Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، آیت الله کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نمازجمعه امروز(۲۳ شهریور) تهران مسئولیت‌ها را امانات الهی دانست که به مسئولین سپرده می‌شود و گفت: فردای قیامت از مدیران سؤال می‌شود که مدیریتی که به شما داده شد، در راستای منافع شخصی به کار گرفته شد یا به وسیله آن، به مردم خدمت کردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اهمیت نظارت والدین بر تربیت فرزاندان‌شان را مورد تأکید قرار داد و گفت والدین باید از معلمان بپرسند که به تربیت فرزندان می‌رسند یا سند ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنند.

صدیقی درباره اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: این موضوع، از بس مطرود شده، آدم رویش نمی‌شود درباره آن حرف بزند. چرا که فط حرف زده شده است. اگر هم عمل شده باشد، در مورد آدم‌های ضعیف بوده است و آنقدر برخی‌ها را جسور کرده‌اند که امر معروف را یک مانع برای خودشان می‌دانند. در حالی که امر به معروف و نهی از منکر، لطف خدا و دستگیری و بلندکردن یک افتاده است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر، خیرخواهی و محبت به معنای واقعی کلمه است، تصریح کرد: اما چه فایده که گردن‌کلفت‌ها را رها کرده‌ایم و سراغ ضعفا رفتیم. مردم هم که این‌ها را دیده‌اند، فکر می‌کنند امربه معروف و نهی از منکر، شوخی است.

خطیب جمعه موقت تهران ادامه داد: وقتی گردن‌کلفت‌های سیاسی و اقتصادی همه جوره می‌توانند چپاول کنند و آدم برود سراغ یک دختر تازه‌کار فریب‌خورده، این که فایده‌ای ندارد. شما باید از بالا شروع کنید و راه امام حسین(ع) را بروید. امام حسین(ع) با مردم کوفه کاری نداشت، بلکه با یزید کار داشت.

صدیقی خاطرنشان کرد: سیدالشهداء برای براندازی نظام فاسد قیام کار کرد. نمی‌گویم با کوچک‌ترها برخورد نشود و نسبت به آن‌ها حساس نباشیم؛ مؤمن، به خاطر غیرت الهی‌اش نسبت به هر حرامی که واقع می‌شود ناراحت می‌شود، امّا با چه کسی باید برخورد کرد و این جان و آبرو را در چه راهی باید مصرف کرد؟ در حفظ هویت، که از طریق حکومت‌ها دست به دست  می‌شود.

وی با بیان اینکه این حکومت‌ها هستند که جامعه را به رنگ فساد، وابستگی، بی‌عرضگی و عدم اعتماد به نفس در می‌آودرند، تصریح کرد: باید با گردن‌کلفت‌ها در افتاد و بر سر آن‌ها فریاد زد؛ بقیه درست می‌شود.

صدیقی عمل مسئولین را مهم ارزیابی کرد و گفت: مردم از مسئولین الگو می‌گیرند. اگر آن‌ها با غیرت بودند، جامعه غیرتی است ولی اگر در برابر گناه، احساس مسئولیت نکنند و نسبت به سقوط جوانان کَکشان نگذد، جامعه هم بی‌خیال می‌شود و می‌گوید اگر راست است پس چرا خودشان اقدام نمی‌کنند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید

آفتاب‌‌نیوز :

این روزنامه نوشت: نویسنده و کارگردان «نون خ ۵» در این فصل توانستند طوری مشکلات و سختی‌های جامعه را در قالب داستان خود مطرح کنند که هیچ ممیز و ناظر پخشی نمی‌توانست دست به ممیزی و اصلاح این سریال بزند. کنایه به مدیران و مسئولان و حتی انتقادات تند در قالب خرده‌داستان‌ها و حتی اشارات سیاسی آنقدر در این سریال به چشم می‌آمد که می‌توان صد‌ها تحلیل و تفسیر فرامتنی سیاسی از آن داشت، اما آقاخانی آنقدر با ظرافت همه این انتقادات را در قالب طنز و شوخی مطرح کرد که مدیران صدا‌وسیما نتوانستند در مقابل آن مقاومت کنند و چنین انتقاداتی در قالب یک سریال پربیننده که بالاترین درصد تماشاگر را داشت روی آنتن تلویزیون رفت. از آن سو «نون خ ۵» اولین سریالی است که تا این اندازه روی حرکات موزون قومیت‌های مختلف تکیه کرده و آن‌ها را در یک مجموعه تلویزیونی به تصویر کشیده است.

اشاره به کند بودن سرعت اینترنت همزمان با امتحان میان استانی، مهمان شدن در بیغوله‌ها و اشاره به بیکاری و ورشکستگی مردم بلوچ، کنایه به لغاتی مانند زیرساخت، پیشرفت، پروژه و… نشان دادن مشکل کمبود سوخت در سیستان‌وبلوچستان، نبود امکانات پزشکی در این استان، به تصویر کشیدن وضعیت کولبرها، ضروری بودن دارو‌های کودکان سرطانی، بالا رفتن ناگهانی قیمت طلا و… ازجمله مسائلی بود که آقاخانی و وفایی با تیزهوشی و ریزبینی به بهترین شکل در «نون خ ۵» به نمایش آوردند بدون اینکه ممیزان بتوانند این بخش‌ها را دچار جرح و تعدیل کنند.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش