Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ زهرا امینی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: باشگاه مثبت مدت هشت سال است که با هدف پیشگیری از گسترش بیماری اچ آی وی در اراک تأسیس شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی افزود: طی سال گذشته در این باشگاه ۴۶ پرونده تشکیل شد و در سال جاری نیز چهار پرونده دیگر به این تعداد اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاه مثبت علاوه بر ارائه خدمات به مردان و زنان، به کودکان هم خدمات ارائه می‌دهند.

امینی با اشاره به اینکه بهزیستی در موضوع درمان مداخله ندارد و صرفا در حوزه کاهش آسیب‌ها فعالیت دارد، بیان داشت: باشگاه مثبت بهزیستی به چهار گروه شامل افراد در معرض خطر، افراد با رفتار‌های پرخطر، افراد مبتلا به بیماری ایدز و خانواده‌های آنان خدمات ارائه می‌دهد.

وی گفت: آگاهی بخشی در مورد سلامت جسمی، پایبندی به روش و سبک زندگی صحیح، آزمایش‌های دوره ای، مقاومت دارویی که ممکن است اتفاق بیفتد، پرهیز از خود درمانی و از جمله خدماتی است که در باشگاه مثبت به گروه‌های هدف ارائه داده می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد: آموزش‌های سلامت و روان، مشاوره‌های قبل از تشخیص، ارتقای باور‌های دینی، چگونگی آشکارسازی وضعیت ابتلا، مهارت‌های ذهنی، تقویت وابستگی‌های اجتماعی و گروهی، آزمایش و ترویج رفتار‌های بی خطر و کم خطر، مشاوره برای زوج‌های مبتلا و کاهش خطر انتقال برای افرادی که قصد ازدواج و بچه دار شدن دارند از دیگر برنامه‌های آموزشی باشگاه مثبت بهزیستی است.

 

انتهای پیام/ی

 

نگاه مثبت به بیماری ایدز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: آسیب دیدن فرهنگ کار و عدم جهت‌گیری واحد برخی افراد از جمله نگرانی‌های ما در منطقه‌ سیستان است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی صبح امروز در دیدار فرماندار شهرستان زهک ضمن استماع گزارشی از فعالیت‌های عمرانی و اقتصادی صورت گرفته در این شهرستان، اظهار داشت: اقدامات و خدمات صورت گرفته مایه خوشبختی است، اما همچنان باید تلاش‌های بیشتری صورت گیرد و با توجه به نامگذاری سال1403 تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مسئولان باید زمینه مشارکت خرد و کلان مردم را فراهم کنند.

امام جمعه زاهدان، افزود: برای نقش آفرینی بیشتر مردم در حوزه تولید و اقتصاد دولتمردان باید آن‌ها را راهنمایی و آموزش دهند و حتی ممکن است در مواردی نفرات موفق و کارآفرینان برتر را جهت ارائه مشاوره به مردم به کارگیری کنند تا به تدریج شاهد بازدهی بیشتر فعالیت‌های اقتصادی از سوی مردم باشیم.

وی بیان کرد: متاسفانه در سیستان و بلوچستان فرهنگ کار آسیب دیده و مسئولان مختلف نیز هنگام ارائه گزارش‌های خود از این جهت گلایه‌مند هستند و این در حالی است که در برخی از جلسات مردم با اشاره به اجرای طرح رزاق خواستار توزیع پول بین مردم بودند اما بنده عنوان کردم که این کار به صلاح مردم نیست و یک آسیب به همراه خواهد داشت و چنانچه در منطقه بلوچستان با این آسیب‌ها مواجه هستیم و افرادی به مشاغل کاذب روی آورده‌اند و حاضر نیستند نان بازوی خود را بخورند و در مواردی محصولات کشاورزان خراب می شود به این علت که نیروی کار وجود ندارد و مسئولان نمی‌خواهند منطقه سیستان نیز دچار این آسیب بشود بلکه معتقدند درآمدهای حاصل از طرح رزاق باید صرف ایجاد اشتغال برای مردم و توسعه و آبادانی منطقه باشد و البته اگر خانواده‌هایی وجود دارند که از کار افتاده هستند باید ارگان‌هایی حمایتی آن‌ها را تحت پوشش خود قرار دهند.

وی عنوان کرد: باید در رشته‌های مختلف به ارائه آموزش بپردازید تا افراد بتوانند با شرکت در این دوره‌های آموزشی شغل مورد نظر خود را پیدا کنند و بنده در بازدیدی که از اداره کل فنی و حرفه‌ای استان داشتم مسئولان این دستگاه آمادگی خود برای ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را اعلام کردند و باید افراد را به فنی و حرفه‌ای معرفی کنید تا به تدریج به نقطه‌ای برسیم که هر انسان بیکاری وجود داشت مقصر خود او باشد چرا که با وجود آموزش‌ها و مشاغل مختلف همچنان توانسته نیاز شغلی خود را بر طرف کند‌.

محامی گفت: آسیب دیگر عدم جهت‌گیری واحد برخی از افراد است، چرا که اختلافات وجود دارد و هر کدام از فرهیختگان و مسئولان شهرستان جهت‌گیری‌های مختلف خود را دارند و فرهنگ تعامل ندارند و رشد خود را در گرو عقب ماندن افراد دیگر می‌دانند که در این صورت منطقه متضرر خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در منطقه سیستان با بحران کم آبی مواجه هستیم، اما راهکارهای مختلف دیگر وجود دارد، چرا که ظرفیت‌های فراوانی در استان وجود دارد، اما متاسفانه از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

همچنین در ابتدای این دیدار حسن دهمرده فرماندار شهرستان زهک نیز با ارائه گزارشی از اقدامات عمرانی، اقتصادی و پژوهشی صورت گرفته در سطح شهرستان زهک به بیان طرح‌های برنامه‌ریزی شده در افق آینده این شهرستان پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در سیستان است
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است
  • تعهد اشتغال بهزیستی خراسان رضوی؛ ۷۸۲۳ نفر
  • میکرو بلاگر‌های اقتصادی در کمین جیب مردم
  • میکرو بلاگرهای اقتصادی در کمین جیب مردم
  • چطور مراقب همسایه های بالدارمان باشیم؟