Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دارای ضمانت اجرایی است ،گفت: بخش خصوصی انتظارات خود از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را در حد مقدورات بانک‌های استان تنظیم کند. ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹ استانها خراسان جنوبی نظرات

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد مهدی مروج الشریعه ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید استان خراسان جنوبی با قدردانی از اهتمام و نقش آفرینی شبکه بانکی خراسان جنوبی اظهار داشت: جلسه ستاد تسهیل ورفع موانع تولید  امروز ،یکی از بهترین جلسات ستاد در استان  و کشور بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  در موضوعات مطرح شده در کارگروه  مزبور نظم و نظام خوبی با رعایت همه مسائل شاهد هستیم گفت:انتظام وهمراهی شبکه بانکی، دفتر جذب سرمایه گذاری وسازمان صمت استان در بهترین شرایط بوده  است.

وی با بیان اینکه رسانه ها باید با تغییر رویکردها گزارش این جلسات را به مردم برسانند افزود:رسانه نقد می کند و نقد منصفانه و گزارش با عملکرد مثبت وظیفه رسانه ها است.

استاندار خراسان جنوبی بااشاره به اینکه وظیفه دیگر رسانه ها انعکاس منصفانه عملکرد دستگاه‌های اجرایی است تصریح کرد: مردم باید بدانند در جلسه کارگروه رفع موانع تولید امروز با رعایت همه موارد کارشناسی و اتفاق نظر مدیران بانک ها، 52 مصوبه طلایی در راستای حمایت از تولید وتولید کننده واشتغال ورونق اقتصادی مصوب شده است .

وی گفت:رسانه ها باید به گونه به موضوعات بپردازند که مردم را امیدوار، تولیدکننده را با وحدت فکری برساند واین با زبان ، درک وفهم مشترک امکان پذیر است.

مروج الشریعه  با بیان اینکه این مهم حاکی از درک صحیح و مفاهمه مشترک از اوضاع و احوال کشور در بخش‌های مختلف دولتی ، بانک ها و موسسات بخش خصوصی است  افزود: تولید کننده حلقه واسط بین ستاد و کارگروه رفع موانع تولید است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دانستن حق مردم است گفت: برگزاری جلسه کارگروه رفع موانع تولید باید به خوبی اطلاع رسانی و برای مردم تبیین و تشریح شود.

وی با بیان اینکه اگر تولید کننده به زمین بخورد اول سیستم مالی وبانکی، بعد اشتغال وسپس با بحران اجتماعی روبرو خواهیم شد گفت: باید در فرایند اجرایی مصوبات اگر مشکلی وجود دارد شناسایی و اصلاح شود.

مروج الشریعه بیان کرد: مصوبات کارگروه ملی و استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نافذ و اجرایی است و قانون و مصوبه مجلس است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: بخش خصوصی انتظارات از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را در حد مقدورات بانک‌های استان تنظیم کنند.

مروج الشریعه افزود: بخش خصوصی در کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید به گونه ای ورود کنند که مشکلات به صورت مداوم به آینده منتقل کرده و با راه حل مشکلات را حل و فصل کنند.

وی از ستاد هماهنگی بانک های استان خواست در اولین فرصت بخش نامه جدید رفع موانع تولید را مورد بررسی قرار داده و مشکلات و موارد مغایر با دستورالعمل پرداخت تسهیلات بانک ها را احصاء وچنانچه نیاز به اصلاح باشد اقدام کارشناسی صورت دهند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: اتاق بازرگانی در جلسه ای با کمیسیون تخصصی با سرمایه گزاران و فعالان اقتصادی مشکلات احتمالی در فرایند تسهیل و رفع موانع  تولید  را احصاء و در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی موضوع مورد بحث و تبادل نظر قرارگیرد.

انتهای پیام/ ع

R41348/P1494/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد

استاندار خراسان جنوبی گفت: سطح تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با اعضای شوراهای اسلامی افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، جواد قناعت امروز در همایش استانی روز شوراهای خراسان جنوبی اظهار داشت: همه در یک تیم خراسان جنوبی قرار داریم و باید برای خدمت بیشتر به مردم تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با  شوراهای اسلامی افزایش یابد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شوراها باید بر قوانین موجود اشرافیت داشته باشند، ادامه داد: ایجاد شوراها یکی از مظاهر دموکراسی و حاکمیت مردم است.

پروژه‌های شهرداری‌ها همراه با پیوست فرهنگی باشد

استاندار خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر باید نظارت مؤثر و دقیقی بر عملکرد شهرداران داشته باشند و سطح تعامل بین اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران برای خدمت بیشتر به مردم بابد افزایش یابد. شوراها باید به خودکفایی و ایجاد درآمد پایدار شهرداری‌ها از طریق جذب سرمایه‌گذار کمک کنند و همچنین کارهای که توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود همراه با پیوست فرهنگی باید باشد.

قناعت با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام در شوراها اهمیت بسیاری دارد، افزود: همه کارهای باید برای تأمین منافع عموم مردم نه منافع گروه‌ها و اشخاص انجام شوند.

مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد

وی با اشاره به اینکه اختلاف نظر در مسائل فنی سبب پیشرفت می‌شود، ادامه داد:  اختلاف نظرها نباید در سطح جامعه مطرح شود و همه باید تابع قانون باشیم.

به گفته استاندار خراسان جنوبی، مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد تا در هیئت تطبیق مصوبات شوراها با آنها مخالفت نشود.

روستاها به کانون‌های تولید تبدیل شوند

علیرضا عباس زاده نیز در این جلسه گفت: روستاها با فراهم شدن زیرساخت‌ها در آنها باید به کانون تولید تبدیل شوند.

وی بیان کرد: شوراها دارای ظرفبت بی نظیری برای اداره امور کشور هستند لذا در روزهای اول بعد از پیروزی انقلاب، امام دستور تشکیل شوراها را دادند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وجود نوعی از دمکراسی در غرب افزود: در قرآن آمده که مومنان کارهای خود را با مشورت با یکدیگر انجام می‌دهند و در سنت پیامبر(ص) هم به این موضوع توجه زیادی شده است.

شعار سال باید با مشارکت مردم اجرایی شود

وی با بیان اینکه 40 سال از تشکیل شوراها می‌گذرد افزود: شوراها می‌توانند در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد و  دولت مردمی سیزدهم یکی از گفتمان‌های خود را مردمی سازی اعلام کرده که یکی از موارد مورد نظر در این زمینه شوراهای اسلامی شهر و روستا بوده که درگیر امور اجرایی هستند. در دولت سیزدهم ظرفیت خوبی برای مردمی سازی کارها وجود دارد و شعار سال برای تحقق جهش تولید باید با مشارکت مردم اجرایی شود.

وی با بیان اینکه شوراها نماد مردمی سازی امور هستند متذکر شد: در 40 سال گذشته زیرساخت‌های لازم در روستاها فراهم شده و با ایجاد این زیرساخت‌ها باید روستای‌های استان به کانون‌های تولید تبدیل شوند.

شوراها کانون هم‌‍فکری و تعامل هستند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: بیشتر تسهیلاتی که در این دولت پرداخت می‌شود در روستاها باید هزینه شوند تا شاهد رونق اقتصادی روستاهای استان باشیم که لازمه آن انجام خیزش مردمی است. شوراها کانون هم فکری و تعامل هستند، لذا با توجه به قوانین موجود باید حدود عمل شوراها رعایت شود.

وی افزود: بیش از 900 شورای روستای و 30 شورای شهری در خراسان جنوبی داریم که کمترین تخلفات و نابسامانی را در شوراهای استان داشته‌ایم و کارهای خوبی با تعامل با شهرداری‌ها و دهیاری‌ها انجام شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت از ظرفیت بی‌بدیل شوراها برای تامین نیازهای مردم باید به خوبی استفاده شود و ما هم  در حد توان خود در کنار شوراهای خراسان جنوبی هستیم. حدود 60 درصد بودجه شهرداری‌ها از محل کمک‌های دولت تأمین می‌شود.

 70 کیلومتر از پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است

میرمحمد مودی نیز در این همایش با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه راه و شهرسازی اظهار داشت: حدود 20 درصد بیشتر از اعتبارات اختصاص یافته در پروژه‌های راه و شهرسازی تخصیص داشته‌ایم و طی سه سال گذشته 270 کیلومتر از باندهای دوم تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. 

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته میانگین بهره ‌برداری از باندهای دوم 30 کیلومتر بوده که هم اکنون به 100 کیلومتر رسیده افزود: در تمامی شهرستان‌های استان دارای پروژه باند دوم هستیم که دارای اعتبار ملی و تخصیص است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی به پروژه راه‌آهن استان اشاره کرد و افزود: از 970 کیلومتر طول ریلی مسیر 430 کیلومتر در حوزه استحفاظی خراسان جنوبی قرار دارد که تمامی قطعات دارای پیمانکار بوده و تجهیز کارگاه انجام و ردیف اعتباری و بودجه‌ای آن نیز مشخص و تامین شده و هم اکنون  حدود 70 کیلومتر از این پروژه آماده عملیات روسازی و ریل‌گذاری است.

الحاق 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان

مودی افزود: در حوزه تأمین زمین مورد نیاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت طی دوسال دولت سیزدهم 5 هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان الحاق شده که این میزان 4 برابر نیاز کنونی است که زمین آن تأمین شده است. در حوزه بازآفرینی شهری و طرح کلید به کلید اولین استانی هستیم که این طرح را شروع کردیم که برای عملکرد مطلوب در این حوزه نیازمند همکاری و همراهی بیشتر مردم هستیم.

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد