Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوهسار دادور روز پنجشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان اظهار داشت: امسال در طی 2 مرحله که مرحله اول میزان هشت میلیون متر مکعب از محل دریاچه سد داریان و مرحله دوم 3.2 میلیون متر مکعب آب از محل سایر منابع آب های سطحی و زیرزمینی برای تمامی مصارف توسط شرکت آب منطقه ای استان کردستان به شهرستان سروآباد تخصیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: از محل دریاچه سد داریان 8 میلیون متر مکعب برای مصارف کشاورزی و صنعتی و از محل آب های سطحی و زیر زمینی 3.2 میلیون متر مکعب آب برای مصارف شرب، کشاورزی، بهداشت، پرورش آبزیان و سایر مصارف دیگر تخصیص داده شد.
فرماندار شهرستان سروآباد افزود: در طول سال های 95 تا 97 به این شهرستان 19 میلیون متر مکعب آب تخصیص داده شد که این میزان تخصیص آب از ابتدای انقلاب تا سال 94 بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به کمبود منابع آبی بر ضرورت صرفه جویی در این نعمت بزرگ الهی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر هشت ایستگاه پمپاژ آب در شهرستان سروآباد 650 هکتار از اراضی آبی را تحت پوشش قرار می دهد که صرفه جویی بهینه در استفاده از آن یک ضرورت است.
وی یادآور شد: در شهرستان سروآباد 2 هزار و 336 دهنه چشمه وجود دارد که اداره منابع آب تاکنون 130 پروانه بهره برداری از چشمه ها را صادر کرده و 150 پروانه بهره برداری نیز برای حفر چاه آب برای متقاضیان صادر کرده است.
رئیس اداره منابع آب شهرستان سروآباد نیز در ادامه این جلسه با اشاره به تخصیص آب از محل سد داریان و منابع آب های سطحی و زیر زمینی گفت: متاسفانه به دلیل مشکلات زیست محیطی و منابع طبیعی استقبال چشمگیری از این تخصیص ها نشدە و تاکنون تنها چند پروانه بهره برداری برای متقاضیان صادر شده است.
ارسطو مینویی افزود: اداره امور منابع آب شهرستان سروآباد این آمادگی را دارد تا برای متقاضیان بخش کشاورزی و صنعتی پروانه بهره برداری صادر کند که بدون شک تخصیص آب برای مصارف کشاورزی و صنعتی باعث اشتغالزایی و رونق گرفتن تولید می شود.
وی از اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب خبر داد و اظهار داشت: این طرح از مصوبات پانزدهمین جلسه شورای عالی آب کشور است که شامل هشت دستور العمل است که 6 مورد از آن در شهرستان سروآباد قابلیت اجرایی دارد.
وی اضافه کرد: توسعه و پیاده سازی مدیریت مشارکتی منابع آب زیرزمینی، اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی، اجرای توامان آیین نامه مصرف بهینه آب کشاورزی، تقویت و تشکیل گروه های گشت و بازرسی، انسداد چاه های غیرمجاز و دستور العمل نصب و بهره برداری از کنتورهای هوشمند حجمی آب و برق 6 دستورالعمل قابل اجرا در شهرستان سروآباد است.
مینویی یادآور شد: به منظور کنترل، حفاظت از منابع آبی و جلوگیری از تخلفات 2 اکیپ گشت و بازرسی از آب های سطحی و زیر زمینی از اول مهر امسال در شهرستان سروآباد شروع به کار خواهد کرد.
شهرستان سروآباد در فاصله 90 کیلومتری سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7354/6108
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آیین نامه استان کردستان انقلاب بخش کشاورزی فرهنگ سازی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: حدود۱۸۴ میلیون متر مکعب آب شرب پارسال در استان تولید شد.

یاسر اکبریان امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آن‌ها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استانداردهای بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهرها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهرها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس