Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@02:18:46 GMT

ساخت خانه محرومین در نقطه صفر مرز ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۰۵۸۷۶

ساخت خانه محرومین در نقطه صفر مرز ایران

در شمال سیستان و بلوچستان خشکسالی و بدی آب و هوا باعث شده است تا بسیاری از خانه های خشتی و سنتی منطقه سیستان ویران شوند، و عدم توان مالی افراد در بازسازی خانه باعث شده است تا به همان شکل در آن زندگی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، عمدتا یکی از نمونه های بارز محرومیت زدایی را می توان در نقش و فعالیت سپاه در روستاهای مرزی سیستان و بلوچستان دانست، جایی که امروز به دلیل فقر و خشکسالی در حال خالی شدن از سکنه است، و خانه های خشتی و قدیمی در این منطقه جولان می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در شمال سیستان و بلوچستان خشکسالی و بدی آب و هوا باعث شده تا بسیاری از خانه های خشتی و سنتی منطقه سیستان ویران شوند، و عدم توان مالی افراد در بازسازی خانه باعث شده تا به همان شکل در آن زندگی کنند.
از ابتدای انقلاب تا کنون سپاه با رویکرد خدمت به مردم وارد عمل شده و در نقش بازسازی و کمک به محرومین نقش بسززایی را ایفا کرده است.
جهانتیغ یکی از شهروندان زهکی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بسیاری از شهروندان سیستانی که در روستا زندگی می کنند، توان بازسازی خانه های قدیمی را  ندارند.
وی افزود: سازمان های همچون سپاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) تا به امروز کمک بزرگی در راستای این هدف بزرگ کرده اند و جهت کمک به روستا نشینان سیستان و بلوچستانی از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
این شهروند سیستانی خاطرنشان کرد: خانه ای که سپاه در قالب رزمایش بزرگ عاشورایی سپاهیان محمدرسول الله(ص)2،برای خانواده من در روستای کدخدا رستم بنا کرده، بسیاری از مشکلات و دغدغه های زندگی را برطرف ساخته است.
صفر خاک سفیدی مسئول جهاد سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زهک نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: با همکاری کمیته امداد افراد نیازمند و محروم شناسایی می شوند.
وی افزود: بسیاری از خانواده های محروم در سیستان نیازمند مکانی برای زندگی هستند که این افراد در الویت کار ما قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاها بابازاده ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.
محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. وی گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید. مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است. بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند. وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود. کد خبر 6093158

دیگر خبرها

  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • نحوه ساخت یک ابزار ساده و کارآمد برای تیز کردن چاقو در خانه (فیلم)
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان