Web Analytics Made Easy - Statcounter

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در شورای اقتصادی صندوق که با حضور مدیران ارشد این صندوق و مدیران عامل هلدینگ های وابسته برگزار شد، با اشاره به برنامه و سیاست های جدی دولت تدبیر و امید در خروج صندوق های بازنشستگی از بنگاه داری، گفت: با توجه به نشست های مختلف برای مشخص شدن شرکت های قابل واگذاری و اعلام صندوق بازنشستگی کشوری برای اجرای این سیاست، لازم است هلدینگ های تابعه به منظور تبیین روند پیشرفت کار و مشکلات پیش روی شرکت ها، گزارش عملکرد خود را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقی زاده تاکید کرد: نباید زمان را از دست داد، باید وضعیت صندوق را برای خروج از بنگاه های زیان ده یا بنگاه هایی که خارج از سیاست گذاری حوزه اقتصادی است، مشخص کنیم.
وی با اشاره به نشست هیات امنای صندوق های بیمه و بازنشستگی گفت: در این نشست مسائل مهمی درباره خروج از بنگاه داری و نحوه فعالیت های اقتصادی صندوق ها مطرح شد و برخی صندوق ها در این حوزه گزارش هایی ارائه کردند.
تقی زاده گفت: تعاملات هلدینگ های تابعه باید با ستاد صندوق بازنشستگی کشوری به خصوص مدیرعامل، هیات مدیره و معاونت اقتصادی، نزدیک و با سرعت عمل بالا باشد.
وی تصریح کرد: همچنین پروژه های مختلف با توجه به ابعاد و شرایط آن نیز باید در این نشست ها مورد توجه، گزارش دهی و ارزیابی قرار گیرد و اگر مشکل و موانعی در اجرا موجود دارد، به سرعت راه حل های مناسب آن با مشورت مدیران عامل و اعضای هیات مدیره مشخص شود.
تقی زاده با تاکید بر لزوم شفافیت در همه امور اقتصادی و به خصوص در هلدینگ های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری گفت : پیش از اینکه سازمان های نظارتی و حسابرسی عملکرد بنگاه های اقتصادی تابعه را ارزیابی کنند، خود ما باید با دقت و سرعت نسبت به بررسی شرایط موجود اقدام کنیم.
وی افزود: پروژه های ملی مرتبط با شرکت های تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری باید به خوبی رصد شوند و چرایی زمین گیر شدن برخی از آن ها به خصوص با توجه به منابع سرمایه ای که در این پروژه ها درگیر است، مشخص شود. ما باید از همه منافع پروژه های موجود بهره مند شویم و به همین دلیل نمی توان حتی از یک پروژه به سادگی عبور کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین تاکید کرد: هلدینگ های تابعه باید ابتدا و در گام نخست، پروژه های در دست اجرا و زمین مانده را نهایی و تکمیل کنند و سپس به سراغ تعریف پروژه های جدید بروند و این یک دستورالعمل ضروری است.
تقی زاده خطاب به مدیرعامل هلدینگ ساختمان تراز پی ریز نیز گفت: با توجه به کلنگ زنی خانه های امید ، این هلدینگ باید در اسرع وقت نسبت به طرح و نقشه ساخت، تامین منابع مالی لازم و آغاز کار اقدام کند و هرگونه مشکلی وجود دارد برای رفع مشکل و تسریع این پروژه ها به صندوق اعلام کند.
وی یادآور شد: بسیاری از فعالیت های اقتصادی و عمرانی نیازمند جذب سرمایه گذار و استفاده از شریک است که باید هلدینگ ها در این زمینه برنامه مشخصی
تعریف کنند.
تقی زاده درباره شرکت آپادانا سرام نیز گفت: اخیراً یک شرکت خارجی برای خرید این شرکت درخواست داده است که باید بررسی های لازم در این خصوص انجام شود.
وی ادامه داد: برای فروش فولاد اکسین، لوله سازی اهواز و صبا فولاد نیز پیشنهاد شده است تا این سه بنگاه اقتصادی در قالب یک بسته به فروش برسد و برای خریدار جذابیت ایجاد شود و صندوق نیز بتواند با قیمت بالاتری آن ها را به فروش رساند.
تقی زاده گفت: برای فروش برخی از شرکت ها دریافت سهام به جای پول نقد می تواند سود بیشتری را برای صندوق حاصل کند تا ما به جای بنگاه داری و مشکلات آن بیشتر به مدیریت سهام و حضور در بازار مالی بپردازیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تقي زاده صندوق کشوري زيان خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: در چند سال اخیر واگذاری زمین در بخش مسکن مهر، اقدام ملی مسکن و نهضت ملی به صورت خیلی گسترده و قابل توجه اتفاق افتاده است.

عبدالله حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با بیان اینکه معاونت املاک و حقوقی وظایف بسیار مهمی دارد، اظهار کرد: تحصیل زمین، تعیین‌تکلیف اراضی موات و انطباق زمین‌های محدوده شهری و حراست و حفاظت از اراضی ملی از وظایف مهم این معاونت است.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ هزار هکتار از اراضی ملی استان زنجان تحت مالکیت سازمان ملی زمین و مسکن است، اظهار کرد: یگان حفاظت اراضی سازمان ملی زمین و مسکن استان حفاظت از این اراضی را بر عهده دارد.

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: در چند سال اخیر واگذاری زمین در بخش مسکن مهر، اقدام ملی مسکن و نهضت ملی به صورت خیلی گسترده و قابل توجه اتفاق افتاده است.

حیدری با بیان اینکه این معاونت ۷۸۰ مورد پرونده حقوقی در دست دارد، تاکید کرد: این معاونت با حداقل نیرو وظایف سازمانی خود را انجام می‌دهد.

وی بیان داشت: یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در استان زنجان برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن تأمین شده است که بخشی از آن برای پوشش نیاز قانون جوانی جمعیت بوده است.

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: بخشی از زمین در دستور الحاق به محدوده شهری شهر زنجان است.

کد خبر 750673

دیگر خبرها

  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته