Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: یکی از مهم ترین ویژگی های واقعه عاشورا و کتب امام حسین (ع) موضوعی به نام استکبار ستیزی است که این موضوع را می توان از زوایای مختلفی واکاوی کرد. ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱ استانها قزوین نظرات

حجت الاسلام و المسلمین روح الله فاطمی نسب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با اشاره  درس ها و عبرت های واقعه عاشورا اظهار داشت: از پیامبر اکرم روایتی وجود دارد که ایشان فرموده اند شهادت امام حسین (ع) شور و حرارتی در دل مومنان و مردم به وجود آورده است که هرگز از بین نمی رود و به سردی منجر نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز پس از گذشت یک هزار و 400 سال از واقعه عاشورا شاهد این هستیم که این روایت در سطوح مختلف به اجرا در آمده است و امروزه شاهد این هستیم که در اقصی نقاط کشور و جهان برای امام حسین (ع) مجلس عزاداری برپاست.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین عنوان کرد: در طول چهارده قرن انسان های بزرگی در مکتب عاشورا تربیت شده اند و سعی داشته اند که مکتب عاشورا و مکتب امام حسین (ع) را در جامعه های خود اجرایی کنند.

فاطمی نسب خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین ویژگی های واقعه عاشورا و کتب امام حسین (ع) موضوعی به نام استکبار ستیزی است که این موضوع را می توان از زوایای مختلفی واکاوی کرد.

وی با اشاره به روایتی از امام حسین (ع) مبنی بر اینکه  من تنها به انگیزه اصلاح در امّت جدّم بپا خاستم، مى خواهم امر به معروف و نهى از منکر کنم و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب(ع) رفتار نمایم، ادامه داد: احیای امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح امور جامعه از موضوعاتی است که از اهداف اصلی واقعه کربلا به شمار می آمد و امام هدف حرکت الهى خویش را ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار بیان مى کند و نشان می دهد که به دنبال کشورگشایى و به چنگ آوردن مال و مقام دنیا نیست.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان قزوین گفت: امروزه یکی از مشکلات اساسی در جامعه جهانی و یکی از موضوعاتی که سخن نخست را در مفاسد جهانى و نابسامانى هاى اجتماعى بشر مى زند و بلاى بزرگ بشریّت در جامعه جهانی   است  موضوع استکبار و برخورد ظالمانه کشورهای مستکبر با مظلومان می باشد که در این زمینه استفاده از تعالیم امام حسین (ع) و واقعه کربلا می تواند راهگشا باشد.

انتهای پیام/ ع

R41364/P1494/S6,63/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو