Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@18:33:51 GMT

آموزش ۶۰ قرآن‌آموز در مؤسسه «فاطمه معصومه(س)» بناب

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۲۶۴۵

آموزش ۶۰ قرآن‌آموز در مؤسسه «فاطمه معصومه(س)» بناب

 

مهدیه نیازمند، مدیر مؤسسه قرآن فاطمه معصومه(س) بناب در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 60 قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این مؤسسه حاضر می‌شوند، گفت: قرآن‌آموزان در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجوید، مفاهیم و تفسیر مشغول آموزش هستند.
وی افزود: قرآن کریم به عنوان برترین پیام آسمانی و سند جاودان آخرین آیین الهی، سرچشمه‌ای است جوشان که کام تشنگان حقیقت و جویندگان سعادت را از زلال هدایت سیراب و بوستان زندگی را از طراوت و زیبایی سرشار می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سفره گسترده رحمت و هدایت الهی، طبق‌هایی از نور در برابر جویندگان کمال و سعادت قرار گرفته و پاسخ نیازهای معنوی انسان و درمان دردهای فردی و اجتماعی او در اختیارش گذاشته شده است.
نیازمند، به پایه‌های سنی قرآن‌آموزان این مؤسسه اشاره کرد و گفت: قرآن‌آموزان در این مؤسسه قرآنی در رده‌های سنی نونهال و نوجوان، جوان و بزرگسال هستند.
مدیر مؤسسه قرآن فاطمه معصومه(س) بناب با بیان هدف برگزاری دوره روخوانی و روانخوانی یادآور شد: هدف از برگزاری دوره روخوانی و روانخوانی علاوه بر ایجاد بستر انس با قرآن کریم، فراهم نمودن مقدمات لازم جهت آموزش‌های تخصصی در سطوح بالاتر است، در نهایت افرادی که در این دوره شرکت می‌کنند، قادر خواهند بود علاوه بر آشنایی کامل با قواعد روخوانی و روانخوانی، مهارت لازم را در خواندن صحیح و روان قرآن کریم نیز کسب کنند.
نیازمند تجوید را در قرائت زیبا تاثیرگذار دانست و ادامه داد: تجوید قوائد یک قرائت زیبا و در عین حال صحیح را که مطابق یک لهجه عربی فصیح باشد به ما ارائه می‌دهد، در مورد حدود علم تجوید عده‌ای معتقدند که فقط شامل مخارج و صفات و احکام حروف می‌شود و بعضی قوائدی چون وقف و ابتدا و رموز سجاوندی را نیز در محدوده این علم قرار می‌دهند و می‌گویند، اگر منظور از تجوید نیکو بودن و صحت قرائت است، پس این امور هم از ملزمات یک قرائت صحیح است و باید در بحث تجوید مورد مطالعه قرار گیرد.
وی با اشاره به فرموده پیغمبر(ص) افزود: پیامبر اکرم(ص) می‎فرمايند: اگر زندگی سعادتمندان، مرگ شهیدان، نجات روز حسرت‌(قیامت)، سایه روزِ سوزان و هدایت در روز گمراهی را می‌خواهید، قرآن را یاد بگیرید.
نیازمند ضمن بازگو نمودن تشنگی جامعه برای مفاهیم قرآنی تاکید کرد: جامعه امروز تشنه مفاهیم قرآنی است و برای تحقق این امر باید به سمت و سوی آموزش مفاهیم و معانی حرکت کنیم، همچنین اساتید قرآنی لازم است که در ابتدا مفاهیم قرآنی را بفهمند و سپس آنها را به مردم القا کنند چراکه یادگیری معانی و مفاهیم قرآنی حتی در روخوانی قاریان بسیار تأثیرگذار است و اگر جامعه با قرآن انس بگیرد نتایج و برکات آن ملموس خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن فعالیت های قرآنی موسسه قرآنی بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان