Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- فيلم سينمايي «بدون تاريخ، بدون امضاء» به عنوان نماينده سينماي ايران براي رقابت در رشته اسکار بهترين فيلم خارجي زبان انتخاب شد.
به گزارش آريا، از سوي هيات انتخاب فيلم ايراني، فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» در مقام نماينده سينماي ايران براي رقابت در رشته اسکار بهترين غيرانگليسي زبان انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هيأت انتخاب فيلم ايراني براي رقابت در رشته اسکار بهترين فيلم خارجي زبان طي بيانيه‌اي فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» به کارگرداني وحيد جليلوند را براي نمايندگي سينماي ايران در نود و يکمين دوره اسکار برگزيد ... متن بيانيه به شرح زير است:
به نام خدا
هر سال در آستانه انتخاب فيلمِ نماينده ايران و معرفي آن به آکادمي علوم، فنون و هنرهاي سينمايي جهت رقابت در رشته اسکار بهترين فيلم غير انگليسي زبان، بحثي قديمي درباره ضرورت يا عدم ضرورت معرفي فيلم براي شرکت در رقابت انتخاب بهترين فيلم خارجي در مي‌گيرد. امسال خروج يک جانبه آمريکا از برجام، و برقراري تحريم‌هاي غيرقانوني و ظالمانه عليه مردم و نظام ايران بر جديت اين بحث و طرح پيشنهاد تحريم اسکار افزوده است.
هيأت انتخاب فيلم نماينده ايران، ضمن احترام به نظر گروهي که از سر خيرخواهي و غيرت ديني و ملي، خواهان تحريم اسکار و عدم معرفي فيلم به آکادمي هستند، بر اين باور است که آکادمي نهادي غير دولتي و متعلق به آحاد سينماگران آمريکا است. در اين نهاد علاوه بر سينماگران آمريکا، سينماگران اروپايي، لاتين تبارها، آفريقايي‌ها و سينماگران آسيايي از جمله تعداد قابل توجهي از سينماگران پرافتخار ايراني عضويت دارند. سينماي آمريکا و به ويژه اعضاي آکادمي در وجه غالب خود، در کنار اکثريت مطلق مطبوعات و رسانه‌هاي آمريکايي از جمله کانون‌هاي مؤثر مخالفت، نقد و افشاگري عليه دولت عوام‌گراي ترامپ، و سياست‌هاي نژادپرستانه و يک جانبه‌گرايانه او هستند.
سينماي ايران به عنوان بخشي از ديپلماسي فرهنگي و در چارچوب ديپلماسي عمومي مي‌تواند از فرصت شرکت در اين مراسم براي تقويت ارتباط بين ملت‌ها، تأثير بر افکار عمومي و لاجرم افزايش فشار بر دولت آمريکا استفاده کند.
ما، اعضاي اين هيأت، نيک مي‌دانيم که با توجه به فيلم‌هاي معرفي شده، نماينده ايران رقابتي بسيار دشوار در پيش دارد، اما يقين داريم در صورت توفيق، اين مراسم بستري مناسب در اختيار سينماگران شايسته ايران قرار مي‌دهد تا صداي ملتي کهن، نجيب و صلح دوست را به گوش همه جهانيان برساند.
در همين راستا، اعضاي هيأت در تعامل مثال زدني سازمان سينمايي، خانه سينما و بنياد سينمايي فارابي که ميزباني اين جلسات را به روش معمول به عهده داشت، پس از بازخواني تاريخچه، مقررات، فيلم‌هاي معرفي شده ساير کشورها، سوابق نامزدي‌هاي اسکار بهترين فيلم غيرانگليسي زبان و عوامل مؤثر در کسب موفقيت در اين جشن بزرگ سينمايي، به دقت فهرست صد و ده فيلم اکران شده در مدت مقرر را مورد بررسي قرار دادند و برخي از عناوين را مجدداً مورد بازبيني قرار دادند. در نهايت، با بررسي فيلم‌هايي که بازتاب دهنده طيف‌هاي مختلف سينماي ايران بود، با اتکاء به قابليت‌هاي انکار ناپذير، سوابق تاثيرگذار در مجامع جهاني، بازخوردهاي مثبت بين‌المللي و برخورداري از پخش‌کننده‌اي که در زمان اکران در ايالات متحده، مساعي خود را به خوبي جهت ديده شدن فيلم به انجام رسانده است، فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» به کارگرداني «وحيد جليلوند» را براي نمايندگي سينماي ايران در نود و يکمين دوره اسکار برگزيدند.
اميد است کليه دست اندرکاران سينماي ايران، در حد مقدورات و ظرفيت‌هايي که در اختيار دارند، در حمايت از نماينده کشورمان کوشا باشند و از اين امکان جهت معرفي چهره ملتي نجيب و اخلاق گرا بهره گيرند.
اعضاي هيات معرفي فيلم ايراني (به ترتيب حروف الفبا) : محمد آلادپوش، امين تارخ، فرهاد توحيدي، رامين حيدري فاروقي، محمد مهدي عسگرپور، رائد فريدزاده، آتوسا قلمفرسايي و قاسم قلي پور.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بدون تاريخ بدون امضاء نماينده ايران در اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون بدون مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن ها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بمنظور دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تاریخ‌سازی جنگجوی شکست‌ناپذیر؛ 448 روز از آخرین شکست رودری با منچسترسیتی گذشت!
  • نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد / جزییات
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ تا دهم اردیبهشت تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز