Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فروش ۶۰ هزار میلیاردی محصولات شرکتهای دانش‌بنیان در سال گذشته تاکید کرد: مرتفع کردن مشکلات محیط کسب و کار بخصوص بورکراسی اداری یکی از زمینه‌های مهم ایجاد اشتغال برای جوانان است. ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز در مراسم امضا و مبادله تفاهمنامه برنامه‌های اشتغالزای دولت که صبح امروز در سازمان برنامه وبودجه برگزار شد با اشاره به اینکه شرکتهای نوپا یک اکوسیستم جدید در فضای کارآفرینی کشور ایجاد کرده‌اند گفت‌: سال گذشته میزان فروش محصولات شرکتهای دانش‌بنیان به 60 هزار میلیاد تومان رسید و این موضوع برای ما بسیار با اهمیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه نسل جدید کارآفرینان با نسل‌های قدیم  فرق اساسی دارند تاکید کرد: در آینده مفاهیم جدیدی مثل کارخانجات نوآروی و اکوسیستم استارتاپی و دانش‌بنیانی کشور ارائه خواهد شد.

وی افزود: در نهایت به دنبال آن هستیم که به الگوی شهرهای فناورانه برسیم که در آنها زمینه ایجاد اشتغال برای جامعه تحصیلکرده کشور فراهم خواهد شد.

ستاری با بیان اینکه امیدواریم مشکلات محیط کسب و کار بخصوص برای قشر جوان مرتفع شود تاکید کرد: کنار گذاشتن بوروکراسی اداری یکی از زمینه‌های مهم ایجاد اشتغال برای جوانان است.

در این مراسم سرپرست وزارت کار با اشاره به اینکه در کنار ایجاد اشتغال جدید باید سطح اشتغال موجود نیز حفظ شود تاکید کرد: سطح حفظ اشتغال موجود و رفع مشکلات در این زمینه در کنار نظارت و پایش محیط کسب و کار جزو تاکیدات وزارت کار، سازمان برنامه و بودجه و شخص رئیس جمهور است.

بندنپی با اشاره به 6 برنامه اشتغالزایی و دو برنامه مکمل که باید توسط وزارت کار پیگیری شود گفت: برنامه‌های اشتغالزایی از قبیل بیمه کارفرمایی 200 هزار نفر، ایجاد 200 هزار شغل برای افراد شغل‌اولی، تامین دستمزد برای 60 هزار نفر در استانهای محروم و... باید در سامانه‌هایی درج شده و از طرفی انجی‌اوها و یا سازمانهای مردنهاد در سراسر کشور رصد و پایش شود.

مرتضی شهیدزاده رئیس صندوق توسعه ملی در این مراسم با بیان اینکه در جلسه امروز بخشی از اهداف مندرج در اساسنامه صندوق به اجرا درمی‌آید تاکید کرد: دو برنامه‌ای که امروزتوسط وزرات کار و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در دستور کار قرار خواهد گرفت با تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به اجرا درخواهد آمد.

شهیدزاده با بیان اینکه تاکنون 888 میلیون دلار برای افزایش سرمایه صندوق شکوفایی و نوآوری تخصیص داده شده است گفت: صندوق توسعه ملی سرباز نظام برای مقابله با تهدیدهای بیرونی و تحریمهای خارجی است.

وی افزود: 110 میلیارد تومان به معاونت علمی از مناقع صندوق توسعه ملی تخصیص داده شده تا با صلاحدید معاونت علمی شرکتهای دانش‌بیان ارائه شود.

همچنین در این برنامه پورمحمدی معاون سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اجرای 12 برنامه اشتغالزا که با هماهنگی وزارت کا رو معاونت علمی و فنی رئیس جمهور به اجرا درخواهد آمد گفت: 6 برنامه متعلق به وزارت کار، بوده که 752 میلیارد تومان منابع از سمت دولت تامین می‌شود تا از طریق سیاستهای فعال بازار کار اشتغالزایی مدنظر ایجاد شود. همچنین 6 برنامه با محوریت شرکتهای دانش‌بنیان و جوانان تحصیلکرده از طریق معاونت علمی رئیس جمهور پیگیری می‌شود که در طی آن 125 هزار شغل ایجاد می‌شود.

وی افزود: کل منابع برای طرح اشتغالزایی معاونت علمی 2020 میلیارد تومان بوده که 220 میلیارد تومان به صورت بلاعوض و 1800 میلیارد تسهیلات بانکی می‌باشد در این بین 64 هزار شغل به صورت مستقیم و 61 شغل به صورت غیرمستقیم اجرا خواهد شد.

وی تاکید کرد: با امضای این تفاهمنامه در کل برای 338 هزار نفر با محوریت وزارت کار با 1600 میلیارد تومان منابع که 750 میلیارد آن تسهیلات بانکی و 850 میلیارد آن از طرف سازمان و بودجه تامین می‌شود شغل ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/

R1389/P1012122/S7,77,78/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۲۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان