Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@22:04:11 GMT

از بین بردن بوی نامطبوع تشک‌ها با روش های خانگی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۲۷۵۶۹

از بین بردن بوی نامطبوع تشک‌ها با روش های خانگی

رکنا: این 3 روش به پاکسازی تشک های خانگی کمک می کند.

خوشبختانه برخی ترکیبات طبیعی و ارزان‌قیمت که روی محیط زیست تأثیر منفی ندارند مانند جوش شیرین برای خنثی کردن بوهای نامطبوع تشک‌ها که در نتیجه رطوبت و باکتری‌ها ایجاد می‌شوند مناسب هستند. علاوه بر این، این ترکیبات طبیعی حاوی خواص ضدقارچی و ضدعفونی کنندگی هستند که مایت ها، قارچ‌ها و میکروارگانیسم‌های دیگر عامل بوهای نامطبوع را نابود می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه تشکی تمیز و بدون آلرژی در اختیارتان می‌گذارند و لک‌های بدرنگ که در نتیجه جذب تعریق و سلول‌های مرده ایجاد می‌شوند را نیز از بین می‌برند. اگر اخیراً با چنین مشکلاتی مواجه شده‌اید این مطلب به کارتان می‌آید. لطفاً با ما همراه باشید.

اگر عادت دارید که تختتان را در ساعات اولیه صبح مرتب کنید بهتر است کمی صبور باشید و اجازه دهید هوای تمیز و تازه وارد اتاق شود. در این صورت رطوبت و گرمای تشک‌ها گرفته می‌شوند و این کار باعث پیشگیری از رشد میکروب‌ها می‌شود

جوش شیرین برای رفع بوهای نامطبوع تشک‌ها

جوش شیرین یا همان بیکربنات سدیم یکی از مواد ارزان‌قیمت و بسیار کارآمدی است که در از بین بدن بوهای نامطبوع نقش مهمی دارد. خواص بوزدایی این ماده بوهای نامطبوعی که از مایعات آزاد شده از بدن (تعریق) حاصل شده است را خنثی می‌کند. جوش شیرین یک ماده تمیزکننده طبیعی و بی‌ضرر است. به همین دلیل به راحتی لک‌ها را از بین می‌برد و در عین حال از بافت پارچه محافظت و عمر آن را طولانی‌تر می‌کند. آب‌اکسیژنه نیز باعث افزایش خاصیت تمیزکنندگی جوش شیرین می‌شود. بنابراین می‌توانید به این دو ترکیب مؤثر اعتماد کنید.

مواد لازم:

جوش شیرین یک‌چهارم لیوان معادل 50 گرم

آب‌اکسیژنه 3 درصد 1 لیوان معادل 250 میلی‌لیتر

مایع صابونی 2 قطره

روش تهیه و استفاده:

جوش شیرین را داخل سطلی ریخته و بلافاصله آب اکسیژنه را به آن اضافه کنید. هم بزنید و مایع صابونی را نیز به آن اضافه کنید. کاملاً مواد را با هم مخلوط کنید و ترکیب به دست آمده را در آب‌پاش پلاستیکی بریزید. قبل از مصرف نیز آن را تکان دهید. مواد را روی تشک اسپری کرده و با پارچه تمیز بمالید. سپس اجازه دهید تشک به مدت چند ساعت خشک شود. اگر برایتان امکان دارد تشک‌ها را در معرض جریان هوای آزاد قرار دهید. بعد از خشک شدن ذرات جوش شیرین باقی مانده را با کمک فرچه از روی تشک پاک کنید. این کار را هر ماه یک مرتبه و یا در صورت نیاز انجام دهید.

سرکه سفید برای از بین بردن بوهای نامطبوع تشک‌ها

بوی سرکه سفید برای خیلی‌ها بوی چندان جالب و دل‌انگیزی نیست. با این حال این ماده یکی از مواد طبیعی کاملاً طبیعی و مؤثری است که در خنثی کردن بوهای نامطبوع نقش مؤثری دارد. سرکه سفید یک ماده ایده آل برای پیشگیری از آلرژی‌ها است چون باعث نابودی مایت ها و باکتری‌ها می‌شود. با این حال نباید در مصرف این سرکه زیاده روی کرد و ترکیب آن با عصاره‌های روغنی به نفع شماست.

مواد لازم:

سرکه سفید نصف لیوان معادل 125 میلی‌لیتر

عصاره روغنی (طبق سلیقه‌تان) 10 قطره

روش تهیه:

سرکه سفید را در آب ولرم حل کنید. سپس عصاره روغنی که در دسترستان هست را به آن اضافه کنید. مواد به دست آمده را در آب‌پاش پلاستیکی کوچک بریزید.

روش استفاده:

ترکیب را روی تشک اسپری کنید و روی تشک را بسابید. اجازه دهید تشک خشک شود. بهتر است تشک در هوای آزاد قرار گیرد. به محض احساس بوی نامطبوع از تشک از این محلول استفاده کنید.

بیشتر بخوانید

جوش شیرین و روغن اسطوخودوس برای دفع بوهای نامطبوع تشک‌ها

عصاره روغنی اسطوخودوس یک بوگیر طبیعی فوق‌العاده است که باعث از بین بردن بوهای نامطبوع می‌شود. ترکیب این روغن با جوش شیرین یک ترکیب مؤثر برای رفع رطوبت، ضدعفونی کردن تشک‌ها و نابودی مایت ها به دست می‌دهد.

مواد لازم:

جوش شیرین 1 لیوان معادل 200 گرم

روغن اسطوخودوس 20 قطره

روش تهیه:

جوش شیرین را در یک ظرف گود بریزید و روغن اسطوخودوس را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید. اگر خمیر به دست آمده مرطوب باشد اجازه دهید کاملاً خشک شود.

روش استفاده:

ترکیب به دست آمده را روی تمام سطح تشک زده و با کمک یک فرچه تمیز بسابید. سپس اجازه دهید 10 دقیقه بماند و در نهایت به کمک جاروبرقی باقی مانده جوش شیرین را از روی تشک جمع کنید. این کار را هر ماه یک‌بار انجام دهید.

چند توصیه مهم

صبح‌ها قبل از مرتب کردن رختخواب ملافه‌ها و لحاف را کنار بزنید تا تشک‌ها حداقل 2 ساعت نفس بکشند. اگر عادت دارید که تختتان را در ساعات اولیه صبح مرتب کنید بهتر است کمی صبور باشید و اجازه دهید هوای تمیز و تازه وارد اتاق شود. در این صورت رطوبت و گرمای تشک‌ها گرفته می‌شوند و این کار باعث پیشگیری از رشد میکروب‌ها می‌شود.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

پزشک جوان جان معلم قدیمی خود را نجات داد +تصاویر

فرو رفتن سیخ کباب به جمجمه پسر 10 ساله ! + عکس

ژل فاسد خنده را از زن زیبا دزدید! / قاضی تهرانی بررسی می کند

حسین و زن غریبه سرقرار بودند که تهمینه با شکم برآمده سررسید!

جوان مشهدی در مقابل عروس و داماد قربانی شد

علت مرگ فوتبالیست تیم ملی مشخص شد

انتشاراولین عکس از معشوقه مرد قصاب!/ او شوهر زن بی حیارا کشت!+گفتگو

اقدام شنیع 9 پسر با دختر 14 ساله همسایه در خرابه!

قاسم با دوربین جاسوسی از زن و دختر رییس فیلم خصوصی گرفت! /راز وحشتناک ویلا!

دستشویی‌های ایستاده در قم ! +تصاویر

اقدام شنیع فرناز حسود برای بهاره! / پسری که بازی شومی خورد!

شوهر خانم مهندس هر دفعه با زن جدیدی می پرید! + عکس دادگاه

رضا 16 ساله خواب بود که پسرعمویش بی حیایی کرد! + عکس

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه تیم ملی محیط زیست مواد تصاویر پاکسازی عکس زندگی زن دختر ایران روزنامه من جوان فیلم ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی مفید برای مشکلات معده

آفتاب‌‌نیوز :

از ریشه شیرین بیان در اکثر فارماکوپه‌ها به عنوان دارو یاد شده است. گلیسریزنیک اسید با توانایی مهار باکتری هلیکوپیلوری در درمان زخم معده، مشکلات مخاطی معده و کاهش اسید معده مؤثر است. شیرین بیان بر سیستم غدد درون ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خون را کاهش دهد. همچنین اثبات شده است که لیکوریک یا ریشه خشک شیرین بیان اثرات افزایش ترشح سرتونین و پروستاگلندین در معده را دارد و اثرات ضدتورم معده را از این طریق اعمال مینماید.

نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاوونوئید‌های موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می‌شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می‌توان از شیرین بیان برای درمان آفت‌ها و زخم‌های دهانی نیز بهره برد.

از این گیاه در ترکیب شربت‌های ضد سرفه استفاده می‌شود. این گیاه برای دستگاه گوارش و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر عمل می‌کند؛ چون حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد مورد نیاز بدن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فعل خواستن را برای بردن بازی صرف خواهیم کرد
  • با فعل خواستن برای بردن بازی خواهیم کرد
  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • توخل راه بردن آنچلوتی را بلد است!‏
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • بالا بردن جام قهرمانی آسیا توسط ستاره فوتسال (فیلم)
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده