Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادقی‌پور، امام جمعه طارم، 23 شهریورماه در همایش شیرخوارگان حسینی این شهرستان، با اشاره به واقعه کربلا و اهداف قیام امام حسین(ع)، اظهار کرد: در حادثه کربلا نقش مادران بی‌بدیل بود، چراکه چند مادر در حادثه کربلا نقش مهمی داشتند که یکی از این مادران، دلهم همسر زهیر بن‌قین بود که با شجاعت و استقامت خود در حادثه کربلا نام خود را ماندگار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بدانید صبری که حضرت زینب(س) داشت هیچ بانویی ندارد چراکه برادرش را سر بریدند و خاندان بنی‌هاشم را به اسارت بردند. صبر و استقامت حضرت زینب کبری(س) بر کسی پوشیده نیست چراکه این بانوی اسلام مظلومیت امام حسین(ع) را در مسیر شام سر داده و واقعه‌ کربلا را به همه بازگو و یزید و یزیدیان را رسوا کرد.
امام جمعه طارم ادامه داد: شما مادران کسانی هستید که برای اولین‌بار پیراهن مشکی امام حسین(ع) را بر تن این شیرخوارگان کردید و نوای یا حسین را بر گوش این کودکان زمزمه می‌کنید. حجاب خود را رعایت کنید و در امر به معروف و نهی از منکر پیش قدم باشید؛ دشمنان اسلام حجاب شما بانوان را هدف گرفتند و می‌خواهند با از بین بردن حجاب بنیان خانواده‌ها را از بین ببرند.
همچنین حجت‌الاسلام صادقی‌پور در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان ضمن توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به هدف قراردادن موشکی سپاه پاسداران به مقر حزب دموکرات اشاره کرد و گفت: این حمله یک اتفاق مهم، مبارک و مقدس بود که ما در چهلمین سال انقلاب شاهد توان و افتخار نظامی خود هستیم و این نشان از قدرت و توانایی سپاه و اطلاعاتی کشور است؛ ما با الگو قراردادن پیام حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) هیچ‌گاه با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد.
وی با اشاره به سالروز تشکیل اورژانس در کشور، افزود: توسعه اورژانس در کشور و وجود دو هزار و 800 پایگاه زمینی و چهار هزار و 800 دستگاه آمبولانس در سطح کشور و انتقال ۲۷ مورد از بیماران با اورژانس هوایی از شهرستان طارم به مرکز استان نشان از خدمات ارزنده این حوزه و دستاورد انقلاب اسلامی است و باید از زحمات اورژانس قدردانی کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌پور با تسلیت به مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی بر برپایی و اقامه نماز ظهر عاشورا تأکید کرد.

مرتضی قاسمی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: همایش شیرخوارگان حسینی طارم نقش مادران کربلا یا حسین کودکان ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • حرف‌های جالب عروس بزرگ امام: نمی‌خواستم ازدواج کنم اما.. /آقا مصطفی، روحانیِ مدرنی بود و در حجاب سختگیری نداشت
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه الغدیر در پی درگذشت مادر شهیدان نیرنگ
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • راهپیمایی جمعی از کودکان و مادران قمی در هفته سلامت و زمین پاک