Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

«سید محمدجلال فیروزنیا» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در بیروت امروز (پنجشنبه) ضمن حضور در کاخ ریاست جمهوری لبنان، استوارنامه خود را تقدیم «میشل عون» رئیس جمهور این کشور کرد.

در این مراسم «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان نیز حضور داشت.

فیروزنیا دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ نیز با حضور در محل وزارت امور خارجه لبنان، رونوشت استوارنامه خود را به جبران باسیل وزیر امور خارجه جمهوری لبنان تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار طرفین ضمن اشاره به روابط حسنه دو کشور در حوزه‌های مختلف، بر ضرورت توسعه بیش از پیش روابط دو جانبه تاکید کردند.

فیروزنیا که به جای محمد فتحعلی عهده‌دار سفارت ایران در بیروت شده، سمت‌هایی، چون مشاور وزیر، سفیر ایران در مالزی در سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳، مدیرکل خلیج فارس و خاورمیانه وزارت خارجه در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰، سفیر ایران در بحرین در طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ و سفیر ایران در یمن در سال‌های ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۴ را در کارنامه کاری خد دارد و پیش از آن هم رئیس اداره اول خلیج فارس بوده است.

«سید محمدجلال فیروزنیا» سفیر جدید ایران در لبنان چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ در بدو ورود به بیروت گفت: باعث افتخار من است که سفیر کشورم در کشور برادر و عزیز لبنان باشم.

وی روابط تهران و بیروت را روابطی ویژه و دیرینه خواند.

سفیر ایران همچنین گفت که در دورانی که عهده‌دار این سمت خواهد بود تلاش می‌کند تا این روابط را به بالاترین سطح در همه زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... ارتقا دهد.

سفیر جدید ایران با اشاره به همراهی ایران در کنار مردم لبنان، عنوان کرد: از مقاومت لبنان و فلسطین یا هر نقطه دیگری از منطقه حمایت می‌کنیم.

فیروزنیا همچنین تأکید کرد که مثلث «ارتش، ملت و مقاومت» ضمانتی حقیقی برای امنیت، آرامش و ثبات در کشور برادر لبنان است و شکی نیست که ما همیشه از این مثلث حمایت خواهیم کرد.

فیروزنیا یازدهم تیر ماه ۱۳۹۷ با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد و لاریجانی در این دیدار بر ضرورت گسترش و تعمیق روابط سیاسی و اقتصادی با کشور و دولت لبنان تأکید کرد.

«محمد فتحعلی» پیش از فیروزنیا و از اردیبهشت ۱۳۹۳ عهده‌دار سفارت ایران در بیروت بود.

شهید غضنفر رکن‌آبادی که در حادثه منا به شهادت رسید نیز پیش از فتحعلی به عنوان سفیر ایران در لبنان فعالیت کرد.

محمدرضا رئوف شیبانی هم از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ و مسعود ادریسی نیز از ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ عهده‌دار سفارت ایران در بیروت بوده‌اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران ریاست جمهوری وزیر خارجه وزارت امور خارجه وزیر امور خارجه مالزی وزارت خارجه بحرین یمن خلیج فارس فلسطین رئیس مجلس شورای سیاسی و اقتصادی دولت ایران رئیس جمهور لبنان وزارت خارجه یمن پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش سفیر ایران در روسیه به امیرعبداللهیان
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • باقری: گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر کشور هستند
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • شهدا رفتند تا مستکبران جرأت تعرض به کشور را نداشته باشند