Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:27:23 GMT

پای لنگ واگن‌های ایرانی در آسیای میانه

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۷۱۷۸

پای لنگ واگن‌های ایرانی در آسیای میانه

رییس اتحادیه صادرکننده خراسان رضوی گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی ما این است که واگن‌های ایرانی نمی‌توانند در مسیر کشورهای اسیای میانه حرکت کنند.

محمدحسین روشنک در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کمبود واگن برای صادرات سیمان اظهار کرد: در استان ما همه تلاش‌های لازم از سوی همه مسئولان صورت می‌گیرد تا مشکلات و موانع صادرات به خوبی رفع شود، متاسفانه این حساسیت در مدیران راه‌آهن کشور و در وزارت راه و ترابری وجود ندارد، نه آن که عنوان کنیم صرفا در این وزارتخانه دیده نمی‌شود بلکه در تمامی وزارتخانه‌های مرکزنشین نیز توجه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: لذا مشکلی که قرار بوده سال‌ها قبل برای واگن رفع شود تا در هر سال برای صادرات دچار مشکل نشویم، همچنان به قوت خود باقی است، این مشکل را می‌توانیم این‌گونه حل کنیم که راه‌آهن جمهوری اسلامی با راه‌آهن کشورهای آسیای میانه یک قراردادی را منعقد کنند بر این مبنا که تردد واگن‌های ایرانی را در راه‌آهن‌های کشورهای آسیای میانه مجاز اعلام کنند که تاکنون این عمل انجام نشده و به طور جدی مورد پیگیری واقع نشده است.

رییس اتحادیه صادرکننده خراسان رضوی افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی ما این است که واگن‌های ایرانی نمی‌توانند در مسیر کشورهای آسیای میانه حرکت کنند و این مشکلی است که سال‌های سال بین راه‌آهن کشور ما و راه‌آهن ترکمنستان وجود دارد.

روشنک عنوان کرد: هم‌اکنون راه‌آهن ترکمنستان عنوان می‌کند که از ما طلب دارد ولی راه‌آهن ایران این موضوع را رد می‌کند و حتی یک بار نشده که این دو مراجعه کنند تا حساب خود را مشخص کنند، از طرفی دیگر استقبال ازبکستان و رونق ساخت و ساز در این کشور باعث شده که درخواست سیمان ازبکستان از ایران افزایش پیدا کند.

وی اضافه کرد: این دو مشکل سبب شده که در حال حاضر درخواست واگن برای صادرات داشته باشیم و از سوی دیگر مشکل ما در این زمینه حل نشده است، لذا 1800 واگن کمبود داریم و باید آن را مورد بررسی قرار دهیم. علاوه بر آن باید این امر را در نظر بگیریم که کشورهای هدف برای صادرات منتظر ما برای تکمیل واگن نخواهند ماند و برای تامین نیاز خود به سراغ فرد دیگر خواهند رفت.

رییس اتحادیه صادرکننده خراسان رضوی گفت: صادرات سیمان می‌تواند به افزایش ظرفیت‌ها و ارزآوری ما کمک کند، زیرا برای آن ارزی نیز مصرف نمی‌شود و باید در این زمینه تمهیدات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام واگن قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند

آفتاب‌‌نیوز :

 «پیشتر در طول جنگ [کنونی علیه غزه]سران نظامی و سیاسی اسرائیل ادعا کردند که سران اعراب میانه‌رو از اسرائیل خواستند، حماس را برای همیشه نابود کند». این، ادعایی است که روزنامه اسرائیلی معاریو امروز شنبه مطرح کرده است. 

مقصود از اصطلاح میانه‌رو، آن دسته از دولت‌های عربی است که یا با رژیم اسرائیل توافق صلح دارند یا اخیرا با این رژیم روابطشان را عادی‌سازی کردند یا تمایل دارند، بزودی عادی‌سازی کنند.

در ادامه ادعای معاریو آمده «درست است، آن‌ها [سران اعراب میانه‌رو]، از اینکه حماس نابود شود، خیلی خوشحال خواهند بود، اگر چنین چیزی طی چند هفته اندک و با کمترین تلفات در میان غیرنظامی‌ها ممکن شود. اما روشن است که اکنون چنین چیزی محال است و طولانی شدن مدت جنگ به سود کشور‌های عربی میانه‌رو بخصوص عربستان سعودی نیست».

این روزنامه اسرائیلی در ادامه ایده نابود شدن کامل حماس از دید عربستان سعودی را در برهه کنونی محال می‌داند و می‌نویسد «ایده نابود شدن حماس برای همیشه، از نظر سعودی‌ها، اکنون توهم به نظر می‌رسد... تمرکز عربستان اکنون بر توافق عادی‌سازی [با اسرائیل]از طریق شراکت با آمریکاست».

نوامبر گذشته (یک ماه و اندی بعد از شروع جنگ) نیز نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته بود، بسیاری از کشور‌های عربی خلیج فارس، تمایل دارند که اسرائیل کار حماس را تمام کند، چون می‌ترسند که این رویداد به شعله‌ور شدن وضعیت در کشورهایشان منجر شود. در این گزارش اشاره شده بود که این کشورها، آرزوی تمام شدن چیزی را دارند که به محور مقاومت ایران معروف است، اما در عین حال میترسند که زبانه‌های آتش، دامن آنان را بگیرد.

علاوه بر این، موسی ابومرزوق از سران حماس، ۲۹ ماه اکتبر گذشته (کمتر از یک ماه از آغاز جنگ) در گفتگو با شبکه الجزیره فاش کرد، خیلی از «خارجی ها» به او گفته‌اند، برخی عناصر در تشکیلات خودگردان فلسطین و برخی کشور‌های عربی از به شکل محرمانه از غرب خواسته‌اند، حماس را نابود کند. او اشاره کرد که خیلی از گلوله‌هایی که اکنون [آن زمان اوایل جنگ]، غزه با آن بمباران می‌شود، از کشور‌های عربی آمده و منبع خیلی از کمک‌ها به تشکیلات خودگردان برای مقابل با مقاومت فلسطین، کشور‌های عربی است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • انفجار قطار حامل بنزین در آمریکا + فیلم
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی