Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره ویژگی‌ها دانش آموزان مدارس معارف گفت: دانش آموزان این مدارس باید از لحاظ فکری، اخلاقی، کنشی و رفتاری ویژگی‌های مد نظر این مدارس را داشته باشند.

مهدی نوید ادهم در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان درباره اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کشور گفت: سند تحول بنیادین سندی است که ذیل سند چشم انداز بیست ساله کشور (افق ۱۴۰۴) تدوین و تنظیم شده و به محض تصویب وارد فاز اجرای شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه هدف این طرح پیش رفتن به سمتی است که آموزش‌ها حافظه محور نباشد و به سمت آموزش‌های فنی، پژوهشگری و خلاقیت پیش برود اضافه کرد: انجام اموری همچون تاسیس دانشگاه فرهنگیان، تغییر برخی کتب و دروس، اضافه شدن درس کار و فناوری در پایه ششم و درس تفکر و پژوهش در پایه ششم از فاز‌های اجرایی شده این سند است.

مهدی نوید ادهم گفت: مدارس معارف یکی از رشته های تحصیلی است که بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در وزارت آموزش و پرورش تصویب شده است. تاسیس این رشته به دلیل اهدافی که دنبال می کند با ضوابط خاصی انجام خواهد شد تا خروجی این سیستم با نامی که برای آن انتخاب شده همخوانی داشته باشد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره ویژگی‌ها دانش آموزان مدارس معارف افزود : دانش آموزان این مدارس باید از لحاظ فکری، اخلاقی، کنشی و رفتاری ویژگی‌های مد نظر این مدارس را داشته باشند.

وی  گفت: برنامه ششم و هفتم توسعه بر اساس این سند تحول نوشته شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش سند تحول بنیادین مدارس معارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟