آب حل کنید و صبح به صورت ناشتا میل کنید. از آنجایی که این شربت مزه قوی دارد نباید آن را یک دفعه سر بکشید. اما به مرور به طعم آن عادت می کنید.
نوشیدن منظم این شربت باعث پیشگیری از عفونت ها از هر نوعی و همچنین برطرف کردن علائم آن ها می شود.
خواص شربت سیر
عسل طبیعی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها بوده و می‌تواند به خوبی با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند، زیرا یک آنتی اکسیدان محسوب می‌شود. علاوه بر این موارد، عسل طبیعی اثر ضد التهابی قوی و خواص ضد باکتریایی بالایی دارد که می‌تواند بدن را در برابر سرماخوردگی، سرفه و گلودرد ایمن کند.
سرکه سیب طبیعی نیز خواص ضد ویروسی و آنتی باکتریایی دارد، بنابراین به کمک دستگاه ایمنی بدن می‌آید. سیر نیز از دوران کهن همواره به عنوان یک دارو شناخته می‌شده و می‌تواند برای انواع بیماری‌ها خصوصا مشکلات تنفسی بدن را بیمه کند. سیر نیز همچون سرکه سیب و عسل، خواص ضد باکتریایی قوی دارد.
علاوه بر این موارد، سیب مانع جهش یافتن ویروس‌ها می‌شود که این مسئله در بدن بسیار حائز اهمیت است. ترکیب این مواد با یکدیگر می‌تواند از بسیاری از جهات به دستگاه ایمنی بدن کمک کند.
8006**6081
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آنفلوانزا چای دارو درمان سرماخوردگی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۲۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت

مواجهه با مسمومیت غذایی که ممکن است ناشی از خوردن یک غذای ناسالم در بیرون از خانه باشد، می‌تواند تجربه‌ای را برای شما رقم بزند که با علائمی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکم همراه است.

به گزارش مشرق، در حالی که تماس با اورژانس یا فوریت‌های پزشکی در موارد مسمومیت شدید بسیار مهم است، چندین درمان خانگی می‌تواند ناراحتی را کاهش داده و به بهبودی مسمومیت کمک کند. در این مطلب به ۵ درمان طبیعی اشاره می‌کنیم که می تواند به مبارزه با مسمومیت غذایی کمک کند.

هیدراته بمانید: کم آبی یکی از عوارض شایع مسمومیت غذایی است که به دلیل از دست دادن مایعات ناشی از استفراغ و اسهال اتفاق می‌افتد. جایگزین کردن مایعات از دست رفته برای جلوگیری از کم آبی و کمک به بهبودی ضروری است. برای هیدراته ماندن آب فراوان، دمنوش‌های گیاهی، نوشیدنی‌های حاوی الکترولیت مانند آب نارگیل و آبگوشت‌های بدون رب بنوشید. از نوشیدنی‌های کافئین دار خودداری کنید، زیرا می‌توانند کم آبی بدن را تشدید کنند.

زنجبیل: این گیاه از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی از جمله تهوع و استفراغ استفاده می‌شده است. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن می‌تواند به تسکین سیستم گوارشی و کاهش علائم مسمومیت غذایی کمک کند. چای زنجبیل را با قرار دادن تکه‌های زنجبیل تازه در آب داغ ظرف چند دقیقه آماده کنید. برای تسکین حالت تهوع ناشی از مسمومیت و بهبود هضم، در طول روز چای زنجبیل بنوشید.

زغال فعال: زغال فعال یک عامل سم زدایی قوی است که می‌تواند به جذب سموم و باکتری‌های مسئول مسمومیت غذایی کمک کند (زغال فعال که با عنوان کربن فعال نیز شناخته شده، دارویی است که برای درمان مسمومیت‌های ایجادشده از طریق دهان و دستگاه گوارش، استفاده می‌شود). مکل‌های زغال فعال را طبق دستورالعمل روی بسته بندی مصرف کنید یا پودر زغال فعال را با آب مخلوط کرده و بنوشید تا علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

سرکه سیب: این نوع سرکه به دلیل خواص ضد میکروبی و توانایی آن در ارتقای سلامت دستگاه گوارش مشهور است. می‌تواند به کشتن باکتری های مضر در دستگاه گوارش و بازگرداندن تعادل فلور روده کمک کند. یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و فیلتر نشده را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و قبل از غذا بنوشید تا به هضم غذا کمک کرده و علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

پروبیوتیک‌ها: پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که سلامت روده را تقویت کرده و از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کنند. مصرف غذاهای غنی از پروبیوتیک مانند ماست، کفیر، کیمچی، کلم ترش و کومبوچا می تواند باعث بازگرداندن تعادل فلور روده که در اثر مسمومیت غذایی به هم می‌خورد، شود. این غذاها حاوی کشت‌های زنده باکتری‌های مفید هستند که به بازسازی میکروبیوم روده و بهبود عفونت‌های دستگاه گوارش کمک می‌کنند.

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • آلومینیوم با تصویر خاص مقابل فولاد
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • ذوب‌آهن به‌دنبال سومین برد خانگی مقابل نساجی
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • ببینید | اقدام عجیب یک شهروند؛ گشت و گذار با گرگ خانگی در خیابان‌!
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)