Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهزاد سلطانی در بازدید از شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گیلان، با مدیران این شرکت‌ها دیدار و در خصوص نحوه کمک به رشد این شرکت ها با آنها گفتگو و تبادل نظر کرد.   پرداخت وام 4 درصد به شرکت‌های دانش بنیان برای ایجاد صنعت

سلطانی در این دیدار، به حمایت‌های ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: تسهیلات مشارکت و کمک‌های بلاعوض برای بیش از ۲۰ خدمت متفاوت آماده ارائه به شرکت‌های دانش بنیان است که می‌توان به وام ۴ درصد برای ایجاد یک صنعت در استان و یا منطقه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کمک ها و تسهیلات به آن دسته ازشرکت‌های دانش بنیانی تعلق می گیرد که به محصول نهایی رسیده‌اند و نیاز دارند به مرحله صنعتی شدن برسند.

نرخ تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش بنیان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی درخصوص نرخ تسهیلات گفت: نرخ تسهیلات صندوق از ۴ درصد برای راه‌اندازی اولیه خط تولید یک محصول و نرخ ۹ درصد برای صادرات محصولات و نرخ ۱۱ درصد برای افزایش تولید و توسعه صنعتی محصول در نظر گرفته شده است.

وی به تسهیلات و امکانات مالی ویژه‌ای که برای توسعه بازار محصولات تعلق می گیرد اشاره کرد و افزود: تسهیلاتی نیز برای خریداران محصولات دانش بنیان در نظر گرفته شده است که برای تشویق و ترغیب خریدارن داخلی و به صورت لیزینگ در اختیارشان قرارمی‌گیرد تا تشویق بشوند و از محصولات دانش بنیان با کیفیت داخلی خریداری کنند.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: جهت خرید محصولات، تسهیلاتی با نرخ ۹ درصد در اختیار خریداران قرار می‌گیرد و این امر در سهم فروش محصولات دانش بنیان تاثیر خواهد گذاشت.

سلطانی درباره انواع ضمانت نامه‌های بانکی برای شرکت‌های دانش بنیان گفت: ضمانت نامه‌هایی که شرکت‌های دانش بنیان برای عقد قراردادها نیازداشته باشند با نصف قیمت بانک‌ها و از همان طریق بانک‌های عامل در اختیارشان قرار می‌گیرد.

وی به ایجاد برج های فناوری در هر استان اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی این امکان را فراهم می‌کند تا برای چندین شرکت دانش بینان، ساختمان و دفاتری در نظر گرفته شود و به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرد.

سلطانی گفت: این مراکز به عنوان برج فناوری در استان فعالیت می کنند تا دانشجویان و فارغ‌التحصیلان علاقه مند شوند نوآوری های خود را در این برج فناوری به شکوفایی اقتصادی برسانند و جامعه نیز شاهد افزایش توسعه فناوری بیش از توسعه صنعتی باشد.

پوشش‌دهی سرمایه‌گذاری خطر پذیر توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی، مشارکت در سرمایه‌گذاری خصوصاً سرمایه‌گذاری خطر پذیر را پوشش می دهد.

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی درباره کمک‌های بلاعوض گفت: هر شرکت دانش بینان می‌تواند برای دریافت ۴۱ خدمت متفاوت تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض بگیرد.

وی افزود: این کمک‌ها شامل کمک‌های بلاعوض برای بازاریابی و توسعه بازار و برندسازی محصولات دانش بنیان خواهد بود.

سلطانی، دیگر خدمات بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی را حضور در نمایشگاه‌های تخصصی داخلی و خارجی جهت ارائه و فروش محصولات و دریافت استاندارهای فنی و یا مدیریت کیفیت و حتی دوره‌های آموزشی تخصصی، دراین خصوص اعلام کرد.

وی با اشاره به افزایش نرخ تورم و تناسب تسهیلات با نرخ تورم گفت: تسهیلات و امکانات مالی با قیمت روز و نرخ تورم قابل محاسبه است و میزان تسهیلات و مشارکتی که وجود دارد متفاوت و انعطاف‌پذیر است.

سلطانی افزود: شرکت‌هایی که قبلاً برای خرید تجهیزات و یا دستگاه، تسهیلاتی دریافت کرده‌اند و امروز قیمت دستگاه مورد نیاز افزایش پیدا کرده، می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات، تسهیلات متفاوتی نسبت به قبل دریافت کنند به نحوی که این اختلاف قیمت را پوشش دهد.

وی درباره کمک به بازاریابی شرکت‌های دانش بنیان گفت: خدمت لیزینگ درصندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به فروش بهتر و توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان است به نحوی که این تسهیلات با نرخ ۹ درصد در اختیار خریدار قرار می‌گیرد تا ضمن تشویق بازار به خرید محصولاتِ باکیفیتِ دانش‌بنیانِ داخلی، به فروش محصولات هم کمک شود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۳۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان