Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر قاسم جان بابایی چهارشنبه شب در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان رسول اکرم (ص) کلاله در شرق استان گلستان و عیادت از بیماران بستری، اعلام کرد: یک دستگاه سی تی اسکن، چهارتخت NICU، پزشک اورژانس و پنج پزشک متخصص در رشته های زنان و زایمان، داخلی ، بیهوشی و ارتوپدی به بیمارستان کلاله اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تکمیل و تجهیز اتاق عمل سوم و احداث باند فرود و پرواز هلی کوپتر از جمله پروژه هایی است که در سال جاری در بیمارستان رسول اکرم (ص) شهرستان کلاله به اجرا در می آید.
وی به کمبود دستگاه دیالیز و افزایش بیماران دیالیزی در بیمارستان کلاله اشاره کرد و گفت: در صورت تسریع دراحداث و تکمیل ساختمان بخش دیالیز، 6 دستگاه دیالیز جدید به این بخش افزوده می شود.
به گزارش ایرنا، کمبود پزشک متخصص در رشته های مختلف و ناکافی بودن تجهیزات پزشکی و درمانی در بیمارستان رسول اکرم (ص)کلاله که باعث اعزام بیماران اورژانسی و عادی به مراکز درمانی شهرستان های مجاور شده، باعث موجی از انتقاد و گله مندی در بین مردم بخصوص خانواده هایی که بیمار بستری دارند و نیز مراجعان به این بیمارستان شده بود.
فرماندار کلاله و مسئولان ذیربط با هدف حل این مشکلات، پیگیری ها گسترده ای را برای جذب امکانات و تجهیزات پزشکی درمانی و جلب رضایت پزشکان متخصص برای حضور دراین بیمارستان در دست انجام دارند.
در بازدید معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان رسول اکرم ( ص ) کلاله، فرماندار این شهرستان ، رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان و تنی چند از مسئولان محلی وی را همراهی می کردند.
شهرستان های کلاله، گالیکش و مراوه تپه با افزون بر 250 هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع هستند و بیمارستان رسول اکرم (ص) کلاله تنها بیمارستان در محدوده این سه شهرستان محسوب می شود.
/1860/7478
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت بیمارستان پزشک دانشگاه علوم پزشکی استان زایمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند