Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - استاندار کرمانشاه گفت: دستگاه هاي نظارتي بايد به بانک ها در خصوص واحدهاي تمليک شده راکد فشار بياورند تا بتوانيم از ظرفيت هاي چندين ميليارد توماني راکد براي احيا اشتغال استفاده کنيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، هوشنگ بازوند روز شنبه در ستاد اقتصاد مقاومتي در استانداري کرمانشاه افزود: واحدهاي تملک شده توسط بانک ها يا بايد به بخش خصوصي فروخته شود و يا اينکه با سرمايه گذاري هلدينگ بانک ها دوباره احيا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد: با توجه به بيکاري استان اين ظرفيت ها نمي تواند راکد بماند لذا تا پايان سال اين طرح ها احيا شوند چرا که ظرفيت هاي بزرگي براي ايجاد اشتغال محسوب مي شوند.
بازوند ، رويه بانک ها در واگذاري پروژه هاي تملک شده و تعيين تکليف آنها را خوب ندانست و گفت: انتظار داريد مردم چه برداشتي از اين رويه بانک ها داشته باشند.
به گفته محسن رستمي ، رييس سازمان صنعت ، معدن و تجارت کرمانشاه موضوع واگذاري هشت واحد مهم صنعتي غيرفعال در دستور کار قرار دارد.
او بيان داشت: واگذاري واحدهاي در حال فعاليت راحت تر از واگذاري واحدهاي راکد است اما با اين حال هيات هاي سرمايه گذاري در راه استان هستند تا در خصوص واگذاري واحدهاي راکد با آنها مذاکراتي انجام بشود.
بهزاد جليليان ، رئيس اداره امور شعب بانک ملي استان کرمانشاه نيز اظهار کرد: اين بانک 9 واحد تمليک شده خود را هر ماه به مزايده مي گذارد اما تاکنون خريداري نداشته است.
او از سفر مدير اموال تمليکي بانک ملي کشور به کرمانشاه خبر داد و گفت: قرار است شرايط ويژه اي براي اين واحدها در نظر گرفته شوند تا قابل واگذاري باشند.
**ساختمان پارک علم و فناوري جهاد دانشگاهي
در ادامه جلسه نيز موضوع تکميل ساختمان پارک علم و فتاوري جهاد دانشگاهي مطرح شد که استاندار کرمانشاه در اين خصوص بيان داشت: قرار است امسال اين پروژه جمع بندي شود لذا بايد جدي گرفته شود.
به گفته وي ، مقرر شده تا پايان سال نماي ساختمان و نيز پنج طبقه از ساختمان به اضافه کل طبقات ساختمان هاي مياني تکميل شود.
او افزود: به اين منظور هفت و نيم ميليارد تومان از بودجه استان و نيز هفت و نيم ميليارد تومان از بودجه کشوري پارک علم و فناوري در نظر گرفته شده است.
بازوند بيان داشت: تکميل کل پروژه نزديک به 40 ميليارد تومان اعتبار لازم دارد که از وام محل فاينانس براي ساخت آن مي توان استفاده کرد.
** بازارچه مرزي تيله کوه
در ادامه جلسه موضوع بازارچه مرزي تيله کوه و قانوني کردن فعاليت کوله بري در اين بازارچه مطرح شد که محسن دارابي مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري کرمانشاه گفت: ما سه بازارچه مرزي شوشمي ، شيخ صله و تيله کوه را در مرز با اقليم کردستان داريم و سال گذشته بعد از زلزله تا بهمن ماه هر سه بازارچه از طرف دولت مرکزي عراق تعطيل شد.
او ادامه داد: 2 بازارچه مرزي شوشمي و شيخ صله دوباره فعال شده است اما دولت مرکزي عراق تا الان با فعال شدن بازارچه مرزي تيله کوه موافقت نکرده است.
وي تاکيد کرد: فعاليت بازارچه مرزي نيازمند توافق با دولت مرکزي عراق است و صرف توافق با اقليم کردستان کافي نيست و متاسفانه دولت مرکزي عراق تيله کوه را به عنوان بازارچه مرزي قبول ندارد.
** بيمارستان پاوه
در ادامه جلسه موضوع بيمارستان پاوه مطرح شد که به گفته علوم پزشکي کرمانشاه صد درصد تجهيزات آن خريداري شده است و فقط موضوع تحويل ساختمان بيمارستان از طرف راه و شهرسازي به دانشگاه علوم پزشکي باقي مانده است.
راه و شهرسازي نيز وعده داد که تا پايان شهريور ساختمان اين بيمارستان را تحويل موقت مي دهد.
استاندار کرمانشاه نيز گفت: قرار شده تا مهر ماه بيمارستان افتتاح شود و اگر علوم پزشکي در نصب تجهيزات بيمارستان تعلل کند تا پايان سال نيز شاهد افتتاح بيمارستان نخواهيم بود.
** بهبود فضاي کسب و کار
آخرين موضوعي که در جلسه امروز ستاد اقتصاد مقاومتي مطرح شد موضوع بهبود فضاي کسب و کار استان بود.
در اين خصوص نيز هدايت حاتمي معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري کرمانشاه گفت: اين موضوع صرفا به دولت مربوط نمي شود بلکه به کل مجموعه حاکميت ارتباط دارد.
وي تاکيد کرد: اگر ويروس بدي فضاي کسب و کار در جامعه اي باشد کل مجموعه را در بر خواهد گرفت.
حاتمي ، تجربه کشورهاي موفق را در اين زمينه به دليل تمکين به قانون دانست و بيان داشت: تمکين به قانون در شرايط بحراني خودش را نشان مي دهد هر اقدامي که مي کنيم حتي در شرايط بحراني بايد متکي به قانون باشد.
او افزود: شاخص هاي ما در بهبود فضاي کسب و کار پخته نيستند اما به تدريج داريم بلوغ پيدا مي کنيم.
وي موضوع تعيين فضاي کسب و کار از ديد اتاق بازرگاني را مثبت ارزيابي کرد و گفت: ماليات گيري و رفتار مميز مالياتي بر شاخص بهبود فضاي کسب و کار بسيار مهم است.
او اولين گزينه کشورهاي مختلف در بهبود فضاي کسب و کار را در بحث الکترونيکي کردن خدمات دانست و ادامه داد: استان کرمانشاه از سال 93 پايلوت استان مجازي بود اما دچار وقفه هايي در اين زمينه شده ايم که بايد به روز شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري کرمانشاه در پايان تاکيد کرد: لازمه بهبود فضاي کسب و کار اين است که اين موضوع مدام در دستور کار مديران استان قرار بگيرد و اينکه شاخص به شاخص آن تعريف بشود.
استاندار کرمانشاه نيز در اين خصوص بيان داشت: موانع به خوبي شناخته شده و راهبردها نيز خوب تعريف شده اند اما راهکارها شفاف نيستند که بايد در اين زمينه اقدام شود.
7457/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد