Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه‌ و شهرسازی، بهمن طاهرخانی نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش چشمگیر برگزاری ستاد ملی بازآفرینی شهری در حوزه رسیدگی به بافت‌های ناکارآمد در کشور بیان کرد: خوشبختانه ستاد ملی بازآفرینی به صورت منظم و با حضور فرهیختگان و متخصصان در این حوزه برگزار شده و به بررسی شرایط مناطق ناکارآمد در تمامی استان‌ها وشهرستان‌ها می‌پردازد که مسئله بسیار مهمی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهرخانی با بیان اینکه اگر جلسات مذکور به صورت جدی و دلسوزانه ترغیب شود قطعا نتایج بسیار مطلوبی بر جای خواهد گذاشت گفت: باید تلاش شود تا جلسات ستاد ملی به نقاطی خاص محدود نشده و درنهایت بتواند تحول عظیمی در سطح کشور چه شهرهای کوچک و چه بزرگ ایجاد کند.

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی همچنین اعلام کرد: بدون شک مشکلات مربوط به کلانشهرها و سیاست‌های شهری توسط یک فرد و یا یک دستگاه رفع نشده و برای برطرف کردن چالش‌ها و برون رفت از معضلات باید تمامی بخش‌های ذیربط وارد عمل شوند.

این مقام مسئول با تأکید براینکه ستاد ملی بازآفرینی می‌تواند شهرها زنده کرده و حیاتی دوباره به آن‌ها ببخشد گفت: ما می‌توانیم از طریق همکاری و هماهنگی‌های ستاد ملی ضمن حفظ آثار تاریخی، پروژه‌های فرسوده را به روز کرده و شرایط ایده آل برای تداوم زندگی شهروندان را در سطح شهرها ایجاد کنیم.

طاهرخانی در پایان با اشاره به نقش مجلس شورای اسلامی در این حوزه بیان کرد: در این بین مجلس شورای اسلامی باید با تصویب قوانین به روز و کارآمد، اقدامات مربوطه را تسریع و هر چه زودتر پروژه‌ها را به نقطه ایده‌آل برساند، چرا که باید روند مهاجرت‌ها در کشور متوقف شده و همکاری لازم بین وزارتخانه‌های ذیربط و مجلس در این راستا وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

288 / 161 وزارت راه و شهرسازی بافت فرسود کلانشهر مجلس نمایندگان مجلس بازآفرینی آثار تاریخی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی بافت فرسود کلانشهر مجلس نمایندگان مجلس بازآفرینی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند