Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، شش نیروگاه هسته‌ای در ایالت‌های کارولینای شمالی و جنوبی آمریکا در مسیر توفان سهمگین فلورانس قرار دارند.

مقامات فدرال آمریکا  ابراز اطمینان کردند وضعیت شش نیروگاه هسته‌ای این کشور که در مسیر توفان فلورانس قرار دارند، ایمن است با این حال کارشناسان زیاد در این باره مطمئن نیستند و هشدار دادند سیل و باران‌های شدید ناشی از این توفان می‌تواند استحکامات این نیروگاه‌ها را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابر اعلام مری کاترین گرین، سخنگوی شرکت دوک انرژی، شش نیروگاه هسته‌ای در کارولینای شمالی و جنوبی مستقیما در مسیر توفان فلورانس قرار دارند. سخنگوی شرکت دوک انرژی اعلام کرد نیروگاه هسته‌ای برونسویک دوک و نیروگاه هسته‌ای شارون هریس در رالی، هر دو در کارولینای شمالی، در نزدیکترین نقطه‌ای قرار دارند که براساس پیش بینی‌ها توفان فلورانس در آنجا رخ می‌دهد. شرکت انرژی دوک مالکیت هر شش نیروگاه را در اختیار دارد.

سازمان مدیریت بحران فدرال اعلام کرد در حال حاضر نگرانی درباره نیروگاه‌های هسته‌ای در مسیر توفان فلورانس نداریم. با این حال کارشناسان به شدت نگران هستند که این نیروگاه‌ها نتوانند در مقابل این توفان دوام بیاورند. زیرا اطلاعاتی درباره میزان آمادگی این نیروگاه‌ها در دسترس عموم نیست. در سال 2012 شرکت انرژی دوک در گزارشی اعلام کرد صدها مورد از موانع طراحی شده در مقابل سیل در این نیروگاه مفقود یا تخریب شده‌اند. همچنین گزارش سال 2015 شرکت انرژی دوک درباره وضعیت ایمنی این نیروگاه‌ها منتشر نشد.

پس از زلزله سال 2011 در ژاپن و به دنبال آن وقوع سونامی، این مسئله به یک نگرانی بزرگ برای نیروگاه‌های هسته‌ای تبدیل شده است. سونامی سال 2011 ژاپن یکی از بدترین بلایای هسته‌ای پس از فاجعه چرنوبیل در سال 1986 بود. سه راکتور هسته‌ای نیروگاه‌ هسته‌ای فوکوشیما داییچی بر اثر سونامی مذاب شدند و مقادیر فراوانی مواد خطرناک رادیواکتیو به مناطق اطراف انتشار یافت. پس از فاجعه سونامی سال 2011 در ژاپن کمیته مقررات هسته‌ای الزامات خود برای نیروگاه‌های هسته‌ای را درخصوص بلایای طبیعی را به روز رسانی کرد.

 توفان سهمگین فلورانس با سرعت ۲۲۵ کیلومتر در ساعت و همراه با بارش‌های سنگین در حال نزدیک شدن به سواحل شرقی آمریکاست و می‌تواند خسارات فراوانی به مناطق مسکونی بیش از ۵/۴ میلیون نفر وارد کند. در پی هشدار مقامات ایالتی، بسیاری از مردم در حال فرار از مناطق شرقی آمریکا هستند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد

امارات متحده عربی به زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتور‌های هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • خسارت وقوع طوفان سهمگین در اوکلاهما | ویدئو
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید