Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ یاور محمدی روز پنجشنبه در جلسه تبیین جایگاه آموزش در توسعه رشته محوری گردشگری در طرح تکاپو که با حضور کارگزار اشتغال در این طرح و کارشناسان آموزش این اداره کل برگزار شد ، به برخی ظرفیت‌های استان کرمانشاه در زمینه گردشگری اشاره کرد و افزود: می‌توان با ارائه آموزش در زمینه گردشگری گام‌های مؤثری در راستای توسعه گردشگری در استان برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اذعان به اینکه گردشگری یکی از محورهای توسعه استان کرمانشاه به شمار می‌رود ، تصریح کرد: استان کرمانشاه به سبب داشتن تنوع اقلیمی و داشتن فضاهای گردشگری متعدد پتانسیل جذب گردشگر را دارد لذا می‌توان در این راستا با استفاده از آموزش و ارائه مهارت‌ها در این مسیر حرکت کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان ظرفیت‌های آموزشی مناسبی در حوزه گردشگری و صنایع دستی دارد، گفت: این استان ظرفیت‌های لازم برای جذب گردشگر را دارا است.
محمدی اظهار داشت: برای اجرای موفق این طرح هماهنگی حداکثری همه طرفهای تأثیرگذار و شناخت آنان از اجزای این طرح امری ضروری است و خواستار تشریح نحوه ی اجرای طرح و ارائه آخرین مطالعات بدست آمده از سوی کارشناس مجری طرح و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد.
وی در ادامه گفت: آموزش های مهارتی که توسط بخش های دولتی و غیردولتی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برنامه ریزی و ‌اجرا می شود، بخش مهمی از اجرای طرح تکاپو است و سعی ما بر این است تا با کسب آگاهی های بیشتر و بر اساس نیازسنجی های صورت گرفته، بخشی از آموزشهای خود را برای نیل به اهداف این طرح مهم اختصاص دهیم.
محمدی با اشاره به ضرورت ارائه آموزش در حوزه گردشگری خاطرنشان کرد: یکی از اهداف طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار، توسعه در زمینه گردشگری است چراکه با توسعه گردشگری می‌توان فرصت‌های شغلی برای مردم استان کرمانشاه فراهم کرد.
کارگزار اشتغال طرح تکاپو در این جلسه بر اهمیت آموزش های مهارتی و همکاری آن در طرح تکاپو تأکید کرد و گفت: این طرح با هدف توسعه کسب و کارهای خرد، توانمندسازی کارجویان فاقد مهارت و پایدارسازی مشاغل با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) اجرا می شود.
علیرضا بیژندی گفت: این طرح درصدد است که با استفاده از ظرفیت های بومی و به کارگیری تجارب سازی بین المللی، برنامه منسجمی را برای تحرک در بخش تقاضای نیروی کار به اجرا در آورد.
آموزش های فنی و حرفه ای در استان کرمانشاه اکنون در 18 مرکز دولتی و 235 آموزشگاه بخش خصوصی ارائه می شود.
استان کرمانشاه دارای بیش از چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده است که تاکنون بیش از 2 هزار و 200 اثر آن ثبت ملی شده است، همچنین آثار باستانی بیستون نیز به ثبت جهانی رسیده است.
سالانه حدود سه میلیون گردشگر وارد استان می شوند که تقریبا 2 میلیون نفر آن در ایام تعطیلات نوروزی به این دیار سفر می کنند.
3033/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اداره کل تعاون کار و رفاه اشتغال بخش خصوصی فنی و حرفه ای نیروی کار رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزشهای مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در کرمانشاه
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود