Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادگاه عالی پاکستان درخواست دولت این کشور مبنی بر توقف کامل فعالیت‌های حزب جماعت الدعوه پیش از صدور رای نهایی دادگاه را رد کرد.

به گزارش گروه بین المل خبرگزاری دانشجو، به نقل از داو نیوز، دادگاه عالی پاکستان با نشان دادن جلوه‌ای از استقلال کامل خود درخواست دولت پاکستان برای توقف کامل فعالیت‌های حزب افراط گرای جماعت الدعوه را پیش از صدور حکم نهایی رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«منصور احمد ملک» قاضی دادگاه عالی پاکستان در این خصوص اعلام کرد: پیش از صدور حکم نهایی دادگاه در مورد جماعت‌الدعوه هیچ ممانعتی از فعالیت‌های آنان صورت نخواهد گرفت.

وی تصریح کرد: درخواست وزارت کشور پاکستان مبنی بر توقف فعالیت‌ها جماعت الدعوه پیش از احراز کامل جرائم آنان صورت قانون ندارد و نمی‌توان آن را پذیرفت.

این قاضی ارشد دادگاه عالی پاکستان گفت: «حافظ سعید» رئیس حزب جماعت الدعوه می‌تواند فعالیت‌های عام المنفعه خود را ادامه دهد و مانعی در این راه وجود ندارد.

از سوی دیگر یک پرونده شکایت دیگر دولتی نیزعلیه جماعت الدعوه وجود دارد ولی هنوز پاسخی از سوی دادگاه عالی پاکستان داده نشده است.

این درحالی است که سال گذشته به دستور رئیس جمهور پاکستان و به منظور قرار نگرفتن نام این کشور در لیست خاکستری FATF فعالیت‌های حزب جماعت الدعوه غیر قانونی اعلام شده بود.

اینک با دستور دادگاه عالی پاکستان حافظ سعید می‌تواند برخی از فعالیت‌های خود را از سر بگیرد و این می‌تواند خط ونشان کشیدن پاکستان برای FATF تلقی شود.

گفتنی است علی رغم تلاش پاکستان برای قرار نگرفتن در لیست خاکستری FATF نام این کشور در لیست نظارت ویژه قرار گرفت.

آمریکا و هند حافظ سعید و حزب جماعت الدعوه را یک گروه تروریستی می‌دانند که در حملات سال 2008 بمبئ که بیش از 140 کشته برجای گذاشت نقش اساسی داشته است.

دادگاه عالی پاکستان با کافی ندانستن شواهد و مستندات علیه حافظ سعید او را در خصوص این پرونده تبرئه کرد، که همین باعث بروز برخی اختلافات میان اسلام آباد و واشنگتن شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت پاکستان دادگاه عالی پاکستان جماعت الدعوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۶۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آنها اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • اقامه نماز جماعت ۵ هزار نفری در قلب آمریکا (فیلم)
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود
  • جزییات تازه حکم توماج صالحی؛ تخفیف اعدام، حبس طویل‌المدت است
  • قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی؛ احتمال عفو و تخفیف
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی ؛ احتمال تبدیل به حبس طول المدت