Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای صنفی دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب گفت: دانشجویانی که در اعتراض به مشکلات عدیده این دانشکده در امتحانات ترم گذشته شرکت نکرده بودند، مشمول قانون حذف ترم شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، سرانجام پس از کش و قوس های فراوان و با گذشت ۵ ماه از اعتصابات و اعتراضات دانشجویان دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب، دانشجویان این دانشکده به تمامی مطالباتشان رسیدند و دانشکده‌ای که در گیر و دار مسئولان استانی بود، در نهایت با سماجت و پیگیری دانشجویان به دانشگاه مرکز منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد محمدی، دبیر شورای صنفی دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به جلسات صورت گرفته و تعهدات مسئولان در این جلسات مقرر شده بود که مسئولین شهرستان اسلام آباد تا اوایل شهریورماه تمامی امکانات و مطالبات دانشجویان را فراهم آورند و از طرفی مسئولین دانشگاه هم موضوعات آموزشی و علمی دانشکده را پشتیبانی کنند. حال با گذشت زمان و عدم اجرای تعهدات از سوی مسئولان شهرستان، دانشگاه رازی به تعهدات خود عمل کرد و اقدام به انتقال تمامی دانشجویان این دانشکده به دانشگاه مرکز و دانشگاه صنعتی کرمانشاه کرد و طی اقداماتی، تمامی ملزومات و شرایط لازم برای ورود و استقرار دانشجویان دانشکده اسلام اباد غرب را تا قبل مهرماه فراهم آورد.

 

وی با اشاره به تحصیل دانشجویان دانشکده اسلام آباد غرب در این دانشگاه ها به عنوان دانشجوی میهمان و هزینه های ناشی از آن گفت: مسئولان دانشگاه رازی طی جلسات مستمر در خصوص هزینه های ناشی از میهمانی در این دانشگاه ها متذکر شدند که این نقل و انتقالات هیچ هزینه ای از قبیل شهریه برای دانشجویان نخواهد داشت و چنانچه دانشجویان متحمل هزینه ای به خاطر شرایط میهمانی شود، دانشگاه پرداخت این هزینه ها را برعهده خواهد گرفت.

 

دبیر شورای صنفی دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب با اشاره به قانون حذف ترم برای دانشجویان غایب در امتحانات پایان ترم گفت: بسیاری از دانشجویان این دانشکده به نشانه اعتراض و به شکواییه علیه وضعیت نابسامان صنفی و آموزشی دانشکده از شرکت در امتحانات پایان ترم خودداری کرده بودند و همین امر سبب تشدید مشکلات و بحرانی بدتر از وضعیت سابق شده بود؛ اما با لطف خدا و پیگیری دانشجویان به مهم ترین اتفاق در این پیروزی بزرگ رسیدیم؛ دانشجویانی که در امتحانات ترم گذشته شرکت نکرده بودند یا فقط چند امتحان را شرکت کرده بودند، از سوی دانشگاه مرکز، مشمول قانون حذف ترم شدند.

 

وی در خصوص روحیه ی مطالبه گری از مسئولین و پیگیری های مکرر دانشجویان در حل مشکلات صنفی و آموزشی این دانشکده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه همه کارشکنان و مخالفان این اعتراضات اذعان می کردند که شورای صنفی در این راستا موفق نخواهد شد و موضوع حذف ترم دست جمعی امکان پذیر نخواهد بود؛ اما شرایط به آن شکل که دیگران تصور کرده بودند، اتفاق نیفتاد و مسئولین آموزش دانشگاه رازی اقدام به حذف ترم دانشجویان غایب در امتحانات پایان ترم کردند.

 

وی ادامه داد: مسئولین ذی ربط با اشاره به زمان دار بودن این وقایع و برطرف کردن این مشکلات، عنوان کردند که تاریخ انتخاب واحد و شروع کلاس های درسی برای این دانشجویان یک هفته به تعویق انداخته خواهد افتاد.

 

دبیر شورای صنفی این دانشکده گفت: طی این اقدامات نزدیک به ۲۰۰ دانشجوی این دانشکده به دانشگاه های کرمانشاه منتقل شدند و پس از انتخاب واحد، قادر به شرکت کردن در کلاس های درسی در دو دانشگاه رازی و صنعتی کرمانشاه خواهند بود.

 

لازم به ذکر است، مشکلات مختلفی که چند ماه گذشته در دانشکده فنی اسلام آباد غرب واقع در استان کرمانشاه ایجاد شده بود، موجب نارضایتی شدید دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشکده شد تا جایی که آنها مدتی در اعتراض به این مسائل، قید حضور در کلاس‌های درسی را زدهند و حتی برخی از آنان در امتحانات نیمسال دوم نیز شرکت نکرده بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد

مدیرکل درآمد شهرداری قم گفت: بخشی از مطالبات دولتی شهرداری قم برای پرداخت از طریق اسناد خزانه کارسازی شد اما در نهایت با عدم همکاری بانک‌های عامل روبه‌رو شد.

محمد وحیدنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به قوانین بودجه درباره پرداخت مطالبات ارگان‌های دولتی به شهرداری‌ها اظهار کرد: شهرداری قم با برخی دستگاه‌ها در موضوع اعداد و ارقام مطالبه شده به تفاهم رسید و اقداماتی را در دستور کار قرارداد.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ میلیارد تومان در اواخر سال ۱۴۰۲ برای پرداخت از این طریق تفاهم انجام شد اما نتیجه بخش نبود، افزود: اطلاعات مورد نیاز در سامانه‌های حسابرسی کشوری ثبت شد اما همکاری مطلوبی از طریق بانک‌های عامل صورت نگرفت.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به اینکه بانک‌های عامل تهاتر بدهی‌های بانکی شهرداری قم و مطالبات شهرداری از دستگاه‌های دولتی را نپذیرفتند، تصریح کرد: مطابق قانون ۹ درآمد پایدار شهرداری‌ها که از سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده قانون گذار صراحتاً اعلام می‌کند که دستگاه‌های اجرایی و مشمولین ماده خدمات کشوری، قانون محاسبات عمومی، ارگان‌های نظامی و انتظامی مکلف‌اند، هرگونه بهای خدمات تا پایان سال به شهرداری پرداخت کنند.

وحید نیا با تاکید بر اینکه عدم پرداخت به موقع بدهی مشمول جریمه ۲ درصدی خواهد شد، خاطرنشان کرد: ابلاغیه‌هایی از طرف خزانه داری کل کشور و بازرسی کل استان به ارگان‌های مدنظر ارسال شد تا در صورت وجود بدهی، دستگاه‌ها پرداخت کنند.

به گفته وی در حال حاضر شهرداری قم بیش از ۶,۰۰۰ میلیارد تومان از دستگاه‌های دولتی و عمومی مطالبه دارد که پرداخت این بدهی‌ها می‌تواند شرایط متفاوتی برای پیگیری امور شهری ایجاد کند.

کد خبر 748052

دیگر خبرها

  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است