Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: مردم شاهرود بیست و سومین روز از شهریورماه ۹۷ را باحال و هوایی خاص شروع کردند از ساعاتی قبل خیابان‌های منتهی به فلکه جمهوری و چهارراه مدرسه قلعه مملو از جمعیت بود، اینجا قرار است اتفاق خاصی بیفتد، همه آمده‌اند از دور و نزدیک حتی از دورترین روستاهای شهرستان، برخی کیلومترها آن‌سوتر و برخی از شهرها و استان‌های مجاور و نمایندگان مراجع معظم و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، مدرسه قلعه بازهم وعده همه مردم شاهرود است برای یک رویداد مهم.

خیل جمعیت سیاه‌پوش چون رودی خروشان بر پیکر خیابان «مزار» می‌جوشد و بالا می‌رود، بلندگو در سومین روز از ماه محرم نوحه سلام بر حسین(ع) را پخش می‌کند، نیم ساعتی به شروع مراسم تشییع پیکر استاد اخلاق حضرت آیت‌الله اشرفی شاهرودی مانده است، جمعیت هرچند پراکنده اما از دور و نزدیک می‌رسند، اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در حال پیاده کردن مسافران هستند، از طرود، ستوه، بیارجمند، میامی و بسطام و میغان آمده‌اند، دورترها حتی صبح دم از آزادشهر و گرگان راه افتاده‌اند، تهرانی‌ها هم دارند می‌رسند و مردم و مسئولان به پیشواز مسئولانی می‌روند که از سمنان آمده‌اند.

خیابان‌ها در حال آماده‌سازی

مدرسه قلعه شاهرود رویدادهای بسیاری را دیده است از انقلاب و تدارک جنگ و جهاد تا گردهمایی‌های مذهبی و نماز جمعه‌های متمادی اما امروز در عزای حسین(ع)، میزان عزاداری برای یک عالم ربانی است، کسی که پدر معنوی حوزه‌های علمیه و خصوصا شاهرودی‌ها بود. آن‌قدر مقامش بالاست که از روز گذشته پیام‌های تسلیت یکی پس از دیگری می‌رسند از آیت‌الله العظمی سیستانی، فیاض، اعرافی و صافی گلپایگانی و اراکی تا مکارم شیرازی و زنجانی و ... همه خود را با مردم شاهرود در این غم بزرگ شریک می‌دانند.

شهر به حالت تعطیل درآمده‌است، فاصله دو کیلومتری مسیر تشییع پیکر آیت‌الله اشرفی در حال آماده‌سازی است، پلیس خیابان‌ها را مسدود کرده و در محدوده مراسم نیروهایش را برای نظم بخشیدن به این رویداد مستقر کرده است، محدودیت‌های ترافیکی اعمال می‌شوند شهر آماده رویدادی بزرگ است.

مردم سیاه‌پوشان و گریان

صدای بلندگو مردم را می‌خواند پیکر آیت‌الله اشرفی شاهرودی در مسجد است و نمازگزاران به‌صف می‌ایستند آن‌قدر جمعیت حضور دارد که خیابان‌های منتهی به چهارراه مدرسه قلعه نیز جای سوزن انداختن نیست، جمعیت به ده‌ها هزار نفر می‌رسد چنین باشکوه و باعظمت که در باور کمتر کسی می‌گنجد ...

سیاه‌پوشان نشان از عزتمندی آیت‌الله در زمان حیات می‌دهند، همه عزادار هستند سیل جمعیت برای وداع آمده‌اند، گستردگی جمعیت کار را برای برگزارکنندگان دشوار می‌کند اما مگر می‌شود به این معلم اخلاق در لحظه آخر ابراز ارادت نکرد؟ آن‌که پاک آمد و پاک رفت و عمری را به خدمت به این مردم و نظام اسلامی و دین خدا گذراند؟

تشییع آغاز می‌شود ندای تکبیر و در پس آن تابوت در گستره خیابان نمایان می‌شود، نخل کوچک چوبی که سیاه‌پوش شده و عکسی از حضرت آیت‌الله بر آن نهاده‌اند اطرافش را مردم گرفته‌اند، زنان در پیاده‌روها ایستاده‌اند، نوحه و سینه‌زنی شکوهی به این مراسم بخشیده است، عده‌ای پرچم به دست در جلوی جمعیت راه می‌روند عده‌ای هم انتهای جمعیت رادارند و مردم را هدایت می‌کنند تابوت در میانه خیابان مزار جای می‌گیرد بر روی دست مردم ...

عمری بابرکت و خدمت به اسلام

از خوبی‌هایش می‌گویند مردم قدرشناس شاهرود یکی می‌گوید: معلم اخلاق بهترین وصف او است، بارها از او آموختیم که در اخلاق نیکو از یکدیگر سبقت بگیرید و این را همیشه آویزه گوشمان کرده‌ایم.

مرتضی احمدیان تأکید می‌کند: از آیت‌الله اشرفی جز خوبی و تربیت شاگردان و عمر بابرکتی که صرف دین مبین اسلام شد چیزی ندیدیم یکی از بزرگ‌ترین عالمان عصر ما بود که امروز فقدانش ضایعه‌ای بزرگ برای همگان است آیت‌الله اشرفی در کنار تربیت شاگردان متعدد، درزمینهٔ مسائل اجتماعی و فرهنگی و دینی نیز خدمات شایانی را به جامعه کرد و نمونه بارز آن شاید حوزه علمیه شاهرود باشد که مرهون زحمات اوست حتی شایسته است نامش را بر حوزه یا خیابانی بنهند تا یادش همیشه گرامی باشد.

آیت‌الله معلم اخلاق بود

سید شهاب‌الدین چاووشی استاندار سمنان هم مهمان این مراسم است او می‌گوید: توفیق شناخت آیت‌الله اشرفی دیر نصیب من شد اما در این مدت ایشان را مردی وارسته و رهرو دین خدا یافتم که اخلاق اسلامی را سرلوحه امور داشت.

حجت‌الاسلام عباس امینی امام‌جمعه شاهرود هم در رثای آن مرحوم می‌گوید: آیت‌الله اشرفی نه‌تنها معلم دین بلکه معلم اخلاق بود و این انسان وارسته نعمتی برای جامعه محسوب می‌شود که امروز فقدانش غمی بزرگ است، آیت‌الله اشرفی شاهرودی عمرش را صرف تربیت شاگردان متعددی کرد و ازلحاظ درجات علمی انسانی والا محسوب می‌شد که مردم شاهرود مقام و خدماتش را هرگز فراموش نمی‌کنند و باید این ضایعه را به مردم، خانواده او و به‌ویژه آیت‌الله مصطفی اشرفی اخوی ایشان تسلیت گفت.

ترویج اخلاق حسنه

اینجا جمع مسئولان جمع است همه برای عرض ارادت آمده‌اند ارادت به مرد بزرگ دین و اخلاق همان‌طور که حجت‌الاسلام علی شکری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان می‌گوید: آیت‌الله اشرفی شاهرودی خدمات شایانی را به مردم و جامعه اسلامی کردند و در طول عمر بابرکت خویش شاگردان متعددی را تربیت کردند که این موارد هرگز از حافظه مردم قدرشناس شاهرود و استان سمنان پاک نخواهد شد.

دین‌داری و خلق حسنه دو ویژگی آیت‌الله اشرفی بود، این را حجت‌الاسلام شکری می‌گوید و می‌افزاید: ایشان همیشه به روحانیان و مبلغان توصیه می‌کردند که در بین مردم خلق حسنه را ترویج دهند همچنین نظر ایشان درباره عزاداری محرم این بود که باید از اشعار نادرست دوری کرد و به نوحه‌های پرمغز سنتی بازگشت توصیه‌ای که امروز و هم‌زمان با محرم حسینی بسیار راهگشا است.

مردم از آیت‌الله می‌گویند

این سخنان در بین مردم هم وجود دارد کافی است از آن‌ها بپرسی آیت‌الله اشرفی در نزد شما چه فردی بود تا برایتان بگویند همچنان که محمدرضا قاسمی می‌گوید: روحانی وارسته‌ای که برای معارف الهی زحمات فراوانی کشید و در تامی بزنگاه‌های انقلاب اسلامی با موضع‌گیری‌ها و رویه‌ای که اخذ کرد بهترین عملکردها را داشت و همواره وحدت بین مردم جامعه اسلامی را ترویج می‌داد.

دیگر شهروند شاهرودی بابیان اینکه امروز مردم یک پدر معنوی را از دست دادند، می‌گوید: آیت‌الله اشرفی پدر همه ما بودند هر آنچه امروز از طلاب و شاگردان و حوزه‌های علمیه و مسائلی ازاین‌دست در شاهرود به یادگار مانده مرهون مجاهدت‌ها و خدمات بزرگان این شهر است که آیت‌الله اشرفی یکی از شاخص‌ترینشان محسوب می‌شود.

سید علی حسینی می‌افزاید: اولین خاطرات من از ایشان به ۳۰ سال قبل و مسجد جوادالائمه و محافل محرم بازمی‌گردد منابرشان و همچنین توصیه‌های اخلاقی که می‌کردند برایم تازگی و البته جذابیت داشت حتی یک‌بار به یاد دارم که در سال‌ها پیش درگیر و دار عزاداری امام حسین(ع) و در زمان اطعام مردم در مسجد فرموده بود ابتدا به کودکان غذا دهید نمی‌خواهم معطل بمانند و چشم به دهان بزرگ‌ترها باشند گناه دارند این‌ها عزادار امام هستند، این نشان می‌دهد تا چه میزان حواس آیت‌الله به همه‌چیز حتی کوچک‌ترین نکات بود.

۴۴ سال خاطره

آیت‌الله اشرفی از سال ۵۳ امامت جماعت مسجد جوادالائمه (ع) شاهرود را نیز بر عهده داشت و همان‌طور که محسن اشرفی از اقوام آیت‌الله می‌گوید: ایشان هرگز این سمت را ترک نکردند و خود را از مسجد جوادالائمه دور نساختند حتی سه وعده نماز را به‌دشواری به علت کهولت سن می‌خواندند و بازهم آن را ترک نمی‌کردند مگر درزمانی که در سفر بودند و یا بیماری داشتند حتی پدرم تعریف می‌کرد سالی که آیت‌الله اشرفی به مکه رفته بودند فردای روز بازگشت در مسجد برای نماز ظهر حاضر شدند و با گرمی در بین مردم حضور یافتند این نشان می‌داد که ایشان چقدر مردمی بودند.

وی می‌گوید: مردم‌داری یکی از ویژگی‌های ایشان بود هرچند شاید از بیرون افرادی فکر می‌کردند که نزدیک شدن به ایشان به دلیل خلقی که داشتند کمی دشوار باشد اما اصلاً و هرگز این امر صادق نبود بلکه قلب رئوفشان همواره پذیرای عموم مردم بود چراکه معتقد بود روحانی باید مردم‌دار باشد وگرنه موفق نمی‌شود.

اشرفی می‌گوید: او همچنین معتقد بود اگر مردم از علما خطایی ببینند به گردن اسلام می‌گذارند لذا باید رفتار یک عالم و مبلغ دینی خودش تبلیغ دین باشد و لذا بایدها و نبایدهای زندگی طلبگی و تبلیغ را با ریزترین نکات می‌دانستند و همیشه توصیه می‌کردند.

تبلیغ و عمر بابرکت

سید حسن حسینی شاهرودی نماینده شاهرود و میامی در مجلس نیز می‌گوید: تبلیغ دین مبین اسلام ماحصل زندگی پربار عالم ربانی آیت‌الله اشرفی شاهرودی بود، ایشان عمر بابرکتشان را صرف تربیت شاگردان و همچنین معارف الهی کردند تا به جامعه اسلامی خدمات شایانی را ارائه کنند.

وی می‌گوید: فقدان عالمی برجسته در سطح آیت‌الله اشرفی شاهرودی ضایعه‌ای بزرگ است که آن را به پیشگاه امام عصر(عج) مقام معظم رهبری و مردم شریف شاهرود و ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنیم.

حجت‌الاسلام علی شاهرودی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آیت‌الله اشرفی شاهرودی می‌گوید: تبلیغ در دیدگاه آن مرحوم تنها منبر و سخنرانی نبود بلکه ایشان معتقد بودند حتی خرید کردن از یک مغازه توسط یک مبلغ دینی نوعی تبلیغ محسوب می‌شود لذا این تبلیغ رفتاری که در سیره آیت‌الله وجود داشت امروز راهگشای علما و مبلغان ما در ایام تبلیغ و حیاتشان است.

وداع آخر با حضور مردم

پیکر آیت‌الله اشرفی شاهرودی وقتی به میانه خیابان ایستگاه و چهارراه معلم می‌رسد خیل جمعیت افزون‌تر هم می‌شود، درست در مقابل مسجد جوادالائمه که ۴۴ سال امامت جماعت آن را بر عهده داشت، وداع با مسجد آن‌قدر سخت است که سیل اشک بر گونه‌های همگان جاری است مسجدی که سال‌ها آیت‌الله در آن گام می‌نهاد و امروز بر دوش مردم از مقابل آن می‌گذرد این را شاید مردم شاهرود سال‌های سال فراموش نکنند.

پیکر آیت‌الله اشرفی درگذر خیابان فروغی قرار می‌گیرد تا مسجد زینبیه و وداع آخر چند متری بیشتر باقی نمانده است سیل مردم راهی مسجد هستند، مقبره ایشان آمده است امروز در این لحظه و در این مکان، وداع آخر در جریان است ... پیکر آیت‌الله اشرفی شاهرودی با حضور خانواده اش و مسئولان و مردم عاشق و قدرشناس شاهرودی وارد مسجد زینبیه می‌شود امروز این مسجد کانون اخبار است آنقدر سیل جمعیت عظمت پیدا کرده که به دشواری می‌توان وارد شد.

تلقین و سپس خداحافظی با آیت‌الله اشرفی در مزاری ساده و محقر چون زندگی پرباش ... مردم شاهرود خدانگهدار.

کد خبر 4402229

منبع: مهر

کلیدواژه: شاهرود شیخ مرتضی اشرفی مراسم تشییع مسجد جواد الائمه مردم علیه احتکار کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر ماه محرم گرگان مشهد شهرکرد شیراز بیرجند مجلس شورای اسلامی یاسوج احتکار خرم آباد سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در مراسمی که به مناسبت روز معلم از سوی شاگردان آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: سالروز شهادت علامه بزرگوار مرحوم مطهری رضوان الله تعالی علیه که به عنوان روز معلم نامگذاری شده، بدین جهت چند جمله‌ای عرض می‌کنم. اولاً باید یاد آن شهید بزرگوار همیشه زنده باشد. ارزش وجودی مرحوم مطهری در این بود که خطر انحرافات، بدعت‌ها و آسیب‌ها و حملاتی که به دین و اعتقادات مردم می‌شد را به موقع تشخیص داده و با آن مقابله می‌کرد و این ویژگی ممتاز یک معلم است.

وی افزود: معلم حقیقی انسان که نظیر و مثلی ندارد خدای تبارک و تعالی است. این عنوان «علّم آدم الاسماء «و علم اسماء که خدای تبارک و تعالی به آدم تعلیم نمود، فقط این نبود که یک اسماء و حقایقی را به آدم نشان داده باشد، بلکه راه سعادت و شقاوت و اسباب آن را نیز به او نمایانده است. با نگاهی مختصربه قرآن می‌بینیم اسباب سعادت و خوشبختی همین‌طور اسباب خسران و حتی خسران مبین، همه در قرآن بیان گردیده است. یک معلم واقعی هم باید به این مرحله برسد و همه‌ی همّ و تلاش ما و شما نیز باید همین باشد. در این‌صورت است که اطلاق معلم آن هم در حد یک موجبه‌ی جزئیه بر ما مفهوم پیدا می کند.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) بیان داشت: اگر امروز بخواهیم معلم نمونه قرن را معرفی کنیم باید امام خمینی را نام ببریم که چگونه بشر را متوجه خطرات جهانی این قرن کرد. امام فقط با طاغوت ایران مقابله نکرد، امام فقط خطر پهلوی را در ایران تشخیص نداد که با آن مقابله کند، امام خطر استکبار جهانی را به بشریت گوشزد و همه مردم دنیا را متوجه این خطر بزرگ کرد و راه مقابله با آن را بیان کرد. امام خطر اسرائیل و صهیونیزم را برای همه ادیان بیان کرد نه فقط برای اسلام. اسرائیل برای همه ادیان و همه کشورهای اسلامی خطرناک است. امام همه انسان‌ها و همه علما و دانشمندان مذاهب را به مقابله با خطر اسراییل دعوت نمود و این شاخص بزرگ یک معلم است.

وی افزود: می‌خواهم این نتیجه را بگیرم که همه ما مخصوصاً در این زمان، باید مراقب دین و اعتقادات مردم از هجوم بدعت‌ها، خرافات و اشتباهاتی باشیم که عده‌ای بخواهند در دین داخل کنند. چنانچه یک مدرس و استاد حوزه به این مهم توجه داشته باشد او می‌شود معلم واقعی. همه ما باید به این سمت برویم. گاهی که انسان در خلوت خودش محاسبه می‌کند که کجا وظیفه خودش را درست انجام داده و کجا انجام نداده؟، مشاهده می‌کند که در خیلی از جاها کوتاهی کرده است. باید کاملاً مراقب انحرافات بود، متأسفانه در سیمای جمهوری اسلامی مباحثی در سی‌شب از ماه رمضان مطرح گردید که بسیاری از آنها بی‌اساس بود که اکنون من نمی‌خواهم به تفصیل وارد این موضوع شوم. اینها را چه کسی باید دنبال کند و جواب بدهد، در آخر هم منتهی شد به یک اهانت بسیار شرم‌آور به ساحت مقدس رسول اکرم، که انسان اگر از این جهالت و از این اهانت دِق کند و بمیرد حق دارد، ولی متأسفانه مطرح شد.

آیت الله فاضل لنکرانی اضافه کرد: در این سخنرانیها اگر کسی دقت کند گوینده ناخودآگاه به این نتیجه رسیده که دین در هیچ زمانی برای مردم پذیرش ندارد و اولیاء دین نمی توانند مردم را جذب دین کنند. آیا این نتیجه با حقیقت دین سازگاری دارد؟ آیا این انحراف نیست؟ مسئولین صدا و سیما اشکالات علمی این مطالب را از حوزه و اندیشمندان مطالبه کنند و عده ای کارشناس دینی که لااقل بهره ای از اجتهاد دارند را بکار گیرند تا راجع به آن اظهار نظردقیق نمایند. حرف‌های مطرح در آن برنامه پر از اشکال علمی و التقاط و انحراف و تفسیر به رای است، انسان این درد را کجا ببرد؟ «هُدًی لِلْمُتَّقِینَ» را با اینکه آیات بعد آن «الَّذِینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ…» معنا کرده، معنا می‌کند به کسانی که حسود نیستند، ما به چه دلیلی از جیب خودمان، آیات قرآن و روایات را اینطور تخریب کرده و به ذهن جوانان و جامعه القا کنیم. در علم اصول و قواعد تفسیر واضح است که هر حدیثی که مشابهت لفظی با یک آیه دارد را نمی توان درتفسیر آن آیه قرار داد و اساساً حدیث را باید بر اساس ضوابط علم اصول تفسیر نمود در حالیکه در این سخنرانیها بدون توجه به این نکات صحبت شده است. بنابراین حوزه‌ها باید بیدار باشند.

وی بیان داشت: بسیار مایه تأسف است که انسان ببیند یک مسائل انحرافی آن هم در مقدّس‌ترین زمان‌ها از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود و متأسفانه در حوزه علمیه احدی به آن پاسخ نمی‌دهد. چرا؟ ما همه دلسوز انقلابیم، پوست و خون و رگ‌مان انقلاب است ولی این انقلاب را ما برای اسلام و احیای مکتب امام صادق (ع) می‌خواهیم، منِ طلبه حق ندارم از جیب خودم مطلبی را مطرح کنم که همه‌اش بافتنی است نه اساس دارد نه دلیل، همه‌اش بافتنی است! این دردی است که امروز وجود دارد.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با بیان اینکه روز معلم نه فقط روز تجلیل از مرحوم علامه مطهری؛ بلکه باید تجلیل از همه اساتید و فقها و حکماً و مفسران حاضر و درگذشته باشد، ابراز کرد: کار یک معلم از کار یک طبیب به‌مراتب مهم‌تر و بزرگتر است. آیا روایت «ابٌ علّمک» را به صرف اینکه کسی یک اصطلاحات و اقوالی را بلد باشد و برای شما ذکر کند می‌توان بر او تطبیق داد؟ یا ابٌ علّمک کسی است که موارد خطر را بشناسد و بفهمد و تعلیم دهد؟ وقتی انسان به صنف عالمان توجه کند تنها صنفی که می‌تواند انحراف و بدعت‌ها را تشخیص دهد فقها هستند، چرا فرمودند «‌الفقهاء حصون الاسلام»؟ نگفتند حکماً و مفسران! فقه در این روایت به معنای اعم نیست بلکه آنهایی است که آشنا با احکام دین، با حلال و حرام و ضوابط آن هستند که می‌توانند اسلام را حفظ کرده و حصن برای اسلام باشند. ما باید در این مسیر قرار گرفته و پیش رویم.

وی افزود: از این محبت و بزرگواری‌ای که آقایان در مقام تکریم از استاد نسبت به بنده فرمودند متشکرم. بحمدلله آقایان خود از اساتید هستند، من همیشه خدا را نسبت به این لطف و عنایتی که در کنار همه الطاف و نعمش فرموده شاکرم که در مجلس بحث ما عده‌ای قابل توجه حضور دارند که هریک از اساتید دروس عالی حوزه و اهل دقت و نظر هستند.

آیت الله فاضل لنکرانی در پایان اظهار کرد: دعا می‌کنم خداوند افق‌های بزرگ علمی را به روی همه ما باز کند، گاهی فکر می‌کنم عمر تمام شد، چه چیز دست ما آمده؟ هیچی! از این صحبت‌ها و تعریف‌هایی هم که می‌شود فریب نباید خورد. اینها همه تخیل است و آدم خیال می‌کند، واقع این است که ما باید با دعا و تضرع، با نماز شب و توسل به ائمه از خدا بخواهیم وقتی از دنیا می‌رویم دستان ما از علم پر باشد، هر چه که علم انسان بیشتر باشد رتبه او در عالم قیامت و تقربش به خدا بالاتر است، اینکه در قیامت شأن عالم از شهید هم بالاتر است، وجهش همین است، ان شاء‌الله خداوند نصیب همه ما بفرماید.

گفتنی است در ابتدای این مراسم از مقام و زحمات علمی آیت الله فاضل لنکرانی طی آئینی از سوی شاگردان وی تجلیل شد.

کد خبر 6093744

دیگر خبرها

  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • تشییع پیکر مطهر جانباز شهید سیلاوی در اهواز+فیلم
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • دستگیری سارقان اماکن خصوصی و خانه باغ‌ها در مهاباد
  • تقدیر از معلمان شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • (تصاویر) تشییع پیکر آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • پیکر بسکتبالیست نوجوان قزوینی تشییع شد
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است